Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[QUOTE="Mavi-35, post: 60933163, member: 941564"
Yeme yeme bosver unut onu yarın tartılma gunu
[/QUOTE]
Aynen akşam yeme zaten. Kaçamaklar mümkünse akşam 6 dan önce

10 günde 3 kilo vermem mümkün mü sizce kızlar? Eylül ayına 89.9 ile girmek istiyorm. 9 lu rakamlardan kurtulmak istiyorm. Abartılı bi hedef mi belirledim sizce?
Çok uygun canm kilo oranına göre bu rakam gayette makul ve 7günde bile gidebilir canm 10 günde çok rahat gider bence

Çok uygun canm kilo oranına göre bu rakam gayette makul ve 7günde bile gidebilir canm 10 günde çok rahat gider bence
Ayy inşallah. 10 günde 3 kilo gider mi falan dersiniz diye çok korkmuştum. Şuan daha bir gaza geldim kalkıp biraz daha ip atlayayım

Öyle valla çok fena gaza geldim inşallah yarın görürüm dermişim ahhahah ahahaha bana yansıttığı bişey yok allaha şükür o kadar zayıflamışız şurda salınalım biraz
Kizilbodur ni göremedim izinde mi

O tatilden geldikten sonra biraz artı çıkmış idi biraz motivesi etkilendi galiba bide tatil sonrası tekrar eski düzenine dönüp adapte olmakta da zorlandı spora filan eski şekilde tam donwmisidi filan onların etkilerinden galiba buraya da daha az girmeye başladı uması yarn kilo düşüşü olmuş olur ve ona güzel bir motive olur eski haline temposuna geri döner Kizilbodur iyimisin canm pek girmiyorsun artk

10 günde 3 kilo vermem mümkün mü sizce kızlar? Eylül ayına 89.9 ile girmek istiyorm. 9 lu rakamlardan kurtulmak istiyorm. Abartılı bi hedef mi belirledim sizce?
Munkun tabiki canim ilk baslarda cabuk gider.
Ben ilk hafta 1.9 vermistim 74.6 kiloyla başlamıştım
Simdi de canin pizza istiyor mu bence istemesin bak ne guzel olmus bozmazsan onlar bile bol gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…