- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.061
Evt kuzum bide ben kızı kışın 5 saat filan kreşe vermiştim çok rahat etmiştim yaz gelince tatillere gidicez vs. Düzenli giremiycem zaten boşa orayada ödeme yapmayalım dedim yazın geri aldm o giderken çok güzel kilo veriyordum oda etkiliyor beni canm eylül de şimdi ana okuluna başlayacak okulda evimin karşıssı zaten canm bende hergün gene onu okula vero sahile yürüyüşe geçerim sonra eve döner üstüne diğer sporlarım arkasindan bir duş ve sıkılaştırıcı losyonlar ve diyetime uygun menülerimi hazırlarım ozman çok güzel kilo veriyordum ama şuan dışarda yürümek çocukla imkansız ve evde de mesela uzun zamandır dans etme niyetim çok odu edemedim çok hareketli fırsat vermiyor ve bide koşu bandı da kolay kolay yapamıyorum çünki bende çıkcağım diyor arkadan banda çıkmaya çalışıyor yararlanacak diye korkuyorum o çok zorluyor beni anca kondisyon bisikletime sürüp üzerine bölgesellerimi yapabiliyorum bide sürekli biseyler yemek istiyor bende onla daha çok yiyorum ama o okuldayken öğlenleri bitki çayı kahve bol bol su bana yetiyor hem diyet hem sporumu zorlaştırıyor canm ama neyseki 5eylül de başlayacak 15gün sonra bende planlı ve güzel giderim canm keşke şuan şartlar uysa idi izne ayrılmayı çok isterdim eylülde geri girerdim ama izin sürem dolmamış ondan olmadı yoksa geçen hafta bende izin istiycektim eylülde geri listeye giricektimBen eylülde 69 olurum diyordum ama olmayacak malesef araya bayram vs girdi olmadi . Sonbaharda rahat rahat spor da yapılır diyette benced
Az kalmış 5 eylüle sen böyle devam et anasınıfına başlayınca hem spor değişmiş olur vucut şaşırır daha güzel olur canım stres hiç yapma zaten zayıfsın 4 kilo hemen gider ya. Gidecek ikimizinde hiç dert etme. Losyonlar nasıl ben çok merak ediyorum etki ederlermi diyeEvt kuzum bide ben kızı kışın 5 saat filan kreşe vermiştim çok rahat etmiştim yaz gelince tatillere gidicez vs. Düzenli giremiycem zaten boşa orayada ödeme yapmayalım dedim yazın geri aldm o giderken çok güzel kilo veriyordum oda etkiliyor beni canm eylül de şimdi ana okuluna başlayacak okulda evimin karşıssı zaten canm bende hergün gene onu okula vero sahile yürüyüşe geçerim sonra eve döner üstüne diğer sporlarım arkasindan bir duş ve sıkılaştırıcı losyonlar ve diyetime uygun menülerimi hazırlarım ozman çok güzel kilo veriyordum ama şuan dışarda yürümek çocukla imkansız ve evde de mesela uzun zamandır dans etme niyetim çok odu edemedim bide koşu bandı da yapamıyorum bende çıkcak diyor arkadan banda çıkmaya çalışıyo yaralanan korkuyorum o çok zorluyor beni anca kondisyon bisikletime sürüp üzerine bölgesellerimi yapabiliyorum bide sürekli biseyler yemek istiyor bende onla daha çok yiyorum ama o okuldayken bitki çayı kahve şu bana yetiyor hem diyet hem sporumu zorlaştırıyor canm ama neyseki 5eylül de başlayacak 15gün sonra bende planlı ve güzel giderim canm keşke şuan şartlar uysa idi izne ayrılmayı çok isterdim eylülde geri girerdim ama izin sürem dolmamış ondan olmadı yoksa geçen hafta bende izin istiycektim eylülde geri listeye giricektim
Canm alisveris steleri hem kkda bu losyonu nerde ise her kullanan etki gormus ve bende direk fark hissediyorum gercekden cildin görünümü çok daha güzel olmaya başladı ben çok memnunum kokusuda parfüm gibi dün tam sürdüğümde eşim gelmişti sen parfümünü mü degstrdn çok güzel kokuyor bayildm dediAz kalmış 5 eylüle sen böyle devam et anasınıfına başlayınca hem spor değişmiş olur vucut şaşırır daha güzel olur canım stres hiç yapma zaten zayıfsın 4 kilo hemen gider ya. Gidecek ikimizinde hiç dert etme. Losyonlar nasıl ben çok merak ediyorum etki ederlermi diye
Bnde bi deneyeyim o zmn Sagol canımCanm alisveris steleri hem kkda bu losyonu nerde ise her kullanan etki gormus ve bende direk fark hissediyorum gercekden cildin görünümü çok daha güzel olmaya başladı ben çok memnunum kokusuda parfüm gibi dün tam sürdüğümde eşim gelmişti sen parfümünü mü degstrdn çok güzel kokuyor bayildm dedilosyonu iyice aşık oldum ben indirime girince 2-3 tane daha alcam atcam kenarı valla tüm vücuduma sürüyorum çok güzel de emilip yumuşacık bir his yaratıyor ve çatlaklık gerginliktede direk farklılık belli olmaya başladı ben memnunum Nivea sıkılaştırıcı Q10 u kesinlikle tavsiye ederim bide bioil de ara ara sürüyorum o da biraz etki ediyo ikiside iyi bunları öneririm bide diğer bahsettiğim o 3 lü çatlak setim de bugün geldi ama o biraz riskli ve güneşe çıkmamak lazım onu kullanmak için eylülü bekliycem deniz sezonunu kapatmak lazm onun icin
Sende çok etkili olur canım spor yapanlarda çok etkili olmuş hepBnde bi deneyeyim o zmn Sagol canım
Sabah yumurta peynir zeytin ekmek öğlen et/tavuk/balık yanına salata Akşam da sebze yoğurt şeklinde bir menü hazırla ara öğünün birinde 1 bardak süt yanına 1 avuç büyüklüğünde meyve tüket. Diğer ara öğünde kahve yanına evde kuruyemiş ne varsa onu tüket küçük bir avuç olarak 3.ara öğün olarak yine meyve olabilir ya da az yağlı üçgen peynir ve light etimek tok tutar seniBebek gece cok kalkiyor diye o yatinca hemen yatiyorum. Bugun acliktan uyuyamadim. Aksam et yemem lazim sanirim. Emiriyorum diye her halde tutmadi yediklerim. Sabahtan daha az kiloyum su an. Bi de uyuyamadim diye oda degistireyim dedim. Cocuk uyandi. Bundan sonra iflah olmaz. Sabaha kadar isimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?