Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende bugün sporda nirvana yaptm hem gece hem gündüz yazıcam yaptıklarımı birazdan
Bittim çok fena heryerim zonkluyor şuan . Deniz kenarında yürüyüş yaptık müthiş esiyor oturduk şimdi. Birazdan eve doncez .
80 dk tempolu yürüyüş
20 dk ağırlık
600 ip atlama
Bugün benim böyle

Munkun tabiki canim ilk baslarda cabuk gider.
Ben ilk hafta 1.9 vermistim 74.6 kiloyla başlamıştım

Simdi de canin pizza istiyor mu bence istemesin bak ne guzel olmus bozmazsan onlar bile bol gelecek
40 dk da şimdi yürüdüm buttim 4 gündür gece gündüz spordayim her yerim ağrıyor şuan istemiyor

İnşallah kaybetmez motivesini çok başarılı gidiyodu merak ettik seni canımm aramıza dönn Kizilbodur

Lahana dolması diyete pek uygun olmaz canım pirinç hem ödem yapar hem şeker oranı yüksek hemde kalorisi yüksek
Canım lahana dolmasını ben potinle değil burgurla yapıyorum hem daha sağlıklı daha lezzetli oluyor ilk yiyen tatini sevmeye bilir ama ben alıştım çok güzel oluyor öğlen dolma soğuk yoğurt çorbası akşam bişey yiyemedim midem çok bulanıyor yoğurt kurunude yapamadim

Hey maşallah 2 saat bisiklette maşallah ben ona 5 dk sabredemiyorum müthişsin

Darısı başıma inşaAllah ya ben de vereyim sizler gibi
Inşallah canim Ben iki defa listeye girip mezun oldum ilki 3 sene once 76 lardan 62 ye ondan sonrada
Bu son olanda 74 den 63 e inip mezun oldum ama 2 kilo fazlam var şuan 65 kiloyum tekrar 63 e dusmem lazim
Senide mezun ederiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…