• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar aslında bütün sorun aramızda yakınlaşma olmadığı için doğuyor o ise şunu diyor boyna ...
kimse seni doldurup üzerime salamaz geçen bağardı ya annelerine kimse arkamdan konuşmasın etmesin fln fln diye ..
seni dolduruyolar diyo gerçi doldurduklarıda doğru ama bence bütün sorunlarımız 0 cinsellikten
kiloluyum evet ama bakılmıcak biri değilimkii dışarı çıktığımda bakıyolar laf atıyolarr ..
pff beni beğenmiyor sanrım
gece dedim bizim evliliğimiz zaten bitti dedim nasıl yani dedi...
biz sadece kağıt üzerindeyiz dedim yatağa birlikte giriyoruz ama abi kardeş ilişkisi gibi dedim ..
hiç bişi demedi ..

:68:
inşlh yoktur canım yaa annemdede var benim çok fena oluyo biliyorum
ama bende gündüz hiç ağrı yok
sadece yatıp uyuyunca sabah ağrıyla uyanıyorum çok fena fıtık olsa gündüzde ağrırdı herhalde :44:

arı maya benim yanımda halt etmiş kuzum :60::60::60:

canımm sabah uyanınca ağrıması normall inan ki çünki şaka bi yana akşama kadar bi koşuşturmaca hiç oturup dinlendiğin yok kii o yuzden gündüz anlamıyosun ama gece yatınca vücut ta dinleniyo dinlenebldiği kadarr sabahta ağrıyla uyanıyosun çünki anca sabah çıkıyo günün acısı :20::20::20::20::20::20:
senin dinlenmen ve taile gitmen gerek kuzummm:10::10::10::10::10:
doktora gidince nasıl akşamaaaaaaaaaaaaa kadar çalıştığını da anlat bi istersennnnn :47::47::47::47::47::47:

kızlar ben çok kıskanç bir insanım.İzmire arkadaşı gelmişti onun.ben bgn erkek arkadaşımın faceini açtm.arkadaşı İzmirdeki fotolarını eklemiş.Çocugun ffotosunun tekinde poz verirken arkası dönük yürüyen bir kadın vardı.şort ve biki,niyle ben de şakasına kızdım işte nasıl fotolar cekmişsiniz fln die.bilerek çekmişsinizdir dedm.tabii bizim bundan önceki sorunlarımız da böle sanal sorunlardı face fln.buna patladı bir anda face msn şifresini deiştirdi ne kdr yapma desem de.biraz aşağılayıcı konustu benimle.Sonra dedi ki ya bana güvenceksin böyle devam etcek ya da güvenmiosan bitecek secim senin dedi.ben de yapma bunu dedm.bana güvenmio musun dedi bişey diemedm.güvenmiosun:( yazmış peki öyle olsun dedi.oysa ki ben kendi ailemden cok ona güveniorm gerçekten de ama yüzde yüz değil.ona dedm ki ben herkesten cok sana güveniorm dedm peki o zaman dedi ama ben nasıl agllıorum helak oldum.cam açtık bi baktım o gayet mutlu mesut gülüyo.delirdim ben iice ağlamaya başladım.bana dedi ki gören de cok büyük sorunumuz var zannetcek kendini harap ediosun dedi.ben de dedim az daha ayrılcaktık farkında mısın dedm.senin bu hareketin bizi uzaklaştırmaktan başka bir işe yaramaz dedim.yabancı gibi hissedicem kendimi dedim.öyleyse facelerimizi silelim dedi.ama herşeyiyle tüm ark ları fln sildik.kapadık faceleri.msn şifresini daha vermedi ama alırım onuda.

sadece aklımda kalan şey ayrılmanın eşiğinde onun o kadar rahat olmasaydı ki bu beni cok üzdü birşeyler yıkıldı içimden birşeyler koptu gitti sanki.olan bu kısaca ama çok moralim bozuk.bana karşı söylediği laflar ve o rahatlıgı aklımda birçok soru işaretinin doğmasına neden oldu.

ayrılamayacağınızı biliyoda ondan rahattır canım...

kızlar düğünü ve hazırlıklarımı ve tümmm aksiliklerimi anlatıyımm çok sinirliyim çünkii:95::95::95::95::95::95:

cumartesi günü sabah erkenden kalkıpp terziye uğradım ölçümü aldıı adam yoktu oğlu aldı ölçüyü azcık yan tarafından alacaktı ve askısını kısaltacaktı tammda aldı çocuk neyseee ordan kuaförüme uğradım randevulaştık v.s . cuma günü aykakbımı almıştım ama ece gelince beğenmedim gittim değiştirdim herşey normal göxüküyodu dönüşte terziye uğradım elbisem tamam mı dedim adam ne elbisesi dediii banaaa sabah bıraktımm yaa dedim dur panik yapma yaparım dedi ölçü alındı dedim adam baktıı yokk yokk dedi bu olmamışş tekrar ben alimm neyse aldııı adam ölçüyüü 1 saate hazır sen kuaförüne giderken al dedi bana. eve geldim duş aldımm hazırlandım giderken elbisemi aldım kuaföre gittim. saçım ve makyajımm harikaydıı gerçktenn . elbisemi giyinmek için gittimm ama sal... geriz... adam elbiseyi okadar daraltmış ki anlatamam ve okadar kısa kii elbise sanki ben ona boydan al dedimmm sinirden elim ayağım boşaldıı ağlamaya başladımm güzelim elbisemi adam ne hale sokmuşşş delirdimm resmennnnn. neysee hadi elimi yüzümü sildim tekrar tamm dedimm kısa dar ama napim saat geldii . gittimm düğüne bişey unuttum diorum kendi kendime ne unutmuşummm fotoğraf makinamıı ufffff.
beni gören herkes müthiş omuşşsun dedi saçların harika v.s ama ben kısa olduğu için sevmedim. tam masaya oturduk gelin damat geldi bir yağmurr başaldııııı ama nasılllll kır düğünü olduğu için açıkk alann su gibi oldukk. o sırada tam ağacın altına kaçarken te. masanın üstünde kalmış tel. gittiii dokunmatik olduğu için.
neyseee 9 :30' kadarr yağmurun durmasını bekledik. durmadı sonra amnnn dedimm gittim patronuma hadi oynayalım deidmm hepimiz piste gittik aykakbılarımızı çıkarttıkk yağmurun altında deli gibi oynamaya başladık ama birbirimize bakıp gülüyoruz sonra gece 12:30'a kadar oynadık durmadann fotoğraflarımızı çektiilerr ama ben çekemedim işte sonra herkes giti biz stajerler ve patronlarım gelin ve damat yani hadi kahve içelim dedik sonra kalktık gelini eve bıraktık ordan eve geldimm ama halim berbattı yanii .....
kısaca özetle böle yani kızlarr fotoğraf arkadaşım çekti o bana yollucak bende fac. koyucam çok üzgünüm kızlar yaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:

hahhaha geçmiş olsun ya çok zor bir durum ben elbise tadilatını 2-3 gün önceden yaptırırım her ihtimale karşı....

tüm gün koşturmaktan ayaklarım sızlıyo sabah bel ağrısıyla uyanıyorum çok fena bir şekilde
kaynanalar gidince doktora gidicem inşlh bel fıtığı felqan yoktur korkmaya başladım :59::59:
geçmiş olsun canım....
canım gelenler zaten kaynanamı görmeye geliyo sonuçta hepsinden büyük onu götürmek ayıp olur önce
ama daha gelecek olan kalmadı gibi :27:

yok zaten ev boşalınca kendimi kabuğuma çekip sadece yatacam ayaklarımı uzatıp ne bu yaaa gına geldi böööö geldi artık :47::47:

sıkılırsın o zamanda kıs....

kızlar aslında bütün sorun aramızda yakınlaşma olmadığı için doğuyor o ise şunu diyor boyna ...
kimse seni doldurup üzerime salamaz geçen bağardı ya annelerine kimse arkamdan konuşmasın etmesin fln fln diye ..
seni dolduruyolar diyo gerçi doldurduklarıda doğru ama bence bütün sorunlarımız 0 cinsellikten
kiloluyum evet ama bakılmıcak biri değilimkii dışarı çıktığımda bakıyolar laf atıyolarr ..
biz sadece kağıt üzerindeyiz dedim yatağa birlikte giriyoruz ama abi kardeş ilişkisi gibi dedim ..
hiç bişi demedi ..

bence beğenmemek değil başka bi sıkıntı var sizde çözemediğim.............

maddi sıkıntısı fln varda sölemiyomu acaba sana....

hiç bişi demedi ..

canımm kaç senelik evlisin sen yaşınıda bilmiyorum senin ve eşinin ama sen meslek olarakta öğretmendin değilmi?
birde eşinle nekadar süre flört ettiniz?

:68:

canımm sabah uyanınca ağrıması normall inan ki çünki şaka bi yana akşama kadar bi koşuşturmaca hiç oturup dinlendiğin yok kii o yuzden gündüz anlamıyosun ama gece yatınca vücut ta dinleniyo dinlenebldiği kadarr sabahta ağrıyla uyanıyosun çünki anca sabah çıkıyo günün acısı :20::20::20::20::20::20:
senin dinlenmen ve taile gitmen gerek kuzummm:10::10::10::10::10:
doktora gidince nasıl akşamaaaaaaaaaaaaa kadar çalıştığını da anlat bi istersennnnn :47::47::47::47::47::47:

doktor kızar valla annemde hiç duramaz yerinde doktor hiçbişe yapmayacaksın artık diyo...

hiç bişi demedi ..

ah be canım sizin bu durumunuz nasıl düzelir hiç bilmiyorum inan kabuk değiştirmeniz gerekiyo sanki zor bi durum bu eşin bilmece gibi

canımm kaç senelik evlisin sen yaşınıda bilmiyorum senin ve eşinin ama sen meslek olarakta öğretmendin değilmi?
birde eşinle nekadar süre flört ettiniz?

evet ya ben 21 yaşındayım o 30
3 yıllık evliyim 2 yıla yakında flört ettik flörtken böle değilki fırsat bulsa yapcaktı yanii :1:
yalnız bizde şu oldu .. 1 yıllık evliyken eşim işten çıkarıldı sendika kurmak nedeniylee .. yani çoğu kişiyi çıkardılarda bizimkide içindeydi ..
1,5 yıla yakın işsiz kaldı orda bitti zaten herşey kavgalarımız herşeyimiz sıkıntılıydı bunalımlıydı .. vucudunda sıkıntıdan bişiler çıktı .. öle olunca ben banada bulaşır diye yapmama kararı aldık sora böbreği taş yaptı oda orasında kaldı .. düşmedi gitti .. öle olunca tamamıyla bitti bizim şey 1 yıldır o anlamda bişi yok ama çok ilgili öpüo sarılıoo şakalar yapıo sadece o konuda durgun onuda taşına veriyorum artık ne yapim ..

kızlar ben kaçıyorum artık birazdan servis kapıya dayanır daha giyinmem lazım görüşürüz akşam üstü
:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

nazocumm sana arkadaşlık isteği gönderdimm nie kabul etmedinn sen beni sevmiyormusunnn niee kabul etmiyorsunn:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

3 yıllık evliyim 2 yıla yakında flört ettik flörtken böle değilki fırsat bulsa yapcaktı yanii :1:
yalnız bizde şu oldu .. 1 yıllık evliyken eşim işten çıkarıldı sendika kurmak nedeniylee .. yani çoğu kişiyi çıkardılarda bizimkide içindeydi ..
1,5 yıla yakın işsiz kaldı orda bitti zaten herşey kavgalarımız herşeyimiz sıkıntılıydı bunalımlıydı .. vucudunda sıkıntıdan bişiler çıktı .. öle olunca ben banada bulaşır diye yapmama kararı aldık sora böbreği taş yaptı oda orasında kaldı .. düşmedi gitti .. öle olunca tamamıyla bitti bizim şey 1 yıldır o anlamda bişi yok ama çok ilgili öpüo sarılıoo şakalar yapıo sadece o konuda durgun onuda taşına veriyorum artık ne yapim ..

ahh kuzum yaaa küçüksün dahaa yaş olarakk küçük evlenmişsinn birdee kıyamam :59::59::59:
canımm eşinin şimdi işi var sonuçta değilmi tamm belki o dönem kötüydü üzgündü v.s ama şimdi geçti. vüzudundaki yaralar geçer die bişeyler olmamış ama siz bunu doktora danıştınız mı yani hani bişeyler olunca karşı tarafa geçer diye? çünki böyle durumlarda bildiğim kadarıyla eşlerede ilaç veriliyo en basit örnek mantar olunca mesela!!!
yani o kararı sen tek başına mı aldın?
böbrek taşı işine gelince bunu bi araştır canım benim arkadaşlarımda var doktor bende bi soruyumm bakalım ne dicekler..
ama eşinle konuş canımm senin daha yaşın kaçç en güzel yaşların inan kii cıvıl cıvıl olman lazımmm kuzum seninn .inan ben 25 hatta 26 oldum ama 21 yaşında olmak daha bi güzelll yani özetle eşin senin için bişeyleri düzeltmek için doktora gitmeli kırılma ama bence öyle canım yoksa böyle bulmaca gibi hayat zor be kuzum ne diim...

inşlh yoktur canım yaa annemdede var benim çok fena oluyo biliyorum
ama bende gündüz hiç ağrı yok
sadece yatıp uyuyunca sabah ağrıyla uyanıyorum çok fena fıtık olsa gündüzde ağrırdı herhalde :44:

arı maya benim yanımda halt etmiş kuzum :60::60::60:
arı mayam benim yaaa:))kız dikkat et arada anne yoruldum falan de.bu böle olmaz.hastanelerden toplamaya kim gelecek diğer türlü ALlah korusun...

hiç bişi demedi ..

canım fırsatın varsa tez elden bi psikoloğa git eşine söleme ama kesinliklee...ilk önce amaç ne olmalı ona karar verin psikoloğunla....bu arada bazen atak yapsan ne cevap veriyo...mesela güzel ve uygun fiatlı bi gecelik al...kırmızı olsun kesinlikle...hoşuna yemek olarak ne gidiyosa onları pişir.ve eve gelince :77::77:ayıptır sölemesi yoldn çıkarmaya çalışan kadın rolünü oyna bakalım...o zaman da çözülmezse bi sorun cidden var demektir.amaa ilk denediğinde sonuç alamayabilrisin ısrarcı ol biraz.hayır diyince farklı bi şekilde yien dene mesela..:77::77::77:ayy kendimi haydar dümen gördüm yafff:77::77:çok mu açık konuştum neee:77::77:ya bu arad ben çıkıyorum..akşama yine görüşürüz bal böcükelerim...

[1] Kaşarlı Tost (yağsız) 2 ADET 534
[2] TAMEK-fruit mix 100 ml 47
[3] Kuru Pasta 5 ADET 375
[4] Ülker Rodeo 1 adet 193
[5] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 1316 kal.
bu arada dü yedikelrim.saçma ve sürekli dışarda olmamdan kaynaklı bi menü oldu.:((

çok özlemişim takımımı yaaaa..:64::64::64::64::64::64:kocayı gönderdim öğle yemeğine gelmişti. şimdi başbaşayızz.. off yoğun yorucu ama güzel bi haftasonundan sonra burdayım...eşimin evini temizledik derledik topladık.ya burda önce oturanları çok merka ettim iğrenç yaa hiç temiz değillermiş. neyse işte ortaköy filan yaptık kardeşim ve eşimle. ama tabi 2 odunla gezmesi pekde keyifli olmuyor takı bakalım yok, giysi bakalım yok. neyse ama tek kötü taraf şehir değişikliklerinde hemen kabız oluyorum ve çok uzun sürüyor.. o yüzden tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum şu anda inanır mısınız? moralim çok bozuldu sabah tartılınca. o kadar da herketliydim ama demekki 2 günde hemen gidenler geri geliyor.insanın şevki kırılıyor tbi. neyse ben bi geçmişe göz atayımm.

kızlar geçmişi okudum fakat alıntı ile cevap yazıcaktım hepsi gitmiş ama çok şükür hasta olanımız yok aramızda :61::61:
esracımm canımm yusufa sonunda nazar boncuğu takmışsın yawrumm bence ona nazar değiyo bence ailecek size değiyor:nazar::nazar::nazar: inşallah eşinin işi olurr inşallahhh :29::29::29::29::29::29::29:

gizemcimm canım yaa senin bu sorunun offf şu kaynını bi bulsamm :57::57::57::57::57::57: bence eşini ikna edip bi evlilik danışmanı ve diğer doktora gidin kuzum yaa düzelir belki o zman yanlış anlama sakın ama anladığım kadarıyla hani sanki bi denizin ortasında sandaldasınız ve sadece sen küreç çekiyosun kıyıya çıkmak için gibime geliyor.....

ilkinn canımm yaa aslında sizin sorun çok ufakmış ama sanki arkadaşın bişeye sinirliydi o sırada sana patladı gibi hani birikim gibi olmuş. yokssa anlatttığın kadarıyla şaka yapmışsın msn şifresi evet bu konuda kaptana katılıyorum. ama bozma moralini bizim için çok önemli olduğunu düşündüğümüz ve kırıcı olduğunu tabi sorunlarr erkekler için çokkk basitttt gelebilir hatttaa amannn bunamı takıldın ne varki bu sözümde v.s v.s derler oyuzden hiç canını sıkma gerçekten bak sen üzülüyosun ve şimdi hani birbirinizi özledininz yaa bide onun siniri var bence bi kavuşun heleeee bakkk negüzell düzelirr:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

öznurrr yawrummm kuzuuuuu teyzen sonunda bi işe mi yarayacak hııııı:60::60::60::60::60: kızz bakk bakkk birisi var heral anladığım kadarıyla walla hemen gelde detayları alayımm hem zaten ifadeni alıcaktımmm :57::57::57::57::57::57::57:

nazocumm deniz felann ohhh ohh misss :52::52::52::52::52::52:

fatoşummm canımm haydii gözün aydınn netinnnn :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

kaptanımmm şu şafak bitsede tatiline gitsennnn yaaaa:58::58::58::58::58::58::58:

enemmmm kim gelmişşş:62::62::54: anlatırım tabisideee daha icraat yok :5:
kızlar düğünü ve hazırlıklarımı ve tümmm aksiliklerimi anlatıyımm çok sinirliyim çünkii:95::95::95::95::95::95:

cumartesi günü sabah erkenden kalkıpp terziye uğradım ölçümü aldıı adam yoktu oğlu aldı ölçüyü azcık yan tarafından alacaktı ve askısını kısaltacaktı tammda aldı çocuk neyseee ordan kuaförüme uğradım randevulaştık v.s . cuma günü aykakbımı almıştım ama ece gelince beğenmedim gittim değiştirdim herşey normal göxüküyodu dönüşte terziye uğradım elbisem tamam mı dedim adam ne elbisesi dediii banaaa sabah bıraktımm yaa dedim dur panik yapma yaparım dedi ölçü alındı dedim adam baktıı yokk yokk dedi bu olmamışş tekrar ben alimm neyse aldııı adam ölçüyüü 1 saate hazır sen kuaförüne giderken al dedi bana. eve geldim duş aldımm hazırlandım giderken elbisemi aldım kuaföre gittim. saçım ve makyajımm harikaydıı gerçktenn . elbisemi giyinmek için gittimm ama sal... geriz... adam elbiseyi okadar daraltmış ki anlatamam ve okadar kısa kii elbise sanki ben ona boydan al dedimmm sinirden elim ayağım boşaldıı ağlamaya başladımm güzelim elbisemi adam ne hale sokmuşşş delirdimm resmennnnn. neysee hadi elimi yüzümü sildim tekrar tamm dedimm kısa dar ama napim saat geldii . gittimm düğüne bişey unuttum diorum kendi kendime ne unutmuşummm fotoğraf makinamıı ufffff.
beni gören herkes müthiş omuşşsun dedi saçların harika v.s ama ben kısa olduğu için sevmedim. tam masaya oturduk gelin damat geldi bir yağmurr başaldııııı ama nasılllll kır düğünü olduğu için açıkk alann su gibi oldukk. o sırada tam ağacın altına kaçarken te. masanın üstünde kalmış tel. gittiii dokunmatik olduğu için.
neyseee 9 :30' kadarr yağmurun durmasını bekledik. durmadı sonra amnnn dedimm gittim patronuma hadi oynayalım deidmm hepimiz piste gittik aykakbılarımızı çıkarttıkk yağmurun altında deli gibi oynamaya başladık ama birbirimize bakıp gülüyoruz sonra gece 12:30'a kadar oynadık durmadann fotoğraflarımızı çektiilerr ama ben çekemedim işte sonra herkes giti biz stajerler ve patronlarım gelin ve damat yani hadi kahve içelim dedik sonra kalktık gelini eve bıraktık ordan eve geldimm ama halim berbattı yanii .....
kısaca özetle böle yani kızlarr fotoğraf arkadaşım çekti o bana yollucak bende fac. koyucam çok üzgünüm kızlar yaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:

bence mükemmel geçmiş hiçte bişisi yok:63: foto çekmeme dışında:5: neyse oda telafi edilebiler. terzide iyiki daracık yapmış ayol ne güzel inceliyosun birazcık daha zayıflayınca daha güzel olcek. 2-3 kere terziye götürmekten kurtulmuş olursun. düğünün en sonunu çok sevdim ben:27: yalnız gelinin yerinde olsam sizi öle ıslak ıslak eve alırmıydım orası muamma :60:

çok özlemişim takımımı yaaaa..:64::64::64::64::64::64:kocayı gönderdim öğle yemeğine gelmişti. şimdi başbaşayızz.. off yoğun yorucu ama güzel bi haftasonundan sonra burdayım...eşimin evini temizledik derledik topladık.ya burda önce oturanları çok merka ettim iğrenç yaa hiç temiz değillermiş. neyse işte ortaköy filan yaptık kardeşim ve eşimle. ama tabi 2 odunla gezmesi pekde keyifli olmuyor takı bakalım yok, giysi bakalım yok. neyse ama tek kötü taraf şehir değişikliklerinde hemen kabız oluyorum ve çok uzun sürüyor.. o yüzden tartıda 2 kilo fazla çıkıyorum şu anda inanır mısınız? moralim çok bozuldu sabah tartılınca. o kadar da herketliydim ama demekki 2 günde hemen gidenler geri geliyor.insanın şevki kırılıyor tbi. neyse ben bi geçmişe göz atayımm.

hoşgeldin kiiii:62: bende artı kilo çıkıyorum fazlasıyla hemde offf:5::5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X