• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı = peynir,domates,biber,salatalık,2dilim ekmk

Öğlen =sütlü çöznblr kahve, fit kek(şekersiz,unsuz)

Akşam= 1kase mercimek çorbası , ıspanak

Ara = yarım portakal

Fit kek= 1Muz,3yumurta,2 kaşk bal,1karbonat,kakao, yumurtanın kokusunu alsın diye vanilya ve az tarçın da ekleyebilirsiniz çırpıp fırınlıyoruz bundan 3porsiyon çıktı biz bunu 3kişi kızm,ben,eşim yedik :KK66:
Çok güzel canım afiyet olsun fitkeki merak ettim yapicam bir ara 😋

Günaydın 14.takım :KK25:

Dün öğleden sonra benim için tam bir faciaydı. On gündür annemde öksürük var ve geçen hafta sağlık merkezindeki Dr ilaç verip yollamıştı.dün baktım boğazım da acıyor deyince biz koşa koşa acile. İlk doktor akciğer tomografisini şüpheli gördü, enfeksiyon dr bir şey yok dedi ama çok büyük korku atlattım. Eve döndüğümde direk banyo yapıp yattım.
Spor yok mu derseniz iki üç saat temizlik yapmıştım Allah kabul etsin spor niyetine:olamaz:

Dünkü menüm şöyle

Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, 1/4 simit, sivri biber
Ara :üç ceviz
Akşam:iki kepçe susuz kuru fasulye, bir turp

Su bugün maalesef az. 1.5 litre olmamıştır :KK43:
Geçmiş olsun canım insan herşeyden korkar oldu oğlumda halsizlik vardı nasıl korktum üstüne ateside çıkınca burnu da akıyordu aman ya diken üstündeyiz sanki 😔

Hadi bakalım yarın ne kadar yapacaz eşofmanımı taytımı ne güzelmiş öyle kadının :KK70:
😂 Zayıf olunca herşey güzel duruyo 😂
Sporunu beğendim. Afiyet olsun canım menü de güzel

Fırsata cevirdim bugünde yürürüm sonra 5 gün eve kapanma planım var. Aksilik olmaz ise tabi.

Fırsata cevirdim umarım devamı gelir bugün

Hangi kapta pişirdin kurabiye gibi mi muffin kabında mı
Bekliyoruz rekorlarını canım 🥰
Siz spordan sorumlu devlet bakanısınız zannediyorum :) takım olarak bunları mı yapıyorsunuz yoksa bireysel olarak da herkes free takılıyor mu? Şimdi ben 45 yaşında bir bağyanım, bu hareketler çok uzun zamandır spor yapmamış bünyeme biraz fazla gibi geldi ama zorlarsam yaparım diye de düşünmüyor değilim:KK64:
Çok tatlısınız 😍 biz takım olarak az çok spor yapıyoruz o yüzden çok zorlanmıyoruz bu hareketleri yaparken şimdi de moraller bozuk birazcık hevesimizi aktifliğimizi arttırmak için listeye başladık ama uzun zamandır yapmıyosanız yavaş yavaş başlamakta önce kasları açmakta fayda var yoga ya da pilatesle başlayabilirsin birden bunları yapsan yapabilirsin belki ama çok kas ağrısı yapabilir

Geçmiş olsun canım allah korusun diyoruz ama herkes yakalanacakmış diyorlar ne kadar geç o kadar iyi işte sadece

afiyet olsun . bir ara bende denerim
teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım insan herşeyden korkar oldu oğlumda halsizlik vardı nasıl korktum üstüne ateside çıkınca burnu da akıyordu aman ya diken üstündeyiz sanki 😔
teşekkür ederim. Şu vakit hastahaneyi en son düşünün ki biz öyle yaptık. İnşallah viral bir şeydir

😂 Zayıf olunca herşey güzel duruyo 😂

Bekliyoruz rekorlarını canım 🥰

Çok tatlısınız 😍 biz takım olarak az çok spor yapıyoruz o yüzden çok zorlanmıyoruz bu hareketleri yaparken şimdi de moraller bozuk birazcık hevesimizi aktifliğimizi arttırmak için listeye başladık ama uzun zamandır yapmıyosanız yavaş yavaş başlamakta önce kasları açmakta fayda var yoga ya da pilatesle başlayabilirsin birden bunları yapsan yapabilirsin belki ama çok kas ağrısı yapabilir
yakın zamanda bir koşu bandı almıştım ama error verdi iade ettim. Şu an tek çarem leslie gibi geliyor. Hava iyi ve tabii ki şu lanet virüs olmasaydı dışarıda da yürürdüm ki bence en zevkli spor ama malum :( ben leslie ile başlayayım da bakalım zamanla farklı heyecanlar ararım:KK49:

harika menü

gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün canım

nick çok tanıdık geldi fakat daha önce hangi takımda karşılaştık hatırlayamıyorum. Kk nın neredeyse bütün takımlarında yarıştığım için :confused:

sporuna kurban :KK9:o yoğunlukla spor yapmışsın ya gerisi de gelir zamanla
Saol canım🙂

Günaydın 14.takım :KK25:

Dün öğleden sonra benim için tam bir faciaydı. On gündür annemde öksürük var ve geçen hafta sağlık merkezindeki Dr ilaç verip yollamıştı.dün baktım boğazım da acıyor deyince biz koşa koşa acile. İlk doktor akciğer tomografisini şüpheli gördü, enfeksiyon dr bir şey yok dedi ama çok büyük korku atlattım. Eve döndüğümde direk banyo yapıp yattım.
Spor yok mu derseniz iki üç saat temizlik yapmıştım Allah kabul etsin spor niyetine:olamaz:

Dünkü menüm şöyle

Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, 1/4 simit, sivri biber
Ara :üç ceviz
Akşam:iki kepçe susuz kuru fasulye, bir turp

Su bugün maalesef az. 1.5 litre olmamıştır :KK43:
Çok geçmiş olsun canım şuan nasıl annen hemen iyileşir inş 🙏

harika menü

gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün canım

nick çok tanıdık geldi fakat daha önce hangi takımda karşılaştık hatırlayamıyorum. Kk nın neredeyse bütün takımlarında yarıştığım için :confused:

sporuna kurban :KK9:o yoğunlukla spor yapmışsın ya gerisi de gelir zamanla
Canım çokmu yogunsun????
İlk mesajın iyi yarışırım dedin sonra pazara gittin yoksun bi daha.
Annenede sizede geçmiş olsun.
3.kez soruyorum canım hormonal bi sorunun varmı?
Kilolarımız yakın çekiliriz seninle.
Ben 1.takımdan sonra hiç dikiş tutturamadım ama Allah ın işi hep eski 1.takımdakiler burda.

20200331_132336.webp

Sabah 11.30
Tereyağlı Kaşarlı omlet
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz elma
Marul
Süt

teşekkür ederim

teşekkür ederim. Şu vakit hastahaneyi en son düşünün ki biz öyle yaptık. İnşallah viral bir şeydir

yakın zamanda bir koşu bandı almıştım ama error verdi iade ettim. Şu an tek çarem leslie gibi geliyor. Hava iyi ve tabii ki şu lanet virüs olmasaydı dışarıda da yürürdüm ki bence en zevkli spor ama malum :KK43: ben leslie ile başlayayım da bakalım zamanla farklı heyecanlar ararım:KK49:
Geçmiş olsun inşallah iyileşir bi an önce
Evett tam yürüyüş zamanları 1 sene önce bugün başlamıştım diyet serüvenine yürüyüş çok iyi geliyodu tam bahar havaları
Artık evde neyi canımız çekiyosa onu yapalım hareketsiz kalmaktan iyidir ben lesliyi pek sevmiyorum da ilgimi çekmiyo 😂

Back
X