Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

15 -21 Temmuz spor listemiz

Mavi95= 600+182.5
yellow girl= 520+180
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60
ucukgenclik=
tgb1907=177.5
antiaging=220
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66

Canm dün güzel spor yaptm ya ondan bugun halsizlik oldu gecen hafta da zaten mesela yuksek puanlı sporlar yaptgm entarileri hiç yapmadım 4gün spor yapmıştım :KK66: hem kaslar dinlenmiş oluyor hemde ertesi gün tekrar aynı şekil yapmaya kalkarsam ev işi yapcak halim kalmaz zaten sırayla birgün spora asılıyorum bir gün ev işine :KK66: bide çocuk var malum
Doğru diyorsun canım. Çokta bedeni yormamak lazım. Bağışıklık sistemin çökmesin sonra

Bende öyle canım 12 yaşında ayağım kırıldı 1 ay yattım o 1 ay da 45 kilodan 60 kilo olup öyle başladı kilo maceram sonra 60 dan 73 e 73 den 60 a inip sonra tekrar 73 e çıkıp bikac yıl kalıp 76 ya çıkıp 69 a geri inip sonra hastalık geçirdim akciğerime pıhtı attı ölümden dondum hastanede Surekli kan aliyolardi çok acıkıyordum orda tostları yiyince hastaneden 72 kiloyla çıktım evlenene kdr geri 76 evlendikten sonra 82 oldum . Sonra 82 den 76 ya inip 76 dan 88 e çıktım . 88 den 80 e inip tekrar 88 e çıkıp tekrar 80 e inip bu sefer 91 e çıktım. Ve yıllardır 5 yıldır inemedigim evlendiğim kilom 76 ya sonunda indim . Ben de 69 u bi görsem dünyalar benim olacak . Baya uzun anlattım . Içımi dökesim geldi 🤣 blonde ambition blonde ambition @uçukgençlik kilo alma hikayem böyle oldu size de anlatmış olayım böylelikle 😊
@cakilinannesi bak senin çocuk da var benim olmadığı halde boyle seneye çocuk da düşünüyorum yine diyet yaparım ama en az 10 kilo hamileliğin şartı alınıyormus . Hic slmak istemiyorum . Dikkat edersem herhslde oyle yagdan artmaz umarim .
Yani Bnce bu kararlılkla birakmazsin.
Yıllardır olamadığı kiloya inince insan gururlaniyor . Kendine güveni artıyor . Devamı gelecek diyor . Ve gelecek devamı inanıyorum . Sabret , inancini kaybetme, kilo veremeyeceğin ya da çok az giden haftalar oluyor . Ben hep ondan bırakmıştım . Bu sefer kendime birakirsam bu vucut düzelmeyecek birakmazsam düzelecek elbet vucut direncini kaybedecek . Ama birakirsam hicbir faydası olmayacak hicbir kazancım olmayacak dedim . Kendimle konuştum . Önemli olan bu dönemlerde sabretmek ve devam etmek . O tartıda belli olmayabilir ama vucutta belli oluyor hadi onda da olmadı diyet sporla mecbur olucak . Bunu unutma ve hiç bırakma o kiloya ineceğiz 69 u göreceğiz
Mavicim. Vücudun neler yaşamış. Kendini sporda çok zorlayınca pıhtı atma durumu falan yok dimi iç kanama falan geçirme çok zorlayınca.

Kızlar tekrar hatırlatayım spor puanlarımızı kendimiz ekliyoruz ;) eklemeyi unutan varsa en son paylaşılan listeyi alintilayip Puanini listeye eklesin QUOTE leri silerek paylasirsaniz listeye eklenmiş olursunuz ;)

Babam mekik çekiyor. Hepimizi uyuttu sanıyor ama ben ve kedi hala uyanığız :KK70:
Baskın yapıcam ona ya da bende onunla çeksem mi 10 puan 10 puandır deyip :KK70:
Zaten dünkü sporumu da unuttum. Onca iğne hala hafızam kötü :KK70::deli:. Bugünkü hemşire zaten oydu dötümü, çok acıdı.
Bence seesizce uyu bu saatte ne mekigi :D:D

Back
X