- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.121
Ay benimde tatlı bi şeyler çekiyor dolapta biskrem var sabahtan beri yememek için kendimi zor tutuyorumCanım çok profiterollu pasta çekiyor
Yeme yeme bosver unut onu yarın tartılma gunuAy benimde tatlı bi şeyler çekiyor dolapta biskrem var sabahtan beri yememek için kendimi zor tutuyorum
Mümkün. Bende 91 kiloyum. 1 eylüle 88 kg. Girerim inşallah10 günde 3 kilo vermem mümkün mi sizce kızlar? Eylül ayına 89.9 ile girmek istiyorm. 9 lu rakamlardan kurtulmak istiyorm. Abartılı bi hedef mi belirledim sizce?
İnşallah. Hayatımda hiç bu kdr kilolu olmamıştım. 90 lı kilolardan nefret ediyorum ve kendime hiç yakıştırmıyorum. Umarım eylüle 8 lerle gireriz ikimizdeMümkün. Bende 91 kiloyum. 1 eylüle 88 kg. Girerim inşallah
Çok uygun canm kilo oranına göre bu rakam gayette makul ve 7günde bile gidebilir canm 10 günde çok rahat gider bence10 günde 3 kilo vermem mümkün mü sizce kızlar? Eylül ayına 89.9 ile girmek istiyorm. 9 lu rakamlardan kurtulmak istiyorm. Abartılı bi hedef mi belirledim sizce?
Ayy inşallah. 10 günde 3 kilo gider mi falan dersiniz diye çok korkmuştum. Şuan daha bir gaza geldim kalkıp biraz daha ip atlayayımÇok uygun canm kilo oranına göre bu rakam gayette makul ve 7günde bile gidebilir canm 10 günde çok rahat gider bence
Yok yemem canım kendimle kavga ediyorum resmen zatenYeme yeme bosver unut onu yarın tartılma gunu
Sen o biskremi birine ver evden yok olsunnYok yemem canım kendimle kavga ediyorum resmen zaten
Öyle valla çok fena gaza geldim inşallah yarın görürüm dermişim ahhahah❤❤❤❤❤❤ ay çok güzel yaaa insanın nasl hoşuna gidip gaza getiriyor böyle şeyler tabi o gazla 59.9 ü görürsün artk olan eşine oldu şimdi seni her gören oğlunun ablası sandıkça adam da kıskançlıktan çatlıycak
Eşim yiyor o aldı beni tahrik etmeye çalışıyor dayanma gücümü ölçüyorSen o biskremi birine ver evden yok olsunn
O tatilden geldikten sonra biraz artı çıkmış idi biraz motivesi etkilendi galibaÖyle valla çok fena gaza geldim inşallah yarın görürüm dermişim ahhahahahahaha bana yansıttığı bişey yok allaha şükür o kadar zayıflamışız şurda salınalım biraz
Kizilbodur ni göremedim izinde mi
Bende bugün sporda nirvana yaptmEşimle yürüyüşe gdiyoruz yarın tartı 74 gostermeli artık gece gündüz spor yspiyorum
Munkun tabiki canim ilk baslarda cabuk gider.10 günde 3 kilo vermem mümkün mü sizce kızlar? Eylül ayına 89.9 ile girmek istiyorm. 9 lu rakamlardan kurtulmak istiyorm. Abartılı bi hedef mi belirledim sizce?
Simdi de canin pizza istiyor muKızlar yatağın altında sakladığım kalçadan bile girmeyen yıllar önce aldığım ama kilo aldığım için olmayan 40 beden pantolonlarım vardı iki tane şimdi denedim oluyor inanilmaz soktayim yaa çok mutluyumm@yellow girl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?