- 4 Ocak 2020
- 2.673
- 7.075
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.541
Yoğurdun bol tut üstüne bide tarçınlı elma yersin misssGünaydın ördeklerbilen bilir bir zamanlar takımın logosu ördek ti sahi neden kaldırıldı onlar
Çok önemli perşembe ve daimi menü kabaklar hazırmibenim küçük bir tane var onu yoğurtlamayi düşünüyorum ama midem sanki sonsuz bı boşluk sürekli bişey yemek istiyorum neden oldu anlamıyorum zor tutuyorum kendimi
Bende öyleyim hiç anlamadımGünaydın ördeklerbilen bilir bir zamanlar takımın logosu ördek ti sahi neden kaldırıldı onlar
Çok önemli perşembe ve daimi menü kabaklar hazırmibenim küçük bir tane var onu yoğurtlamayi düşünüyorum ama midem sanki sonsuz bı boşluk sürekli bişey yemek istiyorum neden oldu anlamıyorum zor tutuyorum kendimi
Bu hafta sabitim herhaldeBence olcaksin
Elma kalmadı evde ya habire salatalık kemiriyorumYoğurdun bol tut üstüne bide tarçınlı elma yersin misss
Havalardanmi desem insan sıcakta aksine yemek istemeyecek miş gibi geliyor bilmiyorumBende öyleyim hiç anlamadım
Ben çok iyi kilo verdim heeeBu hafta sabitim herhalde
Ama olmamayida istiyorum birdaha cozutursam diye ayy kısır döngü al al gel takıma
Elma kalmadı evde ya habire salatalık kemiriyorum
Oooo süpersin canımBen çok iyi kilo verdim heeedün -800 düm
Bence bende sabit çıkacamBu hafta sabitim herhalde
Ama olmamayida istiyorum birdaha cozutursam diye ayy kısır döngü al al gel takıma
Elma kalmadı evde ya habire salatalık kemiriyorum
Kız perşembe perşembe sacmalanirmi ne ettin sen ben bütün gün salatalık kemirdim midem dolsun diye
Artı gormeyelimdeBence bende sabit çıkacam
Aynen ya herhalde oruçtan çıkınca böyle olduOoruc turmadigimdsn beri birvtulru dengeyi kuramadım ya ben ,oruçlu iken sistematik gidiyordu herşey nedense böyle deli gibi. Yemek istiyorum zor tutuyoeum kendimi
Eveeet biraZ saçmaladım günler karıştı oğlum hiç durmadı eşim tuttu annemlere gideceğiz sokağa çıkma yasagini onlar da gececekmis bir sürü şey üst üste glediKız perşembe perşembe sacmalanirmi ne ettin sen ben bütün gün salatalık kemirdim midem dolsun diye
Artı gormeyelimde
Aynen ya herhalde oruçtan çıkınca böyle oldu
Sağlık olsun canım sen emziriyorsun biraz daha avantajlisin ben demin spor yaptım az daha eksi göreyim sabaha diye ve uykum kaçtı iyimiEveeet biraZ saçmaladım günler karıştı oğlum hiç durmadı eşim tuttu annemlere gideceğiz sokağa çıkma yasagini onlar da gececekmis bir sürü şey üst üste gledi
İnşallah yarın ekşi gorursunSağlık olsun canım sen emziriyorsun biraz daha avantajlisin ben demin spor yaptım az daha eksi göreyim sabaha diye ve uykum kaçtı iyimi
Bennnn kısıtlı zaman için çok işe yariyo bende herkeste aynı olmayabilir tabikiiiHayırlı geceler kızlar
21 Mayıs
Sahur : yarım haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk peynir avuç içi kadar pide domates salatalık 1 dilim karpuz
İftar 4 kaşık Kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 2 tane çiğköfte
Su 1.5 litre şuanlık. 2. 5 olur inşallah. Spor yapmadım henüz yatmadan 30 Gün fit yaparım yapıp faydasını gören oldu mu bu arada?
O bugünlük ödem var ya bizim gözümüze dev gibi geliyo
Belki deO bugünlük ödem var ya bizim gözümüze dev gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?