Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlar ❤
Aksam boyozlar,profiterol le,patatesli ekmekler havada uçuşmuş 😀 güne bunlari okuyarak baslamak istemezdim 😂 hedefime varamazsam sorumlusu hepinizsiniz ona göre 😂 (ohhh üzerimden büyük bi yük attım :-))
Kizim ateslendi giremedim aksam simdide krese gönderdim ama aklim onda 🙄

Günaydin kizlar ❤
Aksam boyozlar,profiterol le,patatesli ekmekler havada uçuşmuş 😀 güne bunlari okuyarak baslamak istemezdim 😂 hedefime varamazsam sorumlusu hepinizsiniz ona göre 😂 (ohhh üzerimden büyük bi yük attım :-))
Gecmis olsun tubim grip falan mi oldu neden ateslendi ki :110:

Gecmis olsun tubim grip falan mi oldu neden ateslendi ki :110:
2-3 kere öksürdü boğazda sıkıntı var sanırım
kaç aydır :nazar: hastalanmıyordu o yüzden evde açılmış ilaçlarda çok etki göstermedi
gece en son 3 gibi fitil vermek zorunda kaldım ondan sonra düşmeye başladı

@yellow girl canım 26 temmuza kadar 1 beden incelmem mümkün mü sence biraz yoga biraz bölgesel biraz yürüyüş ve kilo vererek
1 beden 4 kilo . O kadar hızlı kastan kaybettirir. Riskli bence.
kaç aydır :nazar: hastalanmıyordu o yüzden evde açılmış ilaçlarda çok etki göstermedi
Geçmiş olsun. Havalar kararsız bugünlerde. Yaz gribi salgını da var sanırım.

Insallah hemen toparlar kuzum bizimkide öksürüyor 1 2 gundur hapsirik da var ara ara burnu akiyor
Kış gecsin dedim dedim ama bitmiyor hastalıklar:olamaz:

Günaydin kizlar ❤
Geçmiş olsun. Şimdi nasıl

Bende öyle canım 12 yaşında ayağım kırıldı 1 ay yattım o 1 ay da 45 kilodan 60 kilo olup öyle başladı kilo maceram sonra 60 dan 73 e 73 den 60 a inip sonra tekrar 73 e çıkıp bikac yıl kalıp 76 ya çıkıp 69 a geri inip sonra hastalık geçirdim akciğerime pıhtı attı ölümden dondum hastanede Surekli kan aliyolardi çok acıkıyordum orda tostları yiyince hastaneden 72 kiloyla çıktım evlenene kdr geri 76 evlendikten sonra 82 oldum . Sonra 82 den 76 ya inip 76 dan 88 e çıktım . 88 den 80 e inip tekrar 88 e çıkıp tekrar 80 e inip bu sefer 91 e çıktım. Ve yıllardır 5 yıldır inemedigim evlendiğim kilom 76 ya sonunda indim . Ben de 69 u bi görsem dünyalar benim olacak . Baya uzun anlattım . Içımi dökesim geldi 🤣 @yellow girl @uçukgençlik kilo alma hikayem böyle oldu size de anlatmış olayım böylelikle 😊
Kizilbodur Kizilbodur bak senin çocuk da var benim olmadığı halde boyle seneye çocuk da düşünüyorum yine diyet yaparım ama en az 10 kilo hamileliğin şartı alınıyormus . Hic slmak istemiyorum . Dikkat edersem herhslde oyle yagdan artmaz umarim .
Yani Bnce bu kararlılkla birakmazsin.
Yıllardır olamadığı kiloya inince insan gururlaniyor . Kendine güveni artıyor . Devamı gelecek diyor . Ve gelecek devamı inanıyorum . Sabret , inancini kaybetme, kilo veremeyeceğin ya da çok az giden haftalar oluyor . Ben hep ondan bırakmıştım . Bu sefer kendime birakirsam bu vucut düzelmeyecek birakmazsam düzelecek elbet vucut direncini kaybedecek . Ama birakirsam hicbir faydası olmayacak hicbir kazancım olmayacak dedim . Kendimle konuştum . Önemli olan bu dönemlerde sabretmek ve devam etmek . O tartıda belli olmayabilir ama vucutta belli oluyor hadi onda da olmadı diyet sporla mecbur olucak . Bunu unutma ve hiç bırakma o kiloya ineceğiz 69 u göreceğiz
Senin adına çok sevindimmm. İnşallah bir an önce mutlu olduğun kiloya kavuşursun ve geri almazsın kilolarınıı. 😍😍 hamilelikten de korkma gerçekten. Dilerim sağlıklı bir gebelik geçirirsin. O zaman sağlıklı beslenme ve bol yürüyüşle kendine değil bebene alıyorsun kiloyu. Bak ben 9 kilo aldım. Doğumdan 12 gün sonra 9.6 kilo gitmişti. Tabi sonra sağlıksız beslenmeyle doğum kilomun da üstüne çıktım ama sen onu yapma. Denedim tavsiye etmiyorum 🤣🤣 ben de inanıyorum kendime. Doğumdan sonrs kaç kez diyete başladım. Eşim dahil herkes diyeti en fazla 2 hafta sürdürceğime emindi. Aman yapamaz bırakır sonra daha fazlasını alır deyip ciddiye almıyolardı. Hele kayınvalidemin laf sokmaları. Çok ağrıma gidiyordu. Ama bu sefer sadece eşimle paylaştım. Dedim ki mutlu değilim vu şekilde olmak istemiyorum. Üzerimi giyinirken terliyorum, aynaya bakmak istemiyorum, eşimin kıyafetlerini giyiyordum. Sağolsun görüntümden hiçbir zaman şikayetçi olmadı ama sen nasıl mutlu olcaksan destekçinim dedi. Bu sefer olcak ve bir daha asla bunları yaşamak istemiyorum

Canm bence en büyük başarı bunu söylemek bu bilince varabilmek yoksa 50de olsak işte bi önemi olmuyor çünki geri gelcek ama o bilince ulaştıysak kalıcı olcak demektir bende çok alıp verdim ama o bilince bende bu yıl ulaştım şimdi kendime çok kızıyor ama bir okadar da hayret ediyorum inanamıyorum nasl o kiloya ulaştım hemen hızlıca geri kurtulmak için yada kurtulduğunda korumak için nasıl çabalamadım insan sırf damak zevki için bunu kendine nasl yapar o halde nasl dolaştım kendimi hiç mi görmedim diye çok kızıyorum çok ama senin bebegin daha ufak ben de bebek okadarken de 67lere kadar gelip tekrar 70lere çıkmıştım kackez yazık bedenimize ama bak sana o aydınlanma şimdiden gelmiş sen daha bebeğin ufakken hemn kurtulcaksin canım bu bilinclede zaten kilonda kalıcı olucak bundan sonra ömür boyu koriycaz bu kiloları daha önce nasıl olduysak gene olucak 50 de olursun yeterki iste 😊
Kendim için istediğim kadar bebeğim için de istiyorum bunu. Yarın öbür gün ayaklancak, koşmak oynamak isticek. Yanında terden ölmüş, nefes nefese kalmış, onu taşımakta zorlanan bi annesi olmasın. Onunla oynamak, koşmak istiyorum. Evimizde sağlıklı yiyecekler pişsin ki ilerde o da kilo problemi yaşamasın istiyorum. Sanırım bu hayal güç veriyor bana 😍

Günaydin kizlar ❤
Geçmiş olsunn. :(

Kızlarr günaydın bu aradaaa. Ben tartıldım. P.tesi 78.8dim. Bu sabah 77.3 olmuşum. 2 gündür değiştirdiğim sporun etkisi. 😍 eşim kızıyordu kendini çok yoruyorsun diye ama bu şekilde yağ yakabilirim diyordum. Şimdi de kilomu duyunca şaşırdı vay be diyo. 😁 bi de reglim 2 gün gecikti ne zaman olcam acaba. Ödem çayı da içiyorum ödemiş yok sanki, gelen giden de yok hayırlısı. 🤓

ayrintiyida atlamiyorsun :KK48:citirrr citiirr kizarmiş patates dilimleriiii nasil aşkla anlatiyorsun ucuk :KK70:
Yıllardır yemiyorum ama o lezzet o görüntü silinmedi gitti. Dünkü sporumu unuturum onu unutmam. O kadar lezizdi. Ama sonuç toto ve basen. Görüntü bozukluğu kızlar. Lezzetine değmediğini 92 kilo olunca anladım.

Senin adına çok sevindimmm. İnşallah bir an önce mutlu olduğun kiloya kavuşursun ve geri almazsın kilolarınıı. 😍😍 hamilelikten de korkma gerçekten. Dilerim sağlıklı bir gebelik geçirirsin. O zaman sağlıklı beslenme ve bol yürüyüşle kendine değil bebene alıyorsun kiloyu. Bak ben 9 kilo aldım. Doğumdan 12 gün sonra 9.6 kilo gitmişti. Tabi sonra sağlıksız beslenmeyle doğum kilomun da üstüne çıktım ama sen onu yapma. Denedim tavsiye etmiyorum 🤣🤣 ben de inanıyorum kendime. Doğumdan sonrs kaç kez diyete başladım. Eşim dahil herkes diyeti en fazla 2 hafta sürdürceğime emindi. Aman yapamaz bırakır sonra daha fazlasını alır deyip ciddiye almıyolardı. Hele kayınvalidemin laf sokmaları. Çok ağrıma gidiyordu. Ama bu sefer sadece eşimle paylaştım. Dedim ki mutlu değilim vu şekilde olmak istemiyorum. Üzerimi giyinirken terliyorum, aynaya bakmak istemiyorum, eşimin kıyafetlerini giyiyordum. Sağolsun görüntümden hiçbir zaman şikayetçi olmadı ama sen nasıl mutlu olcaksan destekçinim dedi. Bu sefer olcak ve bir daha asla bunları yaşamak istemiyorum
Çok güzel sana böyle destek vermesi seni daha da motive eder. Çirkinleştin şişmanladın dese moralin bozulur. Daha çok yiyebilirdin. Çok şanslısın.

Back
X