• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bı daha olmasın en azından zayıflayana kadar :D Bursa'dan yalovaya gidicez ordan da akşam İstanbul'a :ruh:
Ovv çok uzunmuş iyi yolculuklar demek için çok geç kaldm dimi 😂
Yol tutması kötü ya.

Oo süpersin bende 8 de.kalktım yataktan . Çamaşır mutfak yemek vs vs derken kahvaltıya anneme geldik. Bugün 2 öğün yaparım akşama sağlıklı yemeklerimde var.

Bende cuma günü diye böyle oldum .
Keşke eski düzene dönebilsem.
Ptesi silkelenip takımımıza yakışçak şekilde hemencecik incelelim 🥰
Canm lulu 59 kilo o zaten en zayıfımız 😂 pınar ın önünde lulu var 😂 senin önünde berkas var gibi idi ama ben ondan 200-300 grm daha fazla da olabilirim yani önünde ben varım 😊 ben ve berkas(diyetlikadın) 62lerdeyiz yani macigk bukez melisa- melisa- ile bizi geçmiş biz magicki yakalarız sende bizi :KK55:
Yoyo diyeti olduk kızlar ya beraber alıyoz beraber veriyoz nolcaz böyle bi dursak 😂😂

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Yarım dilim pastao_O
Akşam
Kremalı tavuk göğsü
2 3 kaşık pilav
Bugünde olmadı ya yarın söz ahhahaha
Bide 10.000 küsur adım attım
Kız o pasta ne 😂😂 neyse 10000 adım telafi olmuş 🤭🤭

Ovv çok uzunmuş iyi yolculuklar demek için çok geç kaldm dimi 😂

Ptesi silkelenip takımımıza yakışçak şekilde hemencecik incelelim 🥰

Yoyo diyeti olduk kızlar ya beraber alıyoz beraber veriyoz nolcaz böyle bi dursak 😂😂
Yok yok durmayalım hiç zamanı diil 😂😂😂
5lere geçelim orda dururuz 😂

Kahvaltı=az sucuklu yumurta,peynir,2dilim tambğdy

Öğlen = 1kupa sütlü tchibo kahve,3gün kurusu,2ceviz

Akşam= 2köfte, 2kaşık pilav, yarım kase yoğurt

Spor yok malesef suyuda takip edemedim az içtim

Yok canım yürüyüş yapıyorum bu ara sadece ..
Sen
Yapıyordum canım iyice oturmuştu düzene su bilegimin ağrısı olmasa :( ara vermek hiç istemiyordum ama iyice ağrıyor artık normalde şimdi spor yapıyor olurdum :( neyse inşallah 1 haftaya kalmaz geçer çünkü yapmamaya alisincada insan zor adapte oluyor

Ya Ramazana kadar biraz versem çok iyi olacak hep alıyorum millet verir ben tam tersi tatlı krizi beni mahvediyor 🤦‍♀️
Fit tarifler denesen canım olmazmi haftada bir normal tarif olsun tabide
Bide bence iftardan önce yürüyüş tarzı hafif sporlarla desteklersek veririz bence ya tamam susuz kalıyor insanda tek eksisi o bence

Yapıyordum canım iyice oturmuştu düzene su bilegimin ağrısı olmasa :KK43: ara vermek hiç istemiyordum ama iyice ağrıyor artık normalde şimdi spor yapıyor olurdum :KK43: neyse inşallah 1 haftaya kalmaz geçer çünkü yapmamaya alisincada insan zor adapte oluyor
Ayağını saraydın şişliği de kontrol et baktın çok şiş drye git

Back
X