- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #36.321
öznur kilo verdinmi kız takımdan ayrılınca....
ben aldım bi süre ara verdim bak....
ben aldım bi süre ara verdim bak....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım adet döneminde şişkinlik olur
gün içindede kiloda değişiklikler olur sana tavsiyem durmadan tartılma cumadan cumaya tartıl canım kilonda her gördüğün artı seni strese sokar. streste kilo vermede işini zorlaştırır canım
arkadaşlar bizim bu türk filmlerinde bazen çok komik oluyor şunu bir izleyin
Dailymotion - Durdurun Uçağı İnecek Var - Film ve TV Kanalı
evet canım ya bende okuyunca daha dikkat ettim hatalarım neler
canım doktora bu ilaçların arasında kaç saat geçmesi gerektiğini sorabilirsin ilk hapı iftarda 2. hapı gece 12 de 3. hapı sahurda içebilir misin bunu sor
eğer haplar arasında 3 saat geçmesi yeterli ise sorun olmaz canım
kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun
allah kabul etsin oruçlarınızı inş
kızlar takımlardan fikir isteniyor konu şu eğer yanlış anlamamışsam
bazen üyeler bildirim yapmıyor çoğu takımda onun kilosunu geçen hafta ile aynı yazıyor gelecek hafta aslında 2 haftalık kilosu yazılıyor sanki bir haftada o kadar kilo vermiş gibi görünüyor ama o kiloyu 2 haftada veriyor bu da diğer üyelere haksızlık oluyor.
istenen fikir şu kilo bildirimi yapmayan üyenin bildirim yaptığı hafta kilosu bölünmesi böylelikle oluşan haksızlığın ortadan kaldırılması
bu konuda fikirleriniz nedir kısa sürede cevap verirseniz bende takımımızın fikrini bildirecem
tatlım dinimiz sağlık konusunda çok hoşgörülü ilaçlarını düzenli kullan bence daha sonra problem olursa üzülürsün
tutamadığın oruçlarında kefaretini verebilirsin yada ramazandan sonra tutarsın yeterki sen iste
![]()
Ramazan ayiniz Hayirli ve Mubarek olsun arkadaslar...
Lutfen arkadaslar bana bu ay cok dua edin. Oruclu agizla yapilan dualar makbulmus. bu ay bebek calismalarimiz var. Rabbim tum bebek isteyenlere ramazan mubarek gun nasip etsin ins.
arkadaşlar bizim bu türk filmlerinde bazen çok komik oluyor şunu bir izleyin
Dailymotion - Durdurun Uçağı İnecek Var - Film ve TV Kanalı
Kizlar bugunki menum . henuz kahvaltimi yaptim. bugun isvec diyetine basladim. 13 gun suruyor. ins bende 50 li rakamlari gorup mezun olurum:))
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
Kac kez ucaga bindim boyle sacma sey gormedim:)))
bu turk filminide hic izlememistim, parasutle ucaktan atlamak gercekten cok komik:))![]()
inşallah canım izinde kilo aldın mı bilmiyorum en son 55 din 5 kilon kaldı hedefine ulaşıp mezun olursun sonrada güzel haberini bize verirsin canım
menünü toplu halde değerlendirecem
öyle canım ya uçağın kalkması için en az bir yarım saat geçmesi gerekiyor hostes bir sürü şey anlatacak anonslar olcak hani nerde kemer takmak
sanki zeki müren biletsiz bindi uçağa bana öyle geldi
hadi tamam uçaktan atlamana izin verdiler diyelim paraşütü hemen nasıl buldun![]()
kızlar erkek kardeşim askeriye için başvurmuştu 2 ay önce ve başvurusu kabul edilmiş. ayın 14 de yazılı sınava çağırıyorlar bu mübarek günlerde dua ederken kardeşim içinde dua eder misiniz
canim senin menun cok iyiymis, tam diyetisyenlerin tavsiye ettegi sahur yiyecegi yemisin. eger boyle devam edersen ramazandada 3 kilo verirsin. oruc acmadan once 2 bardak su ic . ramazanda 3 litre su icmek gerekiyormus kilo vermek isteyenler icin. ama birden 3 litre degil, sahura kadar yavas yavas...
Misafirlerim varken 1 kilo aldim sadece. kosusturmacadan yemek canim istemiyordu. 56 liyim 3 gun once tartilmistim. yarin tekrar tartilip kilomu yazicam. bakalim 13 gun boyunca kac kilo vericem. ins spor da yapicam, bu sefer cok azimliyim .
daha oncede isvec diyeti yapmistim, ve kalici kilo verdim, arkadaslar diyet yapmak isteyenler icin cok guzel bir diyet, ac kalmadan kalici kilo veriyorsun gercekten.,
Kizlar ben cikiyorum, ogle yemegimi yiyecegim. sonrada , bugun okula yazilmaya gitmek istiyorum. dua edin ins. kayitlar bitmis olabilir ama genede sansimi denicem bakalim.