Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende ekleyeyim canım günlük spora kolda ayrı bir dert deneyeyim bakalım

Dün

Bugün

Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Domates Salatalık biber
Fındık fıstık

Akşam 19.52
Mercimek çorbası
Köfte
Salata turp
Yoğurt acıbiber
2 litre su yeşilçay sabah aksam türk kahvesi
Sporları yarın yazarım kızlar not alıyorum ama hesaplama yapmadım toptan hallederim onuda iyi geceler herkese

Kuzu ben 2,5 luk dambılla 30dan 25 inceltmiştim kolları her gun 15×3 set tek tek kollar sonra 15×3 sirt çalışmıştım tabi ben her gün yapıyordum o zaman.

Keşke bende çikolata yiyecegime elma yesem
Çikolatayı da çok severim ama elma hepsinden önce geliyor bu sıra
Ben en sonuncusu buldum buydu hatta dedim lulu nasıl yapmaz Çarşamba yapmış olması lazımdı diye
Evet canım böyle ister istemez karışıyor
Ne masum bir aşk benim meyveyle aram pek yok. Hiç aklima bile gelmiyor. Ama onun dışında herşey gözümün onundeyse tehlikeli
meyve çikolata hepsine varım ben

Ben de aldım canım. Fakat kum torbasından çalışmadan önce kolun ve elin sağlam olmalı ters bir harekette elini bileğini kırma ihtimalin var. Birkaç deneme yapmadan vücudunu hazırlamadan güç kullanma.

imler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
P Pinarbartu 60------------------
Luluuu94 250265---------------
magickk 145---------------------
blonde ambition ---------------------
Pamukprncess 120120---132-152---------
obezzto ---------------------
nefertityy ---------------------
zuzuzuzu1234 175120---------------
caroline84 90------120---------
M mochachocolate 237257---------------
@tgb1907---------------------
Verano_porteno ---------------------
melisa- 185------------------

Daha da spor var diyosun yani bend hiç yok yapamadım 1 saat daaha yürüdüm o kadar
Olmazmi şimdi yine 22 dk yürüdüm pump it ise günlük sporum haline gelmiş durumda böyle 300 calori yakıyorum en az ama kafaya taktım eskisi gibi yapıyorum herşeyi ama o zamanki gibi hızlı kilo veremiyorum ama olsun kalıcı gitsin az gitsin yeterki gitsin 66.7 ile başlamıştım herhalde 2 .100 Gr vermişim

Kuzu ben 2,5 luk dambılla 30dan 25 inceltmiştim kolları her gun 15×3 set tek tek kollar sonra 15×3 sirt çalışmıştım tabi ben her gün yapıyordum o zaman.
25 mi keşke benim olsa
Simdi 29 olmş ama yazdığm gibi Benim de incelme oluyordu 31 den 28.5 a inmişti kuzum devam etsem incelmede devam edecekti ama kaslarda şişiyor yani ince ama farklı görüntü olmaya başlıyor o benim hiç hoşuma gitmiyor onu istemiyorum demek istediğim şu bak mesela kolları ince ama istemediğim şekil olan bir kadın fotosu atayım şimdi

Demek istediğim bu yumurta işte yani çok şişik kol kası diil bu zaten ama belirgin gelismiş yurta ve belirgin kasa da sahip bir koĺ ve ince işte ben bu kolu kesinlikle istemiyorum bu şekil incelmesin istiyorum canım ben sarkmayan ama kasıda belli olmayan ince düz kol istiyorum o nasıl olacak ya şöyle mesela

Kuzu benımkı de öyle kaslı olmadı zaten belirli sure sonra sayıları azaltıyorsun öyle abartılı calışmıyorsun zaten incelme cok güzel olmuştu.
Tabi benimki sadece örnek Baska türlü istersen sen bilirsin.

**14.TAKİM 672.ETAP***

Luluuu94 ( 54.9///%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.2///%)
magickk (61.4///%)
diyetlikadn (61.2///%)
fit blone (62.3///%)
mochachocolate(58///%)
Caroline84 (87.4///%)
obezzto (89.1/88.5/-600/%0.68 )
Pamukprncess(65.3/64.6/-700gr/%0.45)

14.takim ortalamasi:

Kaptanım yüzdemi tekrar hesaplarsan sevinirim. Bir de ben eski takımım 10.takıma geçmek istiyorum. Mümkün müdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…