Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öznur kilo verdinmi kız takımdan ayrılınca....

ben aldım bi süre ara verdim bak....

evet canım adet döneminde şişkinlik olur
gün içindede kiloda değişiklikler olur sana tavsiyem durmadan tartılma cumadan cumaya tartıl canım kilonda her gördüğün artı seni strese sokar. streste kilo vermede işini zorlaştırır canım

evet canım zaten sık sık tartılmıyorum 3-4 günde bir falan ama haftadan haftaya tartılmak daha doğru tabi malesef insan kendini tutamıyor işte :))

evet canım ya bende okuyunca daha dikkat ettim hatalarım neler

canım doktora bu ilaçların arasında kaç saat geçmesi gerektiğini sorabilirsin ilk hapı iftarda 2. hapı gece 12 de 3. hapı sahurda içebilir misin bunu sor
eğer haplar arasında 3 saat geçmesi yeterli ise sorun olmaz canım

kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun
allah kabul etsin oruçlarınızı inş​

kızlar takımlardan fikir isteniyor konu şu eğer yanlış anlamamışsam
bazen üyeler bildirim yapmıyor çoğu takımda onun kilosunu geçen hafta ile aynı yazıyor gelecek hafta aslında 2 haftalık kilosu yazılıyor sanki bir haftada o kadar kilo vermiş gibi görünüyor ama o kiloyu 2 haftada veriyor bu da diğer üyelere haksızlık oluyor.
istenen fikir şu kilo bildirimi yapmayan üyenin bildirim yaptığı hafta kilosu bölünmesi böylelikle oluşan haksızlığın ortadan kaldırılması
bu konuda fikirleriniz nedir kısa sürede cevap verirseniz bende takımımızın fikrini bildirecem

tatlım dinimiz sağlık konusunda çok hoşgörülü ilaçlarını düzenli kullan bence daha sonra problem olursa üzülürsün
tutamadığın oruçlarında kefaretini verebilirsin yada ramazandan sonra tutarsın yeterki sen iste
:16::16::16::16:

Selam,arkadaslar dun doktoruma tel actim. Ilac tedavisine basladik, oruc tutma dedi. ramazan bitince borclarini odersin dedi. ramazamanin ilk 15 gunu oruc tutmayacagim. Nazco benim esimde ayni fikirdeydi , oruc tutma demisti. sende haklisin. Hayirlisi bakalim..

kaptancigim, sordugun soruya, aynen katiliyorum, bildirim yapilmazsa 2 ye bolunebilir, ve haksizlik ortadan kalkar.

Ramazan ayiniz Hayirli ve Mubarek olsun arkadaslar...

Lutfen arkadaslar bana bu ay cok dua edin. Oruclu agizla yapilan dualar makbulmus. bu ay bebek calismalarimiz var. Rabbim tum bebek isteyenlere ramazan mubarek gun nasip etsin ins.

evet kızlar hadi gelin artık sahur ve iftarlarımızı yazalım

sahur
2 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çeyrek mayalı çörek

iftar
bir kepçe çorba
2 kaşık kuru fasulye
1 kaşık et sote
1 kaşık pilav
salata
avuç içinden aha küçük pide

dedim karpuzu ilerleyen saatlerde yiyeyim hem çok açıkmış olmam kardeşim dondurma almış karpuz yerine onu yiyecem birazdan

Ramazan ayiniz Hayirli ve Mubarek olsun arkadaslar...

Lutfen arkadaslar bana bu ay cok dua edin. Oruclu agizla yapilan dualar makbulmus. bu ay bebek calismalarimiz var. Rabbim tum bebek isteyenlere ramazan mubarek gun nasip etsin ins.

inş canım allah gönlüne göre verir tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kizlar bugunki menum . henuz kahvaltimi yaptim. bugun isvec diyetine basladim. 13 gun suruyor. ins bende hedef kiloma ulasip mezun olurum:)) :nazar::nazar:

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

Son düzenleme:
Kizlar bugunki menum . henuz kahvaltimi yaptim. bugun isvec diyetine basladim. 13 gun suruyor. ins bende 50 li rakamlari gorup mezun olurum:)) :nazar::nazar:

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

inşallah canım izinde kilo aldın mı bilmiyorum en son 55 din 5 kilon kaldı hedefine ulaşıp mezun olursun sonrada güzel haberini bize verirsin canım
menünü toplu halde değerlendirecem

Kac kez ucaga bindim boyle sacma sey gormedim:)))

bu turk filminide hic izlememistim, parasutle ucaktan atlamak gercekten cok komik:)):1::1::1:

öyle canım ya uçağın kalkması için en az bir yarım saat geçmesi gerekiyor hostes bir sürü şey anlatacak anonslar olcak hani nerde kemer takmak
sanki zeki müren biletsiz bindi uçağa bana öyle geldi :52:
hadi tamam uçaktan atlamana izin verdiler diyelim paraşütü hemen nasıl buldun :60::60::60::60::60::60:

inşallah canım izinde kilo aldın mı bilmiyorum en son 55 din 5 kilon kaldı hedefine ulaşıp mezun olursun sonrada güzel haberini bize verirsin canım
menünü toplu halde değerlendirecem

canim senin menun cok iyiymis, tam diyetisyenlerin tavsiye ettegi sahur yiyecegi yemisin. eger boyle devam edersen ramazandada 3 kilo verirsin. oruc acmadan once 2 bardak su ic . ramazanda 3 litre su icmek gerekiyormus kilo vermek isteyenler icin. ama birden 3 litre degil, sahura kadar yavas yavas...

Misafirlerim varken 1 kilo aldim sadece. kosusturmacadan yemek canim istemiyordu. 56 liyim 3 gun once tartilmistim. yarin tekrar tartilip kilomu yazicam. bakalim 13 gun boyunca kac kilo vericem. ins spor da yapicam, bu sefer cok azimliyim .

daha oncede isvec diyeti yapmistim, ve kalici kilo verdim, arkadaslar diyet yapmak isteyenler icin cok guzel bir diyet, ac kalmadan kalici kilo veriyorsun gercekten.,

Son düzenleme:
kızlar erkek kardeşim askeriye için başvurmuştu 2 ay önce ve başvurusu kabul edilmiş. ayın 14 de yazılı sınava çağırıyorlar bu mübarek günlerde dua ederken kardeşim içinde dua eder misiniz

öyle canım ya uçağın kalkması için en az bir yarım saat geçmesi gerekiyor hostes bir sürü şey anlatacak anonslar olcak hani nerde kemer takmak
sanki zeki müren biletsiz bindi uçağa bana öyle geldi :52:
hadi tamam uçaktan atlamana izin verdiler diyelim paraşütü hemen nasıl buldun :60::60::60::60::60::60:

zeki muren ucaga biletsiz bindi:)) ayrica tamda turkan sorayin yani bosmus :) parasutude yaninda getirmistir herlade:)) mantik disi cidden:1::1:

Kizlar ben cikiyorum, ogle yemegimi yiyecegim. sonrada , bugun okula yazilmaya gitmek istiyorum. dua edin ins. kayitlar bitmis olabilir ama genede sansimi denicem bakalim.

canim senin menun cok iyiymis, tam diyetisyenlerin tavsiye ettegi sahur yiyecegi yemisin. eger boyle devam edersen ramazandada 3 kilo verirsin. oruc acmadan once 2 bardak su ic . ramazanda 3 litre su icmek gerekiyormus kilo vermek isteyenler icin. ama birden 3 litre degil, sahura kadar yavas yavas...

Misafirlerim varken 1 kilo aldim sadece. kosusturmacadan yemek canim istemiyordu. 56 liyim 3 gun once tartilmistim. yarin tekrar tartilip kilomu yazicam. bakalim 13 gun boyunca kac kilo vericem. ins spor da yapicam, bu sefer cok azimliyim .

daha oncede isvec diyeti yapmistim, ve kalici kilo verdim, arkadaslar diyet yapmak isteyenler icin cok guzel bir diyet, ac kalmadan kalici kilo veriyorsun gercekten.,

canım bende yarım litrelik şişe koyuyorum yanıma 1 litre içtim sahura kadar 3 litre olur şimdi dondurmamı yiyorum yemekten 2 saat geçsin istedim
uzmanlarda tatlı ve meyveleri yemekten 2 saat sonra yiyin diyorlar

sporla desteklersen daha iyi sonuç alırsın canım isveç diyeti bana uygun değil bu diyette ıspanak ve yumurta çok fazla nerdeyse bu 2 besin temelini oluşturuyor bu diyetin ve malesef ben bu iki şeyide yemiyorum

Back
X