- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #322.101
Bende basliyaym ezikligin alemi yokKondisyon sagolsun
Niye öyle diyorsun cnm başla gerisi gelirBende basliyaym ezikligin alemi yok
Ciğer bir derece ama o bedenin 76 kiloluk basınçla dizlere ve bileklere bindirdiği yuk her zıplamadaMasallah yacigerler yerinde anlasilan kuzu
10 ip atlamayala baslasam seneye seni yakalarm bnce ben bu hizlaNiye öyle diyorsun cnm başla gerisi gelir
Hızlı atlamak lazım cnm o zmn bitiverir10 ip atlamayala baslasam seneye seni yakalarm bnce ben bu hizla
Ciğer bir derece ama o bedenin 76 kiloluk basınçla dizlere ve bileklere bindirdiği yuk her zıplamadaciddi tehlike hemde hergün 1500 gibi filan hem korkutucu hem inanılmaz yani
Vki ye göre benim 43 kilo olmam gerekiyormuşValla hiç ağrımıyor bileklerim cnm . Zaten ideal kilomdayim şuantabi neye gire kime göre vucut kitle indeksine göre normalmisim bence fazla tabi
Yok ya alistira alistira yaptin mi olur bnce ama bi anda yuklenmek hata olur tabiCiğer bir derece ama o bedenin 76 kiloluk basınçla dizlere ve bileklere bindirdiği yuk her zıplamadaciddi tehlike hemde hergün 1500 gibi filan hem korkutucu hem inanılmaz yani
Canm ağır bir şeyin yere indiğindeki basınçtan bahsediyorum bunun kitle indeksi ile hiçbir alakası yok ideal kilonda olup mezun bile olsan bu ideal kilo 70 ise ağır olmus oluyor sonucta ben ağırliktan bağsediyorum yani oda dizlere ciddi tehlikeli Allah korusun inslah hicbir zaman sakatlik cikmasin ama bu arada kitle indeksinin de ayrica ideal kiloyla da bence hiçbir alakası yok cunki normal kitle indeksinde olanlarin yuzde 90ı zayif degildir ince yada fit hiç degildir çünkü kitle indeksi sadece saglikli kiloyu ele verir normal sınırda diğilsen sağlık sorunlarının olduğu sınırdasındır normal sınıra inince sağlıklı kiloya inmiş oluyorsun ama görüntü olarak zayıf yada fit olmak için baya daha vermek gerekiyor hepsi birbirinden tamamen farklı şeyler yaniValla hiç ağrımıyor bileklerim cnm . Zaten ideal kilomdayim şuantabi neye gire kime göre vucut kitle indeksine göre normalmisim bence fazla tabi
Hızlı olan derken? 3 mil olan değil mi bunu spor puanı dışında tutuyoruz değil mi. Yarın yaparım canımSchoner hayatım sana hızlı hareketli birşeyler yaptırmamız lazım45dakika lesli ama hızlı olanından tamam mı
3mil de olur canm ama spor puanına ekliyoruz onu sonuçta spor yapmış olacaksın kuzum yapınca bildir ekliycezHızlı olan derken? 3 mil olan değil mi bunu spor puanı dışında tutuyoruz değil mi. Yarın yaparım canım
Tranbolinle zipliyorum canım basıncı dağıttığı için eklemlere ve bileklere yük binmemiş oluyorblonde ambition canım sen zıplarken trambolin kullanıyor musun yoksa olduğun yerde mi zıplıyorsun.
Aynı benMisafirlerimi gönderdim. Oturuyordum. Sporları okuyunca Garfield moduna geçtim. İçimden bir ses kalk spor yap diyor. Neyse ki geçti..Birazdan başlayacağım.
15 -21 Temmuz spor listemiz
Mavi95= 600
yellow girl= 520
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=105+
SchonerDuft= 66
Daha once de sanki böyle yapmıştım o yüzden yine böyle yaptım canım bi dahakine düzeltirimCanım alıntılayıp puanını ekledikten sonra listenin üstîndeki QUOTE ve altındaki QUOTE 'yi silersen puanın eklenmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?