- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.141
Çok tşk ederim. İnş veririm.Munkun tabiki canim ilk baslarda cabuk gider.
Ben ilk hafta 1.9 vermistim 74.6 kiloyla başlamıştım
Simdi de canin pizza istiyor mubence istemesin bak ne guzel olmus bozmazsan onlar bile bol gelecek
Bittim çok fena heryerim zonkluyor şuan . Deniz kenarında yürüyüş yaptık müthiş esiyor oturduk şimdi. Birazdan eve doncez .Bende bugün sporda nirvana yaptmhem gece hem gündüz yazıcam yaptıklarımı birazdan
40 dk da şimdi yürüdüm buttim 4 gündür gece gündüz spordayim her yerim ağrıyor şuan istemiyorMunkun tabiki canim ilk baslarda cabuk gider.
Ben ilk hafta 1.9 vermistim 74.6 kiloyla başlamıştım
Simdi de canin pizza istiyor mubence istemesin bak ne guzel olmus bozmazsan onlar bile bol gelecek
İnşallah kaybetmez motivesini çok başarılı gidiyodu merak ettik seni canımm aramıza dönnO tatilden geldikten sonra biraz artı çıkmış idi biraz motivesi etkilendi galibabide tatil sonrası tekrar eski düzenine dönüp adapte olmakta da zorlandı spora filan eski şekilde tam donwmisidi filan onların etkilerinden galiba buraya da daha az girmeye başladı uması yarn kilo düşüşü olmuş olur ve ona güzel bir motive olur eski haline temposuna geri döner Kizilbodur iyimisin canm pek girmiyorsun artk
Canım lahana dolmasını ben potinle değil burgurla yapıyorum hem daha sağlıklı daha lezzetli oluyor ilk yiyen tatini sevmeye bilir ama ben alıştım çok güzel oluyor öğlen dolma soğuk yoğurt çorbası akşam bişey yiyemedim midem çok bulanıyor yoğurt kurunude yapamadimLahana dolması diyete pek uygun olmaz canım pirinç hem ödem yapar hem şeker oranı yüksek hemde kalorisi yüksek
Eline sağlık . Bi çataldan birşey olmaz ama başka yeme cnmBen ıslak kek yaptım. Yeğenim istedi. Bir çatal tadına baktımEki Görüntüle 2300851
Hey maşallah 2 saat bisiklette maşallah ben ona 5 dk sabredemiyorumBugün sabah ve akşam 2kez spor yaptm
Bisikleti sabh 1 akşam 1 yaparak toplamda
2saat kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
35 dakika plates (iç bacak,ön bacak,kol,karın)
30 tane Yarım şınav
Bugün toplam 3saatten fazla spor yaptm kizlar
EvetttttttYarın sabah aç karın mı tartılacağız hanımlar
Evettttttthatta cibildak tartiliyoruz ben ustumde ne varsa onlarida cikartiyordum kisa kollu eşofman falan onlarda yarim kilo kadar fark ediyor
Sen bir kilo vermelere baslada ondan sonra sende aç tok kiyafetli kiyafetsiz baslarsin kuzumAnammm
Tamam öyle tartılayım ahaaahaaa
Darısı başıma inşaAllah yaSen bir kilo vermelere baslada ondan sonra sende aç tok kiyafetli kiyafetsiz baslarsin kuzum
Inşallah canimDarısı başıma inşaAllah yaben de vereyim sizler gibi
Evt canm wc sonrası aç karnına ve mümkünse kıyafette pek olmasın onlarda artı yaparYarın sabah aç karın mı tartılacağız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?