Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de yillardir iceceklerime seker atmam , kola fln en son ne zaman ictim hatirlamam. Paketli gida sevmem almam. Sadece arada canim cikolata ceker. Ama sutlu ya da serbetli farketmez tatli cok severim. Hic baymaz, bayacagini da sanmiyorum. Neyse ki kendimi kolay kisitlayabiliyorum , canimin cektigini yesem off dusunemiyorum

Ya Tam gaz giderken araya hep bi tatil, bayram girmese olmaz zaten Insallah kilo olarak donmez bize.
Evet ya yaz boyu tatiller bayramlar derken gene de çok güzel ilerledik bence eskiden olsa bulara üst üste tatil bayram tatil bayram derken kaç kilo artı ya geçmiş olurduk ama şimdi eksilere bile geçtik zaten artk bayram fasılları da bitti iki bayramı da kapattık şimdi bundan sonra daha güzel kilolar vericez ama sen çok güzel kilo verip 59u görücez diyordun canm ne oldu çok mu bozdun bayram ve tatil birarada iken

Yok canim bozmadim kesinlikle, olimpostayiz burda otelde Sabah ve aksam yemegi cikio. Kahvaltida 2 haslanmis yumurta, biber salatalik, 2 dilim peynir ve 20 tane fln zeytin yiyorum. Zeytinler baya kucuk ama.. Aksam yemekler baya cesitli ve guzel malesef. Dun mesela zeytinyaglilardan tabak yaptim.Bol salata yedim , sadece haslama sanip karnabahar aldim tabagima kizartma cikti ve yedim Bir de dondurma yedim, tum gun yedigim bu sadece. Baya da hareketliyiz, yuzuoruz, yuruoruz baya

O zman süper canım tebrikler eğer alkolede dikkat edersen gerçekten çok güzel bir kilo düşüşü yaşarsın

Kizlar nabersinizzzz ben bugunde sabit ciktm bayramdn once baya sıkı tutmustm ise yaradi galiba dengeledm sabah guzelce kahvaltimi yaptm simdi camasir atcm makinaya evi toplarlicam sonra bacima gidicem bayram icin bekliyoms buyukms o gitmem lazimms oysa dun beraberdk

Çok sevindim canm aman zaten çok zor veriyoruz aman aman gidenler bidaha geri gelmesin ben de işlerimi bitirip makinayada çamaşır atmıştım şimdi onlar yıkanırken bende bir yandan buralara bakınıyorum bir yandan da kondisyon bisikleti sürüyorum sporu mu tamamlayıp çamaşırı da asınca duş alıp hazırlamırım biz iki gündür çift taraflı akraba ve aile ziyaretlerini hallettik canm bugün de eşim ile kendimize gezicez nereye gitmek istediğine karar ver hazırlan gideriz dedi bayramı şöyle güzel bir kapanışta kapatırız artk gece de size 3günlük bayaram menülerimi paylaşıcam ve sabah da tartılıcam bakalım inslh bayrama girerken yaptgm detoks sonucumu korumayı başarmışımdır

Ben şerbetli tatlı artık hayatımdan çıkardım

Ayy gezdiniz miii ben evden cikamadim bugunnn eşim olsaydi bizde gezrdik bugun yada piknige fln giderdik cok buruk gecti bu bayram benim icin

tugbaFB naptın canım hesabımı mı kapattın
kaptinn blonde ambition tubiden haberiniz var mı ben instgram ı kapattım yazamıyorum ona
Canm bayram yoğunluğundan tuğba ile konuşamadık ama bugün Aksarayda galiba çünkü 19 dakika önce instgram da eşi ve kızı ile paylaşlaşım yapmış Aksaray da olarak da konum atmış canım sen kendi instagramınımı kapattın ?

Burdaki hesabı kapalı göründü bende de anlamadım neden öyle oldu.
Aksarayda olduğunu biliyorum en son cuma günü görüştük onla .
Kendi hesabımı geçici olarak kapattım canım 2 3 gün oldu sanırm

Anladım tatlım burayada bayram da hiç girmemiş canm en son cuma günü girmiş görünüyor ama şimdi msj attım geliyor

Ayy gezdiniz miii ben evden cikamadim bugunnn eşim olsaydi bizde gezrdik bugun yada piknige fln giderdik cok buruk gecti bu bayram benim icin
Benimde hiç güzel geçmedi . Ablamlar geldi . Dün denize gttik . Mis gibi tertemiz buz gibi denize goturduk . Cocuk yüzemedi soguk geldi. Burda yakin heryer soguk tek sicak yer var ora da pis ve asiri sicak . Ee hava 39 derece su da hem pis hem asiri sicak olunca nerede serinliycez ?.
Zaten saat 1 de gttik onlarda saat 4 de o pis yeri istediler oraya gidecektik mecbur ben de o kadar yol geldik geri dönersek bu saatte orayı beğenmezsek buraya dönemeyiz de ben orda yüzmem orası çok pis dedim . Tartıştık. Yarin gidelim o zmn oraya dediler . Ben de yarin isimiz var dedim .bugun kendileri igrenc pis sicak denize gtmis cok guzeldi diyolar .
Hem bizle düzgün plan kuramadık hem de onlar yüzünden biz hiç güzel bayram geciremedim . Gelecekler diye plan yapmadık . Onlarlada plan yapamadık . Bomboş geçti .
Zaten ablam suratsız kaprisli biri . Onla hiçbişey yapılmıyor babamlada anlaşamıyor Surekli tartışıyorlar. Çok bunaldim . Yarın da burdalarmış ben hiç onlarla birşey yapmak istemiyorum . Bunun biz tüm gün eşimle evde oturduk . Şimdi yine annemlere geldik onlar burda diye . Oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…