• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

melisa- melisa- gel canım yol yakınken yellowla yarışmayalım bence bu gidişle sahaya gömecek bizi :KK4: yaptığı sporla biz kendimiz takılalım bence üfff nerden çıkardın su kapışmayı blonde ambition blonde ambition ne iyidik ama ya biz sana yetisemeyiz ki :KK70:
Valla ya düşmüyorm düşmüyorum dedi rahatlattı bizi lap diye bi indi biz şişko kaldık pes etmek yok izin vermicez bizi geçmesineee kahvaltıda kim bilir neler götürdü o kesin artıya geçer:KK53::KK53:
:rolleyes:Ben pis ve zayıf olcam :KK70: sen temiz temiz 61 de kal 😂 ciğerim de 57-58 Filan olana kadar beni idare etsin artk sonra temizlerim ben onu :KK70: şimdi sizi geçmem lazım bu hafta önünüz geçip en zayıf ben olucam :KK45: öne ben geçiyim diye bu hafta da sabit kalıp bana yardımcı olursunuz artk dimi melisa- melisa- :KK70: berkas +300 den sonra ortadan kayboldu sesi bile çıkmıyor :oops: utanıp kaçtı galiba 😂 berkas hadi magick i anladık 😂 ciğerini temizliycek diye bahane ile :kk77:muzun üzerine tahinleri kakaolari dokup sağlıklı tatlıları miğdeye götürdü:KK72: pekiiii sen nasl aldn +300 ü :KK70:
Ay tam diyet yapamadım ben bi kaç gün ya bi türlü yakalayamadm o ruhu ha bugün yapçam de bugün yapçam diye diye +300 oldu ama reglime de 2 3 gün kaldı belirtiyim yani😂

Hoşgeldin dorty❤Naslsn canm😊 neler yapıyorsun
Sagol cnm nerelerdesin sen neler yapıyorsun kilon ne durumda koruyor musun ben hala 72 deyim ya 😂😓😓bi inemedim 69 a ama az kaldi
Canlarım❤️ İyiyim herşey yolunda ama zorlu bi dönemden geçtim okulların açılmasıyla döndüm Türkiye’ye
Kilomu stres koruyor şimdilik 65-66 kiloyum 💋

Kızlar bir çekilişle falan ile olacaktır tahminim. Kazen Kazen beye mesaj atıp sorabilirsiniz.

Merhaba,
Sadece mezun olmak yetmiyor. Benim belirlediğim belli kriterler var. Bunları maalesef açıklayamıyorum zira suistimale çok açık. Mezun olanların listesi her hafta başı bana geliyor bende kriterlere uygun ise PRO üye yapıyorum. Yani her mezun pro üye olamıyor ama madalyası veriliyor.

Merhaba,
Sadece mezun olmak yetmiyor. Benim belirlediğim belli kriterler var. Bunları maalesef açıklayamıyorum zira suistimale çok açık. Mezun olanların listesi her hafta başı bana geliyor bende kriterlere uygun ise PRO üye yapıyorum. Yani her mezun pro üye olamıyor ama madalyası veriliyor.
Bilgilendirme için tşk ederiz.

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
4 kaşık biberli domates
2 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık

Öğle
1kase yoğurt
4 lahana sarması(içi kıymalı)