- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.081
Evt şuan @berkas ile benim aramda sadece 500grm filan var hatta haftaya o da klamamis olucak yani direk aynı kiloyuz diyebilirim ozaman benim de onun gibi incecik olmam gerek ama şuan ince diğilim yani onun beli incecik ve gobek çıkıntısı resmen sıfırkarnı dümdüz manken gibi tam benim istediğim görüntüde ama ben öyle diilim çünki boyu uzun ve htc71 yi de mezun etmistik onun da fotolarini biliyorum ve şuan ondan da 2-3 kilo aşşağı inmisim ama onun goruntusude resmen incecik olmuş görseniz 100grm bile kilo fazla si resmen yoktu karnı fialn dümdüz incecik di oda benle aynı kilolarda iken ikiside manken oldu ama benim boyum kısa olduğu için 5 kilo daha vermem lazım bana 58şart @ucukgenclik gerçekten boydan ötürü aynı kilo da görüntü farkı çok oluyor malesef kaptin benden de 5cm filan daha kısa ondan onun da 53filan olması lazim malesef
Teşükkür ederim kizlarAyyyhtc71 yi bende gordmmmm baya daşş yani bnm bayaa zayiflamam lazim ve spora baslamam lazim baska turlu istedigim goruntuye ulasamam 158 boya 59 kilo cok fazla daha cok yolum var
L laremina0244 kaç gündür aktif diil ? Bayram hedefi belirtmeyende tek o kalmış*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9
Mavi95 76.5~~~73.0
ucukgenclik 66.6~~~64.0
dugi 56.5~~~54.0
kaptinn 59.3~~~56.5
Silent Scream 71.3~~~67.5
antiaging 69.1~~~66.0
cakilinannesi 77.8~~~72
Dlrykc 54.0~~~52
tgb1907 67.7~~~63
SchonerDuft 67.5~~~63.0
laremina0244 70~~~
Verano_porteno 63.6~~~59.0
MrsParanoid 60.9~~~58.9
evet kizlar bayram hedeflerini alalimmmtam 4 hatfa var ona gore bir rakam belirleyin
Evet canim baktim en son cumartesi yazmış
Aynen bende baktım kuzum zaten cumartesi de 1kez yazmış okadar hemen girip çıkmış galiba bidaha uğramadıEvet canim baktim en son cumartesi yazmış
Seninde eline sağlık kuzumEllerine saglik sarışınım
Teşükkür ederim kizlar
Sizde istediginiz goruntuye ulasacaksiniz ben inaniyorum.hem 10 kilonun altinda vereceginiz kilolar heleblonde ambition senin yarisi kadar ama hepsi gidecek
Canim simdi disciye geldim , yuzme olayini sorarim. Baska bi spor yapamiyorum simdilikVerano_porteno Canım bugün yeni spor listesi yapıcam katılmak istiyor musun?
Kosla döküp biraz bekletirsen kapağıylada reklâmdaki gibi bastırırarak silip lekenin üstünde tekrar beklentimden sonra silince lekeler çıkıyorHalilarimi da sildim mi temizlik bitiyo salondaki halima cay dökülmüstü kactr siluyorm cikmiyomecbur yikamaya gitck o da bayramdn sonra anca. Missfirler mis görck cok üzuldüm valla bi kac kere daha silcm lekeli yeri
Deniyeyim kuzum sagol icime dert oldu valla bugun kv de diyo halilarin kirlenms yikican miKosla döküp biraz bekletirsen kapağıylada reklâmdaki gibi bastırırarak silip lekenin üstünde tekrar beklentimden sonra silince lekeler çıkıyor
1500 ip mi10 dk koşu 60 dk tempolu yürüyüş 190 puan
Toplam 1500 ipli ip atlama 300 puan
15 dk cardio 90 puan
10 dk makinalarla ağırlık kol çalışması 20 puan
Toplam 600 puanblonde ambition
B Baharyagmuru351500 ip mi
Gerçekten iple atlıyorum canım. Ama 1000 tanesini ve 500 ünü arada 2 saat var yani öyle atladım ama 1000 taneyi 20 dk da filan aralarla atladımB Baharyagmuru35sen bu 1500 ipi gerçekten iple mı atlıyosun yaa inanılmaz ipsiz olsa olabir diyor insanda
Ayni fikirdeyimB Baharyagmuru35sen bu 1500 ipi gerçekten iple mı atlıyosun yaa inanılmaz ipsiz olsa olabir diyor insanda
Masallah yaGerçekten iple atlıyorum canım. Ama 1000 tanesini ve 500 ünü arada 2 saat var yani öyle atladım ama 1000 taneyi 20 dk da filan aralarla atladım
Kondisyon sagolsunMasallah yacigerler yerinde anlasilan kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?