- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.041
iyi kuzum ne olsun işte can sıkıntısıSanırım biraz öyle oldu
Nasılsın canım
Ay gözünüz aydın kuzumİyi kuzum sonuç negatif çıkmış serbestler beraat çıktı
Kizlar munumu yazayım
Sahur az yağda patates kavurması çay zeytin peynir bir litr su
İftar tavuk suyu çorba bı tane biber dolması cacık bir litre şu üç tane hurma beş galeta Eki Görüntüle 2630460 60 dk spor da tamam birazdan da yesik çay içip yatarım
Ah canım giriyorum ama yazamadım bugün baya yoğunduKizlar nerdesiniz bugün
İftardan sonra fıstık 2 erik yedim bir tek şimdilik başkada kaçamak yokYoksa herkes kaçamak mı yapıyorduhadi itiraf edin 14.Takım neler yediniz bakiim
Teşekkür ederim ama o kadar spor yapıyorum gram gitmedi nerde yanlis yapıyorum acaba yaiyi kuzum ne olsun işte can sıkıntısısıkıntıdan gelip gidip adama sarıyorum yazık
Ay gözünüz aydın kuzum
maşallah canım
Olsun telafi edersen hemen bende nazik pasta ile savasiyoeum yesem mi yemesem mi diyeBen bugün şekerin dibine vurdum. Sözde dün tatlı yemedim dedim. Teyzem ziyarete geldi. Beni mahvetti. Tatlılar poğaçalar bugün resmen yıllık yedim. Ben ne seviyorsam gitmiş almış gelmiş. Bugün ev temizliği bile yapmadım. Yarın iftarda sırf kabak mı yesem diyorum. Ay kafam çok karışık.
Ödem laktik asit birikimi olabilir canım çok spor yapıldığında miktarı fazla olabiliyorTeşekkür ederim ama o kadar spor yapıyorum gram gitmedi nerde yanlis yapıyorum acaba ya
Sevindim canım şükürler olsun iyi çıkmışİyi kuzum sonuç negatif çıkmış serbestler beraat çıktı
Afiyet olsun telafi edersin canım kabak detoksumu faydalı olur mu ki acabaBen bugün şekerin dibine vurdum. Sözde dün tatlı yemedim dedim. Teyzem ziyarete geldi. Beni mahvetti. Tatlılar poğaçalar bugün resmen yıllık yedim. Ben ne seviyorsam gitmiş almış gelmiş. Bugün ev temizliği bile yapmadım. Yarın iftarda sırf kabak mı yesem diyorum. Ay kafam çok karışık.
Zor giden kilolar koly kolay gelmez canım bendede öyle zoraki veriyorum ama bedenimdeki değişim tartıdakiden daha fazla tatlıyı çok seviyorsan ölçülü bir şekilde ye canım ramazanda zorluyor tabii diyetini degiştirebilirsin vücüdunu şaşırtman iyi olabilirYa kizlar bende valla sabrettim ama pes edicem artiko kadar dikkat ediyorum giden 100,200 sonra bi bakiyorum oda geliyor valla anlamadim ramazanda diyeti birakacam artik tatliya hasret kaldim, sporda yapiyorum kas oranim artiyor desem olcum cihazinda oda yok
Aynı dert bende de var canim o her akşam spor yapiyoeum hiç aksatmiyorin dün pazartesi tartildim sabit e yediklerime de dikkat ediyorum ki buraya da yaziypeum yok ama gitmiyorYa kizlar bende valla sabrettim ama pes edicem artiko kadar dikkat ediyorum giden 100,200 sonra bi bakiyorum oda geliyor valla anlamadim ramazanda diyeti birakacam artik tatliya hasret kaldim, sporda yapiyorum kas oranim artiyor desem olcum cihazinda oda yok
Peki nasıl baş edebikirim yani tartı da az gözükmek ıstuyoeumcartikÖdem laktik asit birikimi olabilir canım çok spor yapıldığında miktarı fazla olabiliyor
Bende bugün ona baktım bu ayda yapılır mı acaba bı detoks şart banaAfiyet olsun telafi edersin canım kabak detoksumu faydalı olur mu ki acaba
Ah canım kelin ilacı olsa başına sürermiş o misal benimki dePeki nasıl baş edebikirim yani tartı da az gözükmek ıstuyoeumcartik
Niyetliyken zor olur gibi geliyor hadi iftarda neysede sahurda nasıl yapılır bilemiyorumBende bugün ona baktım bu ayda yapılır mı acaba bı detoks şart bana
İnşallah çok sağol canmAh canım kelin ilacı olsa başına sürermiş o misal benimki deevde olmamız etkiliyor eskisi kadar özgürce gezip dolaşamıyoruz normal bir şekilde öyle olunca sinir stres etkiliyor en büyük etken o diye düşünüyorum ama sen inat et mutlaka direncini kıracan yavaş yavaş kilolarını verecen inanıyorum
Doğru geçsin ramazan ayı da ondsn sonra yapayımNiyetliyken zor olur gibi geliyor hadi iftarda neysede sahurda nasıl yapılır bilemiyorum
ben iyiyim yeni normal hayatımıza alıştım evden hiç çalışamadım hep işyerine gelip gittim . allah şifa versin tüm hastlaraDoktoru iyi dediği için dikişleri alınmış. Bayramdan sonra tekrar kontrolü var. Birkaç kez akıntısı olabilir demişler. Fakat kadın oturamıyor. Sürekli yan yatarak baskı uygulamasını engelliyoruz.
Sağol canım. İkinci gün kabak tatlısı yapmıştı. Ondada ben oruçlu iken iştahım kapandığı için hiç yiyemedim. Fakat dün sinirden ya da üzüntüden canım tatlı istedi bir paket bademli çikolatayla bir tane albeni yedim.
Sağol canım. Sen nasılsın? Virüsün etkileri yavaş yavaş azalıyor diyorlar fakat anneannem hastanedeyken iki seferdir entübeli hasta getirmişler. sanırım cumartesi sabaha karşı gittiği günkü hasta ölmüş. Sen evden çalışmaya devam ediyorsun dimi?
çok şükür canım geçmiş olsunİyi kuzum sonuç negatif çıkmış serbestler beraat çıktı
tubi ödem ne durumda ödemden olbilirYa kizlar bende valla sabrettim ama pes edicem artiko kadar dikkat ediyorum giden 100,200 sonra bi bakiyorum oda geliyor valla anlamadim ramazanda diyeti birakacam artik tatliya hasret kaldim, sporda yapiyorum kas oranim artiyor desem olcum cihazinda oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?