- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.401
Kurtulmuşken hiç kendi nı bidaha şekere bulaştırma canm bizde nerdeyse tüm akrabalari hem eşimin hem benim tarafımın bitirdik ve gelen giden tatlıların hattı hesabı olmadı tabi ama dün ve bugün 2 günlük full akraba ziyareti sonrası ben yoğun istek üzerineKızlar tatlı yemeyeli bende bir baklava yedim ama bir dilim bile midemi bulandırdı sanırım alışmışım şekersiz hayata iki tane soda içtim
Ya benim hic oyle olmuyor , kac aydir sekersiz yasiosunuz kiKurtulmuşken hiç kendi nı bidaha şekere bulaştırma canm bizde nerdeyse tüm akrabalari hem eşimin hem benim tarafımın bitirdik ve gelen giden tatlıların hattı hesabı olmadı tabi ama dün ve bugün 2 günlük full akraba ziyareti sonrası ben yoğun istek üzerineben de sadece tek bir adet baklava yedim ve senin gibi direk miğdem bulandı ve aynen senin gibi yapıp 2tane sade soda içtim
Of naptın cnm sen ya biraz çok olmuş 7 baklavaBugun toplamda 7 dilim baklava 4 tane sarma biraz kavurma ve bi miktar sarma yedim ,ama bayram bitti naptimbizim icin baska gezicek yer kalmadi yarin kayinvalideme gidicem bide ablamla ananeme onlarda yemem ama bu hafta kesin artidayim sabah tartilicam bakalm
Doğal şeker i tuketiyorum canm yani arada bir ölçülü şekilde meyve filan hayatimda var ama sanayi şekerlerini mümkün olduğunca sağlk için hayatıma sokmuyorum çaya,kahveye vs. En son şeker atalı belki 15 yılı geçmiştir yani benim kardeşim de küçük kızımda beyaz sekeri zehirli olarak tanımladığımız hiçbir içeceğe atmıyoruz mesela ama tatlı yi elbette nadiren de olsa tükettiğim oluyor hayatım boyunca sıfırlamak tabiki mümkün olmaz ama mesela 3ayda bir 4ayda bir bir çikolata lı sütlü tatlı yada arada bazen dondurma tarzı şeyler dışında pek tatlı ben yıllardır yemem ondan artk serbetliler zaten bana yutamiycak derece geniz yakıcı olarak geliyor mesela ve asitli içecekler şekerli su gibi miğde bulandırıcı geliyor aslında birazda beynimize yiyecekleri nasl kotladığımız ile alakalı nasıl bazı insanlar işkembeyi bayılarak yerken bazıları olduğu eve ortama hatta satıldığı sokaktan dahi geçemez o derce tiksinir se öyle bir durum yani beyaz yada esmer tüm sanayi şekerlerinin direk bir zehir olduğunu hertürlü hastalığa,şişmanlığa ve erken yaşlanmaya davetiye çıkardığını sürekli aklımızda tutarsak zaten yiyesimiz gelmez yada yada kola ya bakınca şu bir bardak da 10tane küp şeker var insan bukadar şekeri nasl içebilir iğrenç birseydir aklından geçirirsen o kolayı alıp içmeyi zaten düşünemiyorsun ben zayıflamak için diil hayat boyu sağlıklı ve her zman daha güzel ve her yaşta daha genç kalabilmek için bazı şeyleri tüketmiyorum ve spor yapıyorum canm bakış açım buYa benim hic oyle olmuyor , kac aydir sekersiz yasiosunuz ki
Sabah sabit ciktim amaCanm modelini bozmak istemem ama artı çıkmaman imkansız gòrünüyor 7taneyanlış anlama ama söylemek zorundayım çok abartmışsın herkes gibi keşke sende 1dilim yeseydin hadi başka bir baklava çeşit daha denk geldi kendini tutmadım 1dilim de orda yedim etti 2dilim desen gene ok ama zaten 3cü den sonra hala nasl eyvah bakıyorum demezsin bir günde tam 7 baklava yenir mi canım 7baklava+4sarma= 1015 kalori eder sabah dan akşama kadar tüm gün aç kalmış olsan anca kurtarır dicem ama gene de kurtarmaz kalori hesabı bile işi kurtarmıyor çünki vücutta bu kadar şeker direk yağa dönüşüyor
Evet cok fazla oldu ama getirmeyn desemde herkes getirdi onumeOf naptın cnm sen ya biraz çok olmuş 7 baklava
Canm ben kilodan daha çok yağalnmaya önem verdiğim için diyorum yolsa kaloriyi bu şekilde tutunca kilo artışı olmaya bilir ama yağlanma yapacağı için göbek popo vs. Yağlı kalır o yüzden ne yediğimiz çok önemli yani vücut daralıp toparlanıp sıkılaşma gerçekleşmeden tek başına kilo düşüşü insanı mutlu etmez istediği görüntüye kavusturmaz canm ondan umarım daha sağlk lı ilerlersinSabah sabit ciktim amadun sadwce o yazdiklarimi yedim bide kahvalti yapmstm artik bakalm bayramdn sonra nolcak bnm en sevdigim sey baklavadir serbetli tatlilara asla hayir diyemiyorm her gittigim yerde 1 dilim yedim
Bayramlarda ben asla kendimi tutamiuorun onceki diyetimde de ayniydi sanki diyet tatiliyms gibi geliyoCanm ben kilodan daha çok yağalnmaya önem verdiğim için diyorum yolsa kaloriyi bu şekilde tutunca kilo artışı olmaya bilir ama yağlanma yapacağı için göbek popo vs. Yağlı kalır o yüzden ne yediğimiz çok önemli yani vücut daralıp toparlanıp sıkılaşma gerçekleşmeden tek başına kilo düşüşü insanı mutlu etmez istediği görüntüye kavusturmaz canm ondan umarım daha sağlk lı ilerlersin
işkembe ve ciğeri hayatım da yemedimBen de 2 günde 3 baklavayla kapattım bayram faslını. Klasik kahvaltı öğlen et tabii akşam da etbugün işkembe ve ciğer. Sakadata bayılıyorum.
Ben 8 yıl kesimhanede çalıştım. İşkembe kokusuna alışığım.işkembe ve ciğeri hayatım da yemedimdaha fenası işkembenin piştiği eve ,piştiği restoranta yada satıldığı sokaklara girmeyi de hayatım da hiç kabul etmedim bulunduğu yerden geçemiyorum bile o derece
Ben 8 yıl kesimhanede çalıştım. İşkembe kokusuna alışığım.
Bnde 4 tane yedimEvet cok fazla oldu ama getirmeyn desemde herkes getirdi onumebayram sonrasi anlicaz bakalm simdilik sabitm bugunde kv ye gittim ordaydim butun gun yeni geldm eve
En nefret ettiğim kokuBen 8 yıl kesimhanede çalıştım. İşkembe kokusuna alışığım.
Sakatat nefret ederim ben de kokularina asla dayanamiyorum .işkembe ve ciğeri hayatım da yemedimdaha fenası işkembenin piştiği eve ,piştiği restoranta yada satıldığı sokaklara girmeyi de hayatım da hiç kabul etmedim bulunduğu yerden geçemiyorum bile o derece
Ben kendimi iyi tutuyormusum 4 tane baklava ust uste yycek kapasotem varmışKurtulmuşken hiç kendi nı bidaha şekere bulaştırma canm bizde nerdeyse tüm akrabalari hem eşimin hem benim tarafımın bitirdik ve gelen giden tatlıların hattı hesabı olmadı tabi ama dün ve bugün 2 günlük full akraba ziyareti sonrası ben yoğun istek üzerineben de sadece tek bir adet baklava yedim ve senin gibi direk miğdem bulandı ve aynen senin gibi yapıp 2tane sade soda içtim
Ertesi gün cikiyo ortaya cnm.ondsn sabittir oSabah sabit ciktim amadun sadwce o yazdiklarimi yedim bide kahvalti yapmstm artik bakalm bayramdn sonra nolcak bnm en sevdigim sey baklavadir serbetli tatlilara asla hayir diyemiyorm her gittigim yerde 1 dilim yedim
Çok üzülüyorum.canim bu yazılarını gorunceKızlar ben çok şiştim. 38 beden giyen ben 42 beden pantolon bile sıkıyor. Sürekli ayakta durmak beni mahvetti.
Bende 4 baklava yedimIyi bayramlar kizlar , yanima telefonumu almiyorum genelde yazamiyorum pek. Cok dikkate etmeye calissam da pek basarili degildim ilk gun. Icki en buyuk Engel malesef. 4 bira ictim dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?