- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.101
Sen yedektesin canm asıl listede diilsin ondan ceza olmuyor problem olmuyor bişey yapmana gerek yok yani canm sen keyfine bak dışta bulursan yazarsın bulamazsan döndükten sonra düzenli olarak girmeye başlarsın geneEvt canım her şey dahil otel, beni de bu düşündürüyor zaten. Madem rahatça yiyip içemiycem her şey dahil otele ne gerek var dimi.
Diğer taraftan şu an yaklışık 71,5 kiloyum ve bikini artık yakışmıyor.Seneye de böyle olsun istemiyorum. Bu yüzden bu yıl biraz kasıcam kendimi.
Bu arada pazardan sonra 1 hafta yokum. Yani menü ve kilo bildirimi yapamıycam. Fırsat bulursam ara sıra yazarım ama ceza almayayım sonra. Ne yapmam gerekiyor)
Aslında haklısın canım,Bakış açısı tabi ben de tam tersine eğlence rahatlık keyif için herşey dahile gidiyorum havuzlarının başlarında otelin beach inde animasyon alanların antik tiyatrosunda her dakka binbir çeşit eğlence aktivite müzik parti oluyor ve eğlencenin mutluluğun keyif yapmanın dibinevurmaya gidiyoruz yoksa sadece yiyip yatacaksan her otelde hatta pansiyondaysa yatarsın ve dışardan canım ne istiyosa 24 saat kaldigin heryerden yersin yani ama yemek heryerde var biz diğer olanakları için gidiyoruz ama sen bilirsin sonuçta herkezin mutluluk eğlence anlayışı değişir sadece yemek yemek sana keyif veriyorsa ye canm zaten sen listede diilsin hatta diyete de daha yeni basliycaksin yani bugün diil bir iki hafta sonra başlarsın sonunçta karar senin nasl mutlu olacaksan öyle yap
Sana ikinci tiyomu da vereyim canmAslında haklısın canım,
Diyetten önce kafayı değiştirmek lazım.. Her boşlukta tıkınmasaydım almazdım zaten bu kiloları.
Öyleyse;
bu defa vurcam kendimi her türlü aktivitiye. En kötü bu kiloyla dönerim.
Diyete devam kızlar,
" o göbek eriycekkk"
Lahana dolması diyete pek uygun olmaz canım pirinç hem ödem yapar hem şeker oranı yüksek hemde kalorisi yüksekGünaydın herkese kahvaltı bir haşlanmış yumurta biraz beynir bol yeşillik birazda kavun ekmeksiz doymuyorum bu sefer daha çok acıkıyorum o yüzden bir dilim beyaz ekmek bugün kepekli ekmek alcam inşallah öğlende lahana dolması yanindada yoğurt
Sende ateş ölçümü yapıyorsun sanırım bende yapmaya çalıştım ama başaramadım. Ne kadardır istiyorsunuzBenim de 2. Gün. Buradayım devam
/
Teşekkürler tatlım,Sana ikinci tiyomu da vereyim canm
Havuz başında o seksy bikinileri ile resmen kusursuz vücudu olan dümdüz karn sıkı bronz vücudu ile güneşlenen yada etrafta salınan o güzellere iyi baksene ye tatilde bende böyle olucam de gözlerin onlarda olsun sonra da şu barlarda içecek kuyruğundan hiç ayrılmayan tatlı reyonunda tabaklarını tıka basa doldurmuş sürekli aperatif kuyruklarina dizilen her yerinden löpür löpür yağlar fışkırmış göbekleri göğüsleri taa nerelere sarkmişlara ve fışkıran yağları ile hala çılgınca yiyenlere bak yemekten nefret ediyorsun inan bana bak ve sende onlarla birlikte tabaklarını tıka basa doldurup öyle olmak istermisin diye kendine sor
Sonra şu fit kızlara bak sadece içecek yada güneş kremi var ellerinde yemek saatinde dikkat et o en çıtır vücutlu kızlar sadece ızgara ve salata dolduruyor tabaklarına ve diğer reyonlara bakmadan geçiyorlar canmhangisi olmak istiyorum diye kendine sor ben bunu hep sorguladm ve tabaklarını miss gibi ızgara ve salatalar ile doldurdum bol bol su içtim
3 yıl oldu canım. Evet ateş ölçüyorum. Haftaya tüp bebek randevum var. Bu arada zayıflayayım istiyorum. Acil 10 kg vermem lazım.Sende ateş ölçümü yapıyorsun sanırım bende yapmaya çalıştım ama başaramadım. Ne kadardır istiyorsunuz
Muthis motiveSana ikinci tiyomu da vereyim canm
Havuz başında o seksy bikinileri ile resmen kusursuz vücudu olan dümdüz karn sıkı bronz vücudu ile güneşlenen yada etrafta salınan o güzellere iyi baksene ye tatilde bende böyle olucam de gözlerin onlarda olsun sonra da şu barlarda içecek kuyruğundan hiç ayrılmayan tatlı reyonunda tabaklarını tıka basa doldurmuş sürekli aperatif kuyruklarina dizilen her yerinden löpür löpür yağlar fışkırmış göbekleri göğüsleri taa nerelere sarkmişlara ve fışkıran yağları ile hala çılgınca yiyenlere bak yemekten nefret ediyorsun inan bana bak ve sende onlarla birlikte tabaklarını tıka basa doldurup öyle olmak istermisin diye kendine sor
Sonra şu fit kızlara bak sadece içecek yada güneş kremi var ellerinde yemek saatinde dikkat et o en çıtır vücutlu kızlar sadece ızgara ve salata dolduruyor tabaklarına ve diğer reyonlara bakmadan geçiyorlar canmhangisi olmak istiyorum diye kendine sor ben bunu hep sorguladm ve tabaklarını miss gibi ızgara ve salatalar ile doldurdum bol bol su içtim
Zararlı biseyler mi yiyorsun acaba . Yumurta omlet yemeye zorla biraz kendini beyaz leblebi ye ayran içKızlar ben hiç doymuyorum ya protein de yesem doymuyorum onu napcaz kahvaltı kabus oldu Benim için sabah birşey yiyemiyorum
işte buTeşekkürler tatlım,
Ben seçimimi yaptım.
Seneye havuz başında bikinisiyle salınan kızlardan biri ben olcam.
SANA DİYET LİSTESİ ATAYIM İSTERSEN yaparım dersen görümcem 3 ayda 10 kilo kadar verdi.bende onu yapacam tekrardan. hayatından tavuğu kıçar . ben 3 sene yemedim eşimle . hormonlu olduğu için dr yasaklamıştı interneti kapat uyu demişti.3 yıl oldu canım. Evet ateş ölçüyorum. Haftaya tüp bebek randevum var. Bu arada zayıflayayım istiyorum. Acil 10 kg vermem lazım.
meyveyi çok yiyorum bu ara .. birde alkol çok içiyorum kokteyl yapıyorum sürekli votka ileZararlı biseyler mi yiyorsun acaba . Yumurta omlet yemeye zorla biraz kendini beyaz leblebi ye ayran iç
At istersen yapabilirsem yapayım.SANA DİYET LİSTESİ ATAYIM İSTERSEN yaparım dersen görümcem 3 ayda 10 kilo kadar verdi.bende onu yapacam tekrardan. hayatından tavuğu kıçar . ben 3 sene yemedim eşimle . hormonlu olduğu için dr yasaklamıştı interneti kapat uyu demişti.
o yoldan geçmiş biri olarak sağlıklı şekilde ve hızlıca zayıfla yumurta kalitesini engelleyebiliyor .
meyveyi çok yiyorum bu ara .. birde alkol çok içiyorum kokteyl yapıyorum sürekli votka ile
Onlar aciktiriyordur. Alkol çok zararlı cnm içme o kdr çok meyve de porsiyon yapSANA DİYET LİSTESİ ATAYIM İSTERSEN yaparım dersen görümcem 3 ayda 10 kilo kadar verdi.bende onu yapacam tekrardan. hayatından tavuğu kıçar . ben 3 sene yemedim eşimle . hormonlu olduğu için dr yasaklamıştı interneti kapat uyu demişti.
o yoldan geçmiş biri olarak sağlıklı şekilde ve hızlıca zayıfla yumurta kalitesini engelleyebiliyor .
meyveyi çok yiyorum bu ara .. birde alkol çok içiyorum kokteyl yapıyorum sürekli votka ile
Muhteşem yablonde ambition az önce tartıldım bikaç gündür tatildeydim detoks kampına gitmiş gibi davrandım orda yol ödemi ve kahvaltı yemiş halimle 61.2 çıktımm büyük ihtimal artık 60lardayımmm bayram fazlalıkları gittiii
İnşallah en kısa zamanda görürsün canım sahil yürüyüşleri kovalar onlarıMuhteşem yabende 61 i ucundan gördüm kaldım canm bakalım 60 ı ne zaman görücem ❤ çok sevindim senin için süper canm zaten ince gözüküyorsun belli artk 60 kilo da form mu tuttcan yoksa başka hedefin mi var ?
İnşallah en kısa zamanda görürsün canım sahil yürüyüşleri kovalar onları59.9u görüp rahatlamak ilk hedefim ikinci hedefimde korumak olcak bakalm ne zaman gelcem 59.9a
Sen diyodun ya oğlanı kardeşin sancaklar diye valla öyle oldu huysuzdu biraz annem ilgilendi görenler annemin çocuğu benide ablası sandılar ay nasıl hoşuma gitti belkide o yüzden eridim biraz daha zayıfladm ahahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?