Evt canm ben de çok takan biriyim bende kilo alınca tam öyle oluyorum hatta kendimi mümkün oldukça sosyal hayattan çekiyorum çünki istediğim kendi tarzımdaki kıyafetler bedenime uymuyor ve bakımlı bir insanındı kilo da işi ne diye kendime yüklemiyorum aynada mutsuz oluyor biri en ufacık bir şey dese günlerce haftalarca takıyorum filan ondan bizim hobilerin herşeyden önce mutlu bir hayat surebilmesi için ruh sağlığı sosyal hayatı için zayıf olması şart güzel bir hayat için mutlaka mutlaka zayıflayalım çocuklarımızın bizi nasıl gördüğü bile önemli

ben sana güveniyorum çok güzel kilolar vereceksin çok güzel bir fiziğe kavuşacaksın aynada bakınca kendinle gurur duyacaksın giyinip süslenip istediğin yerlere mutlu ve ozgunuveni yüksek gideceksin evladın sana anne çok güzelsin diyecek tüm bunları yasayacaksin bundan emin ol ❤ bence en azın dan bir 10kilo daha atana kadar filan yarışlarda kal canm yarışıyor olmak insani güzel frenliyor ve hedefine daha çabuk daha disiplinli varmasını sağlıyor

diğer takımlarda bir göz at canm gir bak son konuşmaları vs. Oku belki içlerinden bir takım çok sıcak çok motive edici gelecek olabilir sana bir göz atsan iyi olur