Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen yedektesin canm asıl listede diilsin ondan ceza olmuyor problem olmuyor bişey yapmana gerek yok yani canm sen keyfine bak dışta bulursan yazarsın bulamazsan döndükten sonra düzenli olarak girmeye başlarsın gene

Aslında haklısın canım,
Diyetten önce kafayı değiştirmek lazım. . Her boşlukta tıkınmasaydım almazdım zaten bu kiloları.

Öyleyse;
bu defa vurcam kendimi her türlü aktivitiye. En kötü bu kiloyla dönerim.

Diyete devam kızlar,
" o göbek eriycekkk"

Sana ikinci tiyomu da vereyim canm
Havuz başında o seksy bikinileri ile resmen kusursuz vücudu olan dümdüz karn sıkı bronz vücudu ile güneşlenen yada etrafta salınan o güzellere iyi bak sene ye tatilde bende böyle olucam de gözlerin onlarda olsun sonra da şu barlarda içecek kuyruğundan hiç ayrılmayan tatlı reyonunda tabaklarını tıka basa doldurmuş sürekli aperatif kuyruklarina dizilen her yerinden löpür löpür yağlar fışkırmış göbekleri göğüsleri taa nerelere sarkmişlara ve fışkıran yağları ile hala çılgınca yiyenlere bak yemekten nefret ediyorsun inan bana bak ve sende onlarla birlikte tabaklarını tıka basa doldurup öyle olmak istermisin diye kendine sor
Sonra şu fit kızlara bak sadece içecek yada güneş kremi var ellerinde yemek saatinde dikkat et o en çıtır vücutlu kızlar sadece ızgara ve salata dolduruyor tabaklarına ve diğer reyonlara bakmadan geçiyorlar canm hangisi olmak istiyorum diye kendine sor ben bunu hep sorguladm ve tabaklarını miss gibi ızgara ve salatalar ile doldurdum bol bol su içtim

Lahana dolması diyete pek uygun olmaz canım pirinç hem ödem yapar hem şeker oranı yüksek hemde kalorisi yüksek

Teşekkürler tatlım,
Ben seçimimi yaptım.
Seneye havuz başında bikinisiyle salınan kızlardan biri ben olcam.

Muthis motive bayıldım

3 yıl oldu canım. Evet ateş ölçüyorum. Haftaya tüp bebek randevum var. Bu arada zayıflayayım istiyorum. Acil 10 kg vermem lazım.
SANA DİYET LİSTESİ ATAYIM İSTERSEN yaparım dersen görümcem 3 ayda 10 kilo kadar verdi.bende onu yapacam tekrardan. hayatından tavuğu kıçar . ben 3 sene yemedim eşimle . hormonlu olduğu için dr yasaklamıştı interneti kapat uyu demişti.
o yoldan geçmiş biri olarak sağlıklı şekilde ve hızlıca zayıfla yumurta kalitesini engelleyebiliyor .
Zararlı biseyler mi yiyorsun acaba . Yumurta omlet yemeye zorla biraz kendini beyaz leblebi ye ayran iç
meyveyi çok yiyorum bu ara .. birde alkol çok içiyorum kokteyl yapıyorum sürekli votka ile

At istersen yapabilirsem yapayım.

Onlar aciktiriyordur. Alkol çok zararlı cnm içme o kdr çok meyve de porsiyon yap

Muhteşem ya bende 61 i ucundan gördüm kaldım canm bakalım 60 ı ne zaman görücem ❤ çok sevindim senin için süper canm zaten ince gözüküyorsun belli artk 60 kilo da form mu tuttcan yoksa başka hedefin mi var ?

İnşallah en kısa zamanda görürsün canım sahil yürüyüşleri kovalar onları 59.9u görüp rahatlamak ilk hedefim ikinci hedefimde korumak olcak bakalm ne zaman gelcem 59.9a
Sen diyodun ya oğlanı kardeşin sancaklar diye valla öyle oldu huysuzdu biraz annem ilgilendi görenler annemin çocuğu benide ablası sandılar ay nasıl hoşuma gitti belkide o yüzden eridim biraz daha zayıfladm ahahahhah

❤❤❤❤❤❤ ay çok güzel yaaa insanın nasl hoşuna gidip gaza getiriyor böyle şeyler tabi o gazla 59.9 ü görürsün artk olan eşine oldu şimdi seni her gören oğlunun ablası sandıkça adam da kıskançlıktan çatlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…