- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #33.321
iyi akşamlar hatunlar,biz gülçinle güzel birgün geçirdik oratköye gittik sölemesi ayıp kumpir yedik benim için çok güzel birgündü gülçin çok tatlı çok sevecen sanki yıllardır tanıyormuşum gibi oldu.... oohhhhh gelmeyenler çatlasın
sağol canım hafif şişkin biraz moralma dışında sorun yok
29 yıl bitti ömür ne kaldı
he kız baya yorulmuşum yaa sen o popoyla naptın ya zaten ağrıyodun.kız ben gelince salata yedim birazdan da ça içer sonlandırırırm.canımmm bende yusufun karizmasının etkisindeyim halllaaa
gülooo napıyon kızzz ben tam 1,5 saat sonra evde oldum,yusufu doyurdum oturuyoruz nasıl gündü amma ortaköyden maçkaya yürüdük aklıma geldikçe gülüyorum
ne sıkıcı bi gün yaaa... özellikle eski iş yerime gitmek daha da sıkıcı. acaba tel açıp yerinimi öğrensem ki muhasebecinin
bende 15 dk da evdeydiim:))))senin yüzünden . güççüğüm diye beni dinlemedin. ben pişman değilim öğrenmiş oldumm.
aslı ben geçmişi kaçırdım sanırım ne oldu bacağına geçmiş olsun..:94:
annnaaaa bugün biz yoktuk kimsecikler gelmemiş nerdesin uleyynn,şinçik siz pazar günü kahvaltı mı yapacsaksınız yapın bakalım hadi öyle olsun
sağol canım hafif şişkin biraz moralma dışında sorun yok
29 yıl bitti ömür ne kaldı
anaa nazmiyeyle ilkin gelmiş nerdeydiniz kııız?
2 . el spor aleti arayorummm. bisiklet mi uzay yürüyüşü mü sizce?
geçen hafta kim geldi kim gelmedi kontrol edecek kişi bu hafta fatma
faTTa83 25 haziran 1 temmuz
yarından itibaren hergün günlük mesaj sayısını takip listesini hazırlayacak kişi gizem
2 - 8 temmuz irras
eşler bu haftada aynı olcak
aynalar roseberry
pincat87 catlak_kemmik
triptofan irras
nazco aysen_34
emidaf faTTa83
urbi_seher prenses88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?