Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoğurdun bol tut üstüne bide tarçınlı elma yersin misss

Bende öyleyim hiç anlamadım

***14.TAKİM 674.ETAP***

Luluuu94 (52.9///%)
Pinarbartu (56///%)
tgb1907 (66.5///%)
magickk (61.4///%)
fit blonde (62.5///)
mochachocolate(57.2///%)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(63.9///%)
zuzuzuzu 1234 (76.5///%)

14.takim ortalaması:%

Hayırlı geceler kızlar
21 Mayıs
Sahur : yarım haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk peynir avuç içi kadar pide domates salatalık 1 dilim karpuz

İftar 4 kaşık Kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 2 tane çiğköfte
Su 1.5 litre şuanlık. 2. 5 olur inşallah. Spor yapmadım henüz yatmadan 30 Gün fit yaparım yapıp faydasını gören oldu mu bu arada?

Eki Görüntüle 2638285 aynı ben bugün menü olraka çok saçmaladım o yüzden yazmasam olur mu
Kız perşembe perşembe sacmalanirmi ne ettin sen ben bütün gün salatalık kemirdim midem dolsun diye
Bence bende sabit çıkacam
Artı gormeyelimde
Ooruc turmadigimdsn beri birvtulru dengeyi kuramadım ya ben , oruçlu iken sistematik gidiyordu herşey nedense böyle deli gibi. Yemek istiyorum zor tutuyoeum kendimi
Aynen ya herhalde oruçtan çıkınca böyle oldu

Kız perşembe perşembe sacmalanirmi ne ettin sen ben bütün gün salatalık kemirdim midem dolsun diye

Artı gormeyelimde

Aynen ya herhalde oruçtan çıkınca böyle oldu
Eveeet biraZ saçmaladım günler karıştı oğlum hiç durmadı eşim tuttu annemlere gideceğiz sokağa çıkma yasagini onlar da gececekmis bir sürü şey üst üste gledi

Eveeet biraZ saçmaladım günler karıştı oğlum hiç durmadı eşim tuttu annemlere gideceğiz sokağa çıkma yasagini onlar da gececekmis bir sürü şey üst üste gledi
Sağlık olsun canım sen emziriyorsun biraz daha avantajlisin ben demin spor yaptım az daha eksi göreyim sabaha diye ve uykum kaçtı iyimi

Bennnn kısıtlı zaman için çok işe yariyo bende herkeste aynı olmayabilir tabikiii

***14.TAKİM 674.ETAP***

Luluuu94 (52.9/52.8/0.1/0.18%)
Pinarbartu (56///%)
tgb1907 (66.5///%)
magickk (61.4///%)
fit blonde (62.5///)
mochachocolate(57.2///%)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(63.9///%)
zuzuzuzu 1234 (76.5///%)

14.takim ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…