- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.421
Ben de yillardir iceceklerime seker atmam , kola fln en son ne zaman ictim hatirlamam. Paketli gida sevmem almam. Sadece arada canim cikolata ceker. Ama sutlu ya da serbetli farketmez tatli cok severim. Hic baymaz, bayacagini da sanmiyorum. Neyse ki kendimi kolay kisitlayabiliyorum , canimin cektigini yesem off dusunemiyorumDoğal şeker i tuketiyorum canm yani arada bir ölçülü şekilde meyve filan hayatimda var ama sanayi şekerlerini mümkün olduğunca sağlk için hayatıma sokmuyorum çaya,kahveye vs. En son şeker atalı belki 15 yılı geçmiştir yani benim kardeşim de küçük kızımda beyaz sekeri zehirli olarak tanımladığımız hiçbir içeceğe atmıyoruz mesela ama tatlı yi elbette nadiren de olsa tükettiğim oluyor hayatım boyunca sıfırlamak tabiki mümkün olmaz ama mesela 3ayda bir 4ayda bir bir çikolata lı sütlü tatlı yada arada bazen dondurma tarzı şeyler dışında pek tatlı ben yıllardır yemem ondan artk serbetliler zaten bana yutamiycak derece geniz yakıcı olarak geliyor mesela ve asitli içecekler şekerli su gibi miğde bulandırıcı geliyor aslında birazda beynimize yiyecekleri nasl kotladığımız ile alakalı nasıl bazı insanlar işkembeyi bayılarak yerken bazıları olduğu eve ortama hatta satıldığı sokaktan dahi geçemez o derce tiksinir se öyle bir durum yani beyaz yada esmer tüm sanayi şekerlerinin direk bir zehir olduğunu hertürlü hastalığa,şişmanlığa ve erken yaşlanmaya davetiye çıkardığını sürekli aklımızda tutarsak zaten yiyesimiz gelmez yada yada kola ya bakınca şu bir bardak da 10tane küp şeker var insan bukadar şekeri nasl içebilir iğrenç birseydir aklından geçirirsen o kolayı alıp içmeyi zaten düşünemiyorsun ben zayıflamak için diil hayat boyu sağlıklı ve her zman daha güzel ve her yaşta daha genç kalabilmek için bazı şeyleri tüketmiyorum ve spor yapıyorum canm bakış açım bu
Ya Tam gaz giderken araya hep bi tatil, bayram girmese olmaz zatenBende 4 baklava yedim
Evet ya yaz boyu tatiller bayramlar derken gene de çok güzel ilerledik bence eskiden olsa bulara üst üste tatil bayram tatil bayram derken kaç kilo artı ya geçmiş olurduk ama şimdi eksilere bile geçtik zaten artk bayram fasılları da bitti iki bayramı da kapattık şimdi bundan sonra daha güzel kilolar vericezYa Tam gaz giderken araya hep bi tatil, bayram girmese olmaz zatenInsallah kilo olarak donmez bize.
Yok canim bozmadim kesinlikle, olimpostayiz burda otelde Sabah ve aksam yemegi cikio. Kahvaltida 2 haslanmis yumurta, biber salatalik, 2 dilim peynir ve 20 tane fln zeytin yiyorum. Zeytinler baya kucuk ama.. Aksam yemekler baya cesitli ve guzel malesef. Dun mesela zeytinyaglilardan tabak yaptim.Bol salata yedim , sadece haslama sanip karnabahar aldim tabagima kizartma cikti ve yedimEvet ya yaz boyu tatiller bayramlar derken gene de çok güzel ilerledik bence eskiden olsa bulara üst üste tatil bayram tatil bayram derken kaç kilo artı ya geçmiş olurduk ama şimdi eksilere bile geçtik zaten artk bayram fasılları da bitti iki bayramı da kapattık şimdi bundan sonra daha güzel kilolar vericezama sen çok güzel kilo verip 59u görücez diyordun canm ne oldu çok mu bozdun bayram ve tatil birarada iken
O zman süper canım tebriklerYok canim bozmadim kesinlikle, olimpostayiz burda otelde Sabah ve aksam yemegi cikio. Kahvaltida 2 haslanmis yumurta, biber salatalik, 2 dilim peynir ve 20 tane fln zeytin yiyorum. Zeytinler baya kucuk ama.. Aksam yemekler baya cesitli ve guzel malesef. Dun mesela zeytinyaglilardan tabak yaptim.Bol salata yedim , sadece haslama sanip karnabahar aldim tabagima kizartma cikti ve yedimBir de dondurma yedim, tum gun yedigim bu sadece. Baya da hareketliyiz, yuzuoruz, yuruoruz baya
Çok sevindim canm aman zaten çok zor veriyoruz aman aman gidenler bidaha geri gelmesinKizlar nabersinizzzz ben bugunde sabit ciktm bayramdn once baya sıkı tutmustm ise yaradi galiba dengeledm sabah guzelce kahvaltimi yaptm simdi camasir atcm makinaya evi toplarlicam sonra bacima gidicem bayram icin bekliyoms buyukms o gitmem lazimms oysa dun beraberdk
Ben şerbetli tatlı artık hayatımdan çıkardımKurtulmuşken hiç kendi nı bidaha şekere bulaştırma canm bizde nerdeyse tüm akrabalari hem eşimin hem benim tarafımın bitirdik ve gelen giden tatlıların hattı hesabı olmadı tabi ama dün ve bugün 2 günlük full akraba ziyareti sonrası ben yoğun istek üzerineben de sadece tek bir adet baklava yedim ve senin gibi direk miğdem bulandı ve aynen senin gibi yapıp 2tane sade soda içtim
InsallahYa Tam gaz giderken araya hep bi tatil, bayram girmese olmaz zatenInsallah kilo olarak donmez bize.
Inşallah gider canım. Bende spor yapmıyorum 4 gündür diyette yapmadım kesin aldim . Adette 6. Gün ama hala bitmedi . Off off kötü olduKızlar yarında çalışıyorum sonra evdeyim. Bu hafta aldığım kilolar gider umarım ayakta durmaktan şiştim
Ayy gezdiniz miii ben evden cikamadim bugunnn eşim olsaydi bizde gezrdik bugun yada piknige fln giderdik cok buruk gecti bu bayram benim icinÇok sevindim canm aman zaten çok zor veriyoruz aman aman gidenler bidaha geri gelmesinben de işlerimi bitirip makinayada çamaşır atmıştım şimdi onlar yıkanırken bende bir yandan buralara bakınıyorum bir yandan da kondisyon bisikleti sürüyorum sporu mu tamamlayıp çamaşırı da asınca duş alıp hazırlamırım biz iki gündür çift taraflı akraba ve aile ziyaretlerini hallettik canm bugün de eşim ile kendimize gezicez nereye gitmek istediğine karar ver hazırlan gideriz dedi bayramı şöyle güzel bir kapanışta kapatırız artk gece de size 3günlük bayaram menülerimi paylaşıcam ve sabah da tartılıcam bakalım inslh bayrama girerken yaptgm detoks sonucumu korumayı başarmışımdır
Canm bayram yoğunluğundan tuğba ile konuşamadık ama bugün Aksarayda galiba çünkü 19 dakika önce instgram da eşi ve kızı ile paylaşlaşım yapmış Aksaray da olarak da konum atmış canım sen kendi instagramınımı kapattın ?tugbaFB naptın canım hesabımı mı kapattın
kaptinn blonde ambition tubiden haberiniz var mı ben instgram ı kapattım yazamıyorum ona
Burdaki hesabı kapalı göründü bende de anlamadım neden öyle oldu.Canm bayram yoğunluğundan tuğba ile konuşamadık ama bugün Aksarayda galiba çünkü 19 dakika önce instgram da eşi ve kızı ile paylaşlaşım yapmış Aksaray da olarak da konum atmış canım sen kendi instagramınımı kapattın ?
Anladım tatlım burayada bayram da hiç girmemiş canm en son cuma günü girmiş görünüyor ama şimdi msj attım geliyorBurdaki hesabı kapalı göründü bende de anlamadım neden öyle oldu.
Aksarayda olduğunu biliyorum en son cuma günü görüştük onla .
Kendi hesabımı geçici olarak kapattım canım 2 3 gün oldu sanırm
Benimde hiç güzel geçmedi . Ablamlar geldi . Dün denize gttik . Mis gibi tertemiz buz gibi denize goturduk . Cocuk yüzemedi soguk geldi. Burda yakin heryer soguk tek sicak yer var ora da pis ve asiri sicak . Ee hava 39 derece su da hem pis hem asiri sicak olunca nerede serinliycez ?.Ayy gezdiniz miii ben evden cikamadim bugunnn eşim olsaydi bizde gezrdik bugun yada piknige fln giderdik cok buruk gecti bu bayram benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?