Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin canım inşlh
Boy 1.62 canm kilom şuan da 61.8 hedefim 58
Hedefine ulaşmana çok az kalmış. Bu defa gerçekten çok sıkı sıkıya diyet ve spor yapıyorum. Gruptaki 90 lı kilolarda olan tek kişi benim sanırım. Buna da ayrıca üzülüyorum. İnşallah biran evvel kendimizi iyi hissedeceğimiz kilolara ineriz

Geçmiş olsun size de. 11 aylık bizimki
Oh maşallah ona :)
Öperim tabi teyzesi mıncırırım da
Ya eşim ya makarna ya pilav illa birini istiyo o zAman işler karışıyor

Olsun canim baslaman da onemli bosverip yine yemeye devam etmeyerek guzel bir adim attın
sen kararli oluduktan sonra devami da gelecek o 90 li kilolar düşecek bir bakmissin hedefe cok yakinsin

Guncel kilonu ve hedef kilonuda yazip kendini kisaca tanitirsan tanışmış oluruz canim
suan 69 kiloyum 55 kiloya dusmem lazim boyum 160 11 aylik bi kizim var emziriyorum ayni zamanda o yuzden bu zamana kadar pek kilo vermedim denedim ama bebekle pek firsatim olmuyor insaallah bundan sonra verebilirim artik dogumgunuda yaklasiyor 1 ayda verebildigim kadar iyi olucak benim icin

Eylülün kaçı canım?

Hoşgeldin yavmıırıım

Üzülme canm sen daha da hızlı verirsin kilo azaldıkça az gidiyor ama sen şuan 2şer 3er vererek ilerliyebilirsin hızla düşer ilk kiloların üstelik 20-30 kilo herkes veriyor o kadar çok 30 kilo veren varki sen de yaza kadar bu yıl bir yılını bu işe ada bak nasıl oluyor vucudun ❤yaz başlarken bir bakarsın 63 olmuşsun ve o boya 63 kilo da çok çok güzel olur her istediğini giyersin manken gibi olursun

Saolasın canım. Zaten motiveydim iyice oldum

Kızlar, ilk gün bitmek üzere, açıkçası pek bi açlık hissetmiyorum
( Dünden o kadar yedim ki, bugünü de kurtarıyo galiba )

Başta nutella olmak üzere canımın çektiği ve kendimi tuttuğum şeyler yok değil, ama 36 beden bir elbise içinde kendimi hayal ettikçe gaza geliyorum
Bakalım kaç gün böyle devam etçek.

Ayaklarım zonkluyor saat 3 bcktan beri yeni oturdum kızlar . 1 saat gezdim 1 bck saat spor yaptım ardindan yol ustundeki pazarfan meyve sebze alip onlarla ayakta yarım saat dolmuşla gelip eve gelip hiv oturmadan üstümü bile değiştirmeden yarım saattir yemek yapıyorum bittim daha akşam 10 da eşimle.yuruyuse gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…