- 7 Ekim 2019
- 1.088
- 4.939
- 133
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.881
Cektirdim kurtuldummmkuzum naptın geçmiş olsun nasıl oldu dişin .
son 3 günüm kaldı çok yoğunum . sonra dönerim buralara aksilik olmazsa .
akşam yemeği ölçüsü ne kadar afiyet olsun canımBugünkü menümü de iliştireyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Fırında kabak kızartması
Yoğurt
Domates, salatalık
Yeşil zeytin
Ceviz
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Salata ve ayran
şu 3 gün geçsin bayramdan sonra kilo tutarsa girerim listeye :) eşim pil almış tartıya çalışıyor dedi 5 6 gün sonra tartılırım. biraz vereyim :)Cektirdim kurtuldummmgerci su an acisindan pipetli corba iciyorum ama olsun gecicek gel artikkk bizimde 3 ay sonra dugun var bnde tam gaz baslicam bayram gecsinde
2 tabak yedim yeşil mercimekten. Salatayı az yedim bu sefer. Ayranı da 2 buçuk su bardağı içtim.akşam yemeği ölçüsü ne kadar afiyet olsun canım
Amin. Allah razı olsun.Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Amin. Allah razı olsun.Başınız sagolsun. Mekânı cennet olsun.
Çarşamba günü vefat etti. Perşembe günü defnedildi. Ama o kadar zamansız öldükü keşke eylül ya da ekim ayında vefat etseydi.Ne zaman oldu canım bugerçekten çok zor yaa insan ne kadar hazır gibi görünse de öleceklerine ne kadar alıştırsan da kendini yine gerçekten çok çok zor
Allah razı olsun.Başın sağolsun canım.Mekanı cennet olsun
O ne nasil biseykızlar nasılsınız :)
bugün yitik şifanın 1.seviyesine başladım sadece 1. seviyeyi yapacam umarım kolay geçer
Bnm de tarti bayramdn sonra gelcek bakam o zamana ne olcm cok sistim ben 60a yaklastm kesin yineşu 3 gün geçsin bayramdan sonra kilo tutarsa girerim listeye :) eşim pil almış tartıya çalışıyor dedi 5 6 gün sonra tartılırım. biraz vereyim :)
.
Çarşamba günü vefat etti. Perşembe günü defnedildi. Ama o kadar zamansız öldükü keşke eylül ya da ekim ayında vefat etseydi.
Yuruyuse alıştım cok sukur bir de sabah 6.30 ta falan gidiyorum iyi oluyor gune erken baslamakOuuvvv yuruyus cok iyi bende baslamistm sözde hastaliktn kafami kaldıramadım
kızlar nasılsınız :)
bugün yitik şifanın 1.seviyesine başladım sadece 1. seviyeyi yapacam umarım kolay geçer
Bnm kucuk cocugum oldugu icin ondan ayri hareket edemiyorum anca akşam üstü çıkabiliriz onda da pek halim kalmiyo acikcasiYuruyuse alıştım cok sukur bir de sabah 6.30 ta falan gidiyorum iyi oluyor gune erken baslamak
O nasil oluyor acaba
Bu hafta tarti yok zatn cnm bayram haftalari tarti olmuyo hayirli yolculuklarGunaydin herkese dun menü veremedim. Kayda deger birsey yoktu
Gevrek, kek, patates salatasi falan sacma bir menuydu yani
Bavul falan hazirladim yola ciktik bugun memlekete gidiyoruz bayram icin bu hafta tarti veremeyebilirim ama eger eczane falan gidersem tartilirim
Masallah Allah bagislasin. Cocukla ilgilenmekte bir spor benceBnm kucuk cocugum oldugu icin ondan ayri hareket edemiyorum anca akşam üstü çıkabiliriz onda da pek halim kalmiyo acikcasi
Bu hafta tarti yok zatn cnm bayram haftalari tarti olmuyo hayirli yolculuklar ❤
Kizlarrr bayrama az kaldi bu bayram şükür gezme yapmicaz cok fazla tatli yemicem
Not: ben baklava cok severimde
Pardon aksam yedigim 6 cigkofteyle kucuk bir dilim pastayi unutmusumSelam herkese dun hic bakamadim cok misafirim vardi ev kalabalikti yazamadim kusura bakmayin, dun diyetimi bozmadim ama bugun 1 yasindaki kizimin dogum gununu kutladik Bugun gun boyu degilde aksaminda azcik pastasindan yedimneyse Benim bu gunku menum
Sabah, 2 yumurtadan otlu omelet,salatalik domates,
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, zeytin
Oglen, 3 kahve ictim sekersiz
Aksam 3 kofte, azcik sebze turlusu, mercimek corbasi, salata ve biraz kabak mezesi
Su ne kadar ictim bilmiyorumcok korturdum gun boyu arada icmeye calistim
Spora zamanim olmadi gun boyu kosturdum ama biliyorum o sayilmaz
Ben de hazir baklava daha cok seviyorum ve artk herkes hazir almaya basladiMasallah Allah bagislasin. Cocukla ilgilenmekte bir spor benceAy iyi bari sevindim teşekkürlerr
Benim isim zor kayinvalidem gormeyeli 8 kilo verdim. Simdi herseyi yedirmeye caliscak zayifladim diyeEv baklavasi pek sevemiyorum tatlilardan katmere bayiliyorum fistikli burma bir de onlara hayir diyemem ama zaten ikram edilmez o yuzden sıkıntı yok
Erken bildirim yaptin ama 2 gun sonra❤❤minnak adaylar ❤ ❤
mirjam (81/79.3/2.8/%2.27) basl.k:81 basl.t:17temmuz hedef: 65
Lenochka (71.5///%) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef:
beratti (65///%) basl.k:18temmuz basl.k:65 hedef:58
C cliff (77///%) basl.k:77 basl.t:18temmuz hedef:62
@Ayisigi3232 (70///%) basl.k:70 basl.t:20temmuz hedef:60
B black cat (75///%) basl.k:75 basl.t:22temmuz hedef65
##yuzde hesaplama#
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)
kizlar.bildirimleri bu liste uzerinden yapiyosunuz hesaplamayi ornekle gosterdim siz deneyin ben hats olursa duzeltirim en son listeyi alintilamayi unutmayin bastaki sondaki eklentileri silin o zmn alinti seklinde paylasilmaz
Kusura bakmayin kaptanim gercekten cok yogundum belcikadan misafirim vardi evde 16 kisi bunlardan 5i cocuktudusunun artik bugun hic bisey yapmama karari aldim kendime tatil veriyorum hala kahvalti sofrasinda cay icmekteyim
Bne yapmadim yaw cirba salata iadare ederiz cocugu gezmeye cikardjk yesillik bi yer var burda oraya götürdük kot oyndik geldikkkBen de bugün yemek yapmadım açıkçası, bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?