- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.441
Canım şimdi yellow yazdı baktim sen yoksun neden hesabini kapattintugbaFB naptın canım hesabımı mı kapattın
kaptinn blonde ambition tubiden haberiniz var mı ben instgram ı kapattım yazamıyorum ona
Kuzenime çok sinirlendim cumartesi resim paylaştım iyi eğlenceler hayırsız yazmış tatilim dert olmuş ona pazar günü amcamlara gittim kapıdan girmedim daha hayırsız seni hayırsız diye bağırıyor içerden anneme geçince direk dondurdum hesabı bu kadar göz önünde olma dedim kendime.Canım şimdi yellow yazdı baktim sen yoksun neden hesabini kapattin
Haldediriz canım biz ne kilolardan indik buralaraInşallah gider canım. Bende spor yapmıyorum 4 gündür diyette yapmadım kesin aldim . Adette 6. Gün ama hala bitmedi . Off off kötü oldu
Kesin 70 oldum .Kızlar bayram bitti ve acaba sabah hepimiz kaç kilo çıkıcaz çok merak ediyorum
Bu msj yeni gördüm teşekkür ederimAnladım tatlım burayada bayram da hiç girmemiş canm en son cuma günü girmiş görünüyor ama şimdi msj attım geliyor
Rica ederim canm benim ne demekBu msj yeni gördüm teşekkür ederim
Oluştur canm zaten programlı bir şekilde hedefe kitlenerek ilerleyince insan başarıyor her şey beyimde bitiyor kesinlikle kafaya koydun mu yaparsın canımKesin 70 oldum .
Yarın başlıyorum bir program oluşturacam kendime haftaya cumaya kadar da tartılmayacam başarabilirsem
Hangi konun yüzünden böyle oldu ki canım.Kızlar 10 gün ban yemişim buradan yazmaya devam edicem bu da ban yemezse mavi95 ben
Haberim yok kuzum valla bnde bayramda pek bakamadm telefonatugbaFB naptın canım hesabımı mı kapattın
kaptinn blonde ambition tubiden haberiniz var mı ben instgram ı kapattım yazamıyorum ona
Olsun kuzum zaten cok sık gelmjyolar anladigim kadariyla idare et kötü ayrilmayinBenimde hiç güzel geçmedi . Ablamlar geldi . Dün denize gttik . Mis gibi tertemiz buz gibi denize goturduk . Cocuk yüzemedi soguk geldi. Burda yakin heryer soguk tek sicak yer var ora da pis ve asiri sicak . Ee hava 39 derece su da hem pis hem asiri sicak olunca nerede serinliycez ?.
Zaten saat 1 de gttik onlarda saat 4 de o pis yeri istediler oraya gidecektik mecbur ben de o kadar yol geldik geri dönersek bu saatte orayı beğenmezsek buraya dönemeyiz de ben orda yüzmem orası çok pis dedim . Tartıştık. Yarin gidelim o zmn oraya dediler . Ben de yarin isimiz var dedim .bugun kendileri igrenc pis sicak denize gtmis cok guzeldi diyolar .
Hem bizle düzgün plan kuramadık hem de onlar yüzünden biz hiç güzel bayram geciremedim . Gelecekler diye plan yapmadık . Onlarlada plan yapamadık . Bomboş geçti .
Zaten ablam suratsız kaprisli biri . Onla hiçbişey yapılmıyor babamlada anlaşamıyor Surekli tartışıyorlar. Çok bunaldim . Yarın da burdalarmış ben hiç onlarla birşey yapmak istemiyorum . Bunun biz tüm gün eşimle evde oturduk . Şimdi yine annemlere geldik onlar burda diye . Oyle
Ben artidayimKızlar bayram bitti ve acaba sabah hepimiz kaç kilo çıkıcaz çok merak ediyorum
Bunuda kaptirlar yakalanirsan canim cok aktif olma cuma kilonu bildirirsinKızlar 10 gün ban yemişim buradan yazmaya devam edicem bu da ban yemezse mavi95 ben
Ne kadar artıdasın canımBen artidayimsasirdik mi hayiiiirrr
Mavinin msjlarına bakarsan açtığı konu görünüyor canm ordan bakabilirsinHangi konun yüzünden böyle oldu ki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?