Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

başka bir sitede yaptığımız tickiri değiştirebiliyorduk kolayca ama bu sitede olmuyor hep yeniden yapıyorsun ya da ben böyle biliyorum

hadi hayırlısı

evet canım püsküütün açıklamalarını okudum yeniden yapılıyomuş artık bende öle yaptım gene
9:

Durumlar pek iç açıcı değil neyse biz neler görmüş takımız bunu da atlatırız.

bence de o çaylar cok güzel ben de kullanıyorum limonlusunu ayrıca seviyorum:))

bu arada kızlar pazar gününe yerimi ayırttım bir aksilik çıkmazsa pazar gecesi yolcuyum:)

canımcım pazartesiye bırakma şimdiden başla istersen.belki daha fazla etkili olur.kalori saycan zaten.bu arada patronlarına da söle çok yormasınlar benim ortağımı....zaten tatil de vermediler daha((

ayy canım arkadaşım benimm banada kıyamazmışşş

canım inan okadar para döktüm ki aktara inanamazsınn bana şu çayınn adını öz. msj atarmısın annemmm rica etsem:78::78::78::78:
bu arada ben annemden uzağım yaa sen de anneme benziyosun biliyosun söeldim sana annemm demek ne bilimm yaa çok hoşuma gidiyoo çocuk gibi oluyorum yazarken bile gülüyorum ne bilimm sankii sende bişey var nazomm çok güzel bi sevgi

tşk ederim kaptanceyzimde bi konuda yusuf yusuf ediyorum onu nasıl halletcem kii:26:

kızzz ne konuda işin hayırlı olsun fac. gelseydin konuşucaktım

canım iç açıcı değil evet ama atlatıcaz inşallah . bu arada çok sevindim inşalhhh çok güzel geçer
sağ salim ulaşırsınnn sevgiline:98::98::98::98:

güzel kaptanım çok üzgündüm denk düşemedik geçmiş olsun ayağın için dikkat et kendine ve annenin yanında olmaının tadını çıkar

sağol canım söylemiştim ama unuttun galiba sakın üzülme normal bişey bu insan unutabilir benide üzdüğünü düşünme sakın olur mu annemi kaybettimi söylemiştim

canım iç açıcı değil evet ama atlatıcaz inşallah . bu arada çok sevindim inşalhhh çok güzel geçer
sağ salim ulaşırsınnn sevgiline:98::98::98::98:

inşallah canım çok güzel geçer sorun falan çıkacağını hiç sanmıyorum ama heyecan var bende:)) vee en güzeli sonrası başbaşa tatil :)) dört gözle bekliyorum:)

sağol canım söylemiştim ama unuttun galiba sakın üzülme normal bişey bu insan unutabilir benide üzdüğünü düşünme sakın olur mu annemi kaybettimi söylemiştim

hiii aslıı çok özür dilerim çok utanıyorum inan bugün kafam dallgın yemin ederim unuttum yoksa sölemezdim çok özür dilerim hakkını hellal et walla. yemin ederim kahroldum ben nasıl böyle bi salklık yaptım yaa .

hımm başbaşa tatil fikri bile güzel

biz 3 senedir yapıoruz bu 4. olcak inş.hep mersine gidiyoruz orası bizim için geleneksel oldu:)) ama her sene bende yine heyecan oluyo başbaşa tatilimizi düşününce:)

Son düzenleme:

canım ben sana kendini üzme demedim mi normal bişey bu insanlık hali unutur üzülme sakın oldu mu canım

canım ben sana kendini üzme demedim mi normal bişey bu insanlık hali unutur üzülme sakın oldu mu canım

sağol kaptan :78::78::78::78::78:
bugün ben hiç iyi deilim zatennn kızlar wallaa birde zaten adet olucam yaa onun bi gerginliğide var üstümde zaten:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

niye iyi değilsin canım benim

kilo aldım ya tekrar kaptan ona moralim bozuldu , bide sıkılıyorum bu sıralar nedeni ni bilmiyorumda ama çok sıkılıyorum mesela bugün ilk defa işe gelmek istemedim ki 2 senyi geçti bu işyerimde çalışıyorum bir gün bile of demedim ama bugünfarklı. değişişklik istiyorum hayıtımı yeniden resetlemek mesela

nasıl banada öğrett

canım kilo çizelgesi yapmaya giriyorum sondan ikinci sayfada linki vermişler resimlede açıklamışlar aynısını yapıyorum eskisi gibi yani bi değişiklik yok sadece herdefasında baştan yapmak lazım okadar

canım sağ salim gel inşallah hayırlı yolculuk sen izmirin merkezine gelcen herhalde

tatlımm özelden atmaya gerek yok çünkü yazdım zati lipton forp plus poşet çay
kuzu ya anne özlemi çekermiş gurbet zor gerçekten bende burda gurbetteyim bütün ailem eskişehirde özlüyo insan
elektriğimiz tuttu kız ne güzel

canım sen az yiyorsun bazen hiç yemiyorsun sorun bundan dolayı
sen aç değilim desende vücut açlık sinyali veriyor aldığı bütün enerjiyi depoluyor sorun bu

biz 3 senedir yapıoruz bu 4. olcak inş.hep mersine gidiyoruz orası bizim için geleneksel oldu:)) ama her sene bende yine heyecan oluyo başbaşa tatilimizi düşününce:)

canım sonuna kadatt tadını çıkar bu günlerin yıllar geçtikten sonra çok arıyo isan o günleri tekrar birlikte gidilse bile aynı tat olmuyo inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…