• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saol canım vallla bende bugünkü hareketi düşünüyom nasil yaparım diye🤣
60 tane yaptım ama 50 dk spor sonunda yaptım her tarafım yandı :D
Sen yapabildin mi
E nolcak hepsi onlara mi gitcekmis

:KK70::KK70: yaparsın aslansin kaplansin :KK70:
:D yaptım kız 60 tane hemde :D
Yokk zararda değilsin 😂 bugünün hareketi ama ben dün de yapmıştm

Nasık yapabildin mi koltukta 😂

Çıkabildin mi yürüyüşe canım
Tüm arkadaşlar ekstradan öpücük yollarız sana dambılla yaparsan 😂😂 dirseğin her dokunuşu bi sayı

Ama haksızlık olur diğer yapanlara dicem de herkese zor geldi bu sefer niye böyle olduk hanımlarrr 😂😂
Dambilsiz yaptım yemedi :D
60 dk dan fazla spor yaptım bugün pelt oldum.
Yürüyüş yapamadım belediyeye zor yetiştim saatler karıştı .
Evde yaptım sporu iyi oldu bakalım perşembe de yaparım olmazsa 1 dolu 1 boş şeklinde

60 tane yaptım ama 50 dk spor sonunda yaptım her tarafım yandı :KK70:
Sen yapabildin mi

:KK70: yaptım kız 60 tane hemde :KK70:

Dambilsiz yaptım yemedi :KK70:
Evde yaptım sporu iyi oldu bakalım perşembe de yaparım olmazsa 1 dolu 1 boş şeklinde
Dur bnde yapcam eşim dalga geçmezse eğer gitmiyo odadan çünkü😂😂

60 tane yaptım ama 50 dk spor sonunda yaptım her tarafım yandı :KK70:
Sen yapabildin mi

:KK70: yaptım kız 60 tane hemde :KK70:

Dambilsiz yaptım yemedi :KK70:
Hepinize maşallah kızlar bugün dip köşe temizlik yaptık canım vaktim olmadı gün içinde birazdan kalkıp yapmayı düşünüyom inş🏃‍♀️🏃‍♀️🙂

:KK73: Günün Finali :KK73:
1. Diyetlikadn 360
2. Eso27eso 200
2. Mochachocolate 200

3. SchonerDuft 60
3. Magick 60
3. Pinarbartu 60

Katılımınız için çok thanks kızlarr aynı tempoylaa yarn CRAZY JACKS yapıyoruzz çok eğlenceksiniz bu harekete bayılıyorum :KK76:

IMG_20200325_003234.jpg
Hareket jumping jacks ın coverlanmış hali
Fotoğrafta gördüğünüz gibi başlıyoruz hoplayarak diğer el ve ayağa geçiyoruz çook yorucu ama aşırı eğlenceli bi hareket saçlarınızı sıkıca toplayın çünkü dağılcaksınızzz
Her bacakla diz dokunuşunu bi sayı olarak sayalımm kolay gelsinnnn :KK49::KK49:

SchonerDuft SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71 htc71
@tgb1907
ucukgenclik ucukgenclik
Buki_89 Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84 caroline84
eso27eso eso27eso
M mochachocolate

Dur bnde yapcam eşim dalga geçmezse eğer gitmiyo odadan çünkü😂😂
dalga geçti mi :D :D

Hepinize maşallah kızlar bugün dip köşe temizlik yaptık canım vaktim olmadı gün içinde birazdan kalkıp yapmayı düşünüyom inş🏃‍♀️🏃‍♀️🙂
ay benimde yapmam lazım ama çok yorgunum erken çıkmaya başladım zorlarım kendimi biraz .
40tane daha yaptım toplam 60 daha da yapamam karnım.yaniyo😂
:D :D
60 da iyi kız hiç yoktan iyi
Kızlar bugün dedem vücudun nasıl iyi mi sağlıklı mı diye sordu adam hastalık kaparımda ona mı bulaştırırım diye korktu yoksa ben çok şişmanladım da irileştim de o yüzden mi bana dur demek için sordu anlamadım.
belki kendi ağrısı vardı söyleyemedi canım .
ama kilo da aldıysan fren yap canım. az yemeye çalış spor yapmaya çalış mutlaka vermek çok zor bilkiyorsun sende
Ben bugünkü hareketi 200 yaptım daha fazlasI yemedi yordu :silah:
daha ne olsun ya 200 tane yapmak nvravo vala

Kızlar bugün dedem vücudun nasıl iyi mi sağlıklı mı diye sordu adam hastalık kaparımda ona mı bulaştırırım diye korktu yoksa ben çok şişmanladım da irileştim de o yüzden mi bana dur demek için sordu anlamadım.
Ay istemsiz gulesim geldi 🙈 adam da korkuyodur tabi ortalık mikrop kayniuo dışarıda çıkıyorsan eger
Ben bugünkü hareketi 200 yaptım daha fazlasI yemedi yordu :silah:
valla bravo :D
dalga geçti mi :KK70: :KK70:

ay benimde yapmam lazım ama çok yorgunum erken çıkmaya başladım zorlarım kendimi biraz .

:KK70: :KK70:

ama kilo da aldıysan fren yap canım. az yemeye çalış spor yapmaya çalış mutlaka vermek çok zor bilkiyorsun sende

Eh işte hiç yoktan iyi :D geçmedi ama napiyo bu diye bı baktı :D

Ay istemsiz gulesim geldi 🙈 adam da korkuyodur tabi ortalık mikrop kayniuo dışarıda çıkıyorsan eger
valla bravo :KK70:

Eh işte hiç yoktan iyi :KK70: geçmedi ama napiyo bu diye bı baktı :KK70:
Bugün bir bakkala gittim o kadar yoksa bir yere gittiğim yok. Teyzemler kilo almamışın dedi ama eczaneye gidip tartılmam gerek.

dalga geçti mi :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70:

Yüzümde bir irileşme yok. Üçümüz olunca iki öğün yiyoruz. Ben de anlamadım.

Bugün bir bakkala gittim o kadar yoksa bir yere gittiğim yok. Teyzemler kilo almamışın dedi ama eczaneye gidip tartılmam gerek.
Nerden geldiği belli olmuyo ki virüsün ben artık eşimin marketten aldıklarını da siliyorum yerleştirmeden önce korkuyorum çünkü. Çocuklara gecmiuo deniyo ama bana geçse oğlumu kime bırakırım 20 gün napar bensiz insan düşünmekten uyuyamiuo

Back
X