- Konu Sahibi Pinarbartu
- #32.661
günaydın kızlar gene benim için iyi olmayan haftaya başlıyoruzzz
günaydınn canımm niee iyi olmayan bi haftaa öyle düşünme canım benim yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar gene benim için iyi olmayan haftaya başlıyoruzzz
iyi olmayan derken hayırdır yafff...
hayırdır canım yaaa?eş durumları mıaklımda bi ton cevapsız soru var kendim kurduğum ama haklı olduğum...
ilkinimmm ya bitanemm sakın neden benim kadar üzülmedi die üzülme.çünkü erkeklerin jeton bu gibi olaylarda ancak ve ancak ayrılma gerçekleştikten bi müdddet sonra düşüyo.yani olaylar üzerinde enine boyuna bizim kadar düşünemiyorlar.çünkü beyin kapasiteleri bizimkinin sadece 3te 1 i kadarmış.bu bilimsel bir araştırma inan.sen bi de şu yönden bak olaya.sırf bizim kadar enine boyuna düşünemedikleri için olan tatsız olayları da yarın saat sonra unutuyolar.emin ol azıcık yumuşak bi ses tonu ve iki işveli sözle konuşsan bu gün kesinlikle akşama dün ne olduğunu hatırlamaz.o yüzden takma.erkekler marstan kadınlar venüsden die bi kitap okumuştum.onu bulursan muhakkak oku.acayip işime yaradı.bu gibi konularda hem komik hem de mantıklı yollar anlatıyo.şekerim sakın ha sakın ne kendini ne erkek arkını hırpalama.emin ol bu o kadar önemi dil.benim eşim boşanma mevzusu olunca bile gülüyo.hiçççç dert etmeee.dediğim kitabı da muhakka bul ve oku.çok işime yaradı benim...
yaaa değerli ve neşeli ark.ım benim.sinirli olmanı gerektirecek hiç bişey yok.millet zaten elbisenin sende nasıl durduğunu açık ve net olarak sölemiş.yani no problem.sen sadece alışık olmadığın için böle düşünüosun.yoksa eminim harika olmuşsundur.bua rada her zamanki gibi pozitifliğine bayıldım.yağmurda o atağı yapıp oynamaya başlamasaydın bu kadar eğlenceli olmazdı belki de düğün...fotolar da nasılsa birilerinden alınır.belki makinan olsaydı onu da yağmur altında unutup bozacaktın..tele gelince dokunmatikler zaten kansere davetiyemişşş..şöle yeni tuşlu bi tel alırsın hem parmak kaslarını da geliştirirsin böleceeeeee![]()
aklımda bi ton cevapsız soru var kendim kurduğum ama haklı olduğum...
sağooll canımm fatoşumm benimmm
gerçii evet düğündeki herkess çok beğendii ayy incelmişşsinn felann hatta tanımadılarr makyajla felann
sadece hani bugün fac. fotoğraf koyucaktımm onuniçin üzüldüm daha çokkkkkk
sen nasılsınn balımmm kulaklarımı çınlatmışşsın yineee okudum:)))![]()
aklımda bi ton cevapsız soru var kendim kurduğum ama haklı olduğum...
selamlar canlar
nasılsınız
geçmiş okuyamıyorum tabisi
yalnız kalmak istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
dün yine toplu misafirler vardı bende
pastalar poğaçalar börekler
ama ben sadece bir dilim börek 2 kaşık patates salatası 2 tane mercimek köftesi yedim akşamda bişey yemedim
bugünde kahvaltım
bir kase special k oldu
öğlenede pazı kavurucam
çrşmba prşmbede kabak detoksunu yapacam allah izin ederse
üzülme fadikçiğim arkadaşından alır koyarsın fotoları
hem ne güzel unutamıycan bi düğün olmuş seneler sonra bile hatırlar gülersin yağmur altında nasıl oynamıştık diye bol bol terzinin kulaklarını çınlatırsın
![]()
fadikçim tekrar meraba canım
kahvaltımızı yaptık oğluşla
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 bardak şekersiz çay
bulaşıkları yıkadım ortalığı topladım geldim
birazdan giyinip oğluşun okuluna gitçez
![]()
selamlar canlar
nasılsınız
geçmiş okuyamıyorum tabisi
yalnız kalmak istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
dün yine toplu misafirler vardı bende
pastalar poğaçalar börekler
ama ben sadece bir dilim börek 2 kaşık patates salatası 2 tane mercimek köftesi yedim akşamda bişey yemedim
bugünde kahvaltım
bir kase special k oldu
öğlenede pazı kavurucam
çrşmba prşmbede kabak detoksunu yapacam allah izin ederse
hoşgeldin ayşencim kız ne sabırlısın ben o durumda olcam ne varsa yerim herhalde bayılırım ikramlıklara o yüzden kolay kolay evde yapmam
![]()
tüm gün koşturmaktan ayaklarım sızlıyo sabah bel ağrısıyla uyanıyorum çok fena bir şekilde
kaynanalar gidince doktora gidicem inşlh bel fıtığı felqan yoktur korkmaya başladım![]()
ohh afiyett bal şeker olsunnnn canımmwallaa aynen öyle hele terziyi hiçç unutmucam hayatı boyunca hiç bukadar kulakları çınlamamıştırr
oyyy oyyy kimler gelmişş kimlerrr hoşş geldinn ayşemmmmm
özledimmm yaaaa hadiii misafirin gitsin de geri dönnn sahalaraaaaa![]()
tüm gün koşturmaktan ayaklarım sızlıyo sabah bel ağrısıyla uyanıyorum çok fena bir şekilde
kaynanalar gidince doktora gidicem inşlh bel fıtığı felqan yoktur korkmaya başladım![]()
kuzumm yaaa kıyamam ben sanaaa oyyy oyy vallaa evet kaynananlar gitsinde git bi doktora artık bu bel ağrısııı çok olmaya başladıı ama korkma balımm fıtık yoktur inşalalh bence yorgunluktan akşama kadar oturmuyosun ki maşallahhh arı maya gibisinn![]()
bence kendini bu kadar yıpratma tatlım gezmeye herkez gelirde hasta olsan bakmaya kimse gelmez ona göre
birazda sen kaynananı alıp git millete misafirliğe ne bu herkez size geliyo hizmet etmek sanan düşüyo
![]()