Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar 300 daha gitti Sabah aç karnına spor yapıp sonra tartilma işi tüm kilo verme kariyerimi etkiledi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum
Aslında canım insülin direnci için özellikle sabah tavsiye ediliyor ama ben sabah 3 çocukla ugraştıgım için yapamıyorum.
8 de kalkıyorlar dahada erken kalkamıyorum.
Ancak akşam yapabiliyorum.

Canım eger seviyorsan sabahki kahveni Türk kahvesi ile degiştirsen.
Nescafeye hiç saglıklı demiyorlar.

Benim eşimde de önlenemez bir markete gitme isteği var. Eksiğim yok dedikçe "ama şu da eksik, bu da eksik" diyerek kendine fırsat çıkarıp markete gitmek istiyor. Zannediyorum vakit geçtikçe insanlar sıkılıyor artık

Eki Görüntüle 2623231 kızlar bu spor aletinin adını bilen var mı
Kızlar geçen hafta sonu kileri temizlerken bu spor aletini buldum. Zamanında bim den almıştım. Kullanmayınca atmışım bir köşeye. Kenar lastikleri kopmuştu ben de plates lastiklerini taktım. Müthiş terletiyor, 10 dk. Da nefes nefese kaldım

Aynı aynı ben bile gitmek istiyorum.

zuzuzuzu1234 canım benim de böyle oldu.
Ben başta bi 3 devirde 5 dk ısınma olsun diye yürüyorum sonra ara ara az koşuyorum.
5 in altına düşmedim.
Canim 5 in üstüne cikiyomusun yok ya benim koşu bandının kesin kalori kısmı bozuk bugün mesela 160 kalori yakmışım 5 ile 6 arasi gidip geldim yürüyüş ve koşu aslinda kalori ölçen saatim olsa en net bilgiyi o verir

Aynen senin koşu bandından sikinti var canım yoksa rahat E300 kalori yakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…