- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.521
Değildir inş canım sıcaktan falandır belki geçen marketten gittim sıcaktan öldüm eve gelince klimanın altında oturdum hangi akla hizmetse akşamda baş agrısından duramadım benim ki bile bile ladeste işte uslanmıyor bu gönül sonra çarpılı veriyozAyy inşallah değildir ya özellikle başımı sağ tarafa çevirince zonkluyor daha çok bide hoplayıp ziplayinca tabi
Oo hem yürüyüşler hem de bakımlar yapılmış süpersin canımBugün dışarı ciktikkk bolca yürüdük eve geldim saçımı boyadim yenilendim resmen
Güzel olmuş canım güle güle kullanAmacım bakır karameldi ama kızıl oldu ama bu da iyi oldu
Demi yaAllah'tan ki bozulmuyo kına
Aman dikkat et canım klima çok tehlikeliDeğildir inş canım sıcaktan falandır belki geçen marketten gittim sıcaktan öldüm eve gelince klimanın altında oturdum hangi akla hizmetse akşamda baş agrısından duramadım benim ki bile bile ladeste işte uslanmıyor bu gönül sonra çarpılı veriyoz
Kız o kadarcik karpuzla nasıl tatmin oluyorsun en azından çeyrek karpuz yemeden bırakmamEki Görüntüle 2637880
Sahur
Peynirli omlet
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Salatalık
Karpuz
İftar
Menemen
Domates salatalık
Peynir
Çay
Kız o kadarcik karpuzla nasıl tatmin oluyorsun en azından çeyrek karpuz yemeden bırakmambir butune kadar kapasite var aslında ama
Ne güzel ya ben meyvenin her türlüsüne hastayim biz daha karpuz sezonunu acmadik dört gözle bekliyorumeskisi kadar meyveye düşkünlüğüm kalmadı canım yemek adına yiyorum desem yeridir
Haziranada giriyoz canım her yerde bollaşır yersin bol bolNe güzel ya ben meyvenin her türlüsüne hastayim biz daha karpuz sezonunu acmadik dört gözle bekliyorum
Ayneeeen ama çok sıcaktı erken döndükOo hem yürüyüşler hem de bakımlar yapılmış süpersin canım
Sağol caniiiimmmm bnmde gözüm alışır inşallahGüzel olmuş canım güle güle kullan
Ay bugün bende alcaktim 5 TL yaziyodu çok geldi özledimNe güzel ya ben meyvenin her türlüsüne hastayim biz daha karpuz sezonunu acmadik dört gözle bekliyorum
Aynen canım dikkat etmek lazım yoksa sonum kötü oluyorDemi ya
Aman dikkat et canım klima çok tehlikeli
Babamın bir arkadaşinin kızı banyodan çıkınca ıslak saçıyla klimanin altında uyuyakalmis ve sonuç
Hahhha çok iyi ya nasıl bir benzerlikAyy hiç unutmuyorum 3 sene önce falan ilk kez diyet yapıyorum ve ilk günum takımda bende pasta yemiştimilk günün günahı olmaz derler
20 Mayıs
Sahur 5 zeytin 1 kk beyaz peynir domates salatalık tost çay
İftar
2 kepçe tarhana çorvası
4 yemek kaşığı etli güveç yemeği
5 kaşık yoğurt
Çayın yanında ince bir dilim pasta (bugün ilk günüm lütfen dövmeyin)
Spor olarak 100 ip atladım, 3 mil leslie yapacağım şimdi inşallah. Su şuanlık 1 lt oldu 2.5 a tamamlamaya çalışcam.
Şimdi hem biraz pahalı hem daha iyi değildir onlar küçüklukten beri babam öyle derdi bize ilaçla büyümüştür şimdi onlar derdi benim doğum günüm gelmeden almazdı (23 Haziran) herkes pasta bekler ben karpuz beklerdimAyneeeen ama çok sıcaktı erken döndük
Sağol caniiiimmmm bnmde gözüm alışır inşallah
Ay bugün bende alcaktim 5 TL yaziyodu çok geldi özledim
Canım ramazandan sonra başlar spor listesi şimdi kimse yapamiyo ayrıca vicdan azabı cekmende güzel bişeyPastadan dolayı vicdan azabı çekip 100 tane daha ip atladımAşırı terledim ya hem hava sıcak hem de uzun zamandır ip atlamamıştım 4. Takımda spora puan verilerek yazılıyordu o yüzden böyle yazdım kaptanım buraya yazarken puanla mı yazalım yoksa direkt yazsak yeter mi? P Pinarbartu
Günün sporu
3 mil leslie : 45×3=135 puan
200 ip atlama = 40 puan
Toplam 175p
İkizler burcunu ucundan kacirmisinŞimdi hem biraz pahalı hem daha iyi değildir onlar küçüklukten beri babam öyle derdi bize ilaçla büyümüştür şimdi onlar derdi benim doğum günüm gelmeden almazdı (23 Haziran) herkes pasta bekler ben karpuz beklerdim
Sorma ya en duygusalindan yengeç burcuyumCanım ramazandan sonra başlar spor listesi şimdi kimse yapamiyo ayrıca vicdan azabı cekmende güzel bişey
İkizler burcunu ucundan kacirmisinyazın iyi gidiyo ya akşamları serin serin
Bence olcaksinSorma ya en duygusalindan yengeç burcuyum
Evet ya gözümü açar açmaz geçerim hatta başınazaafım var karpuz çıkmadan mezun olmam lazım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?