- 7 Temmuz 2011
- 414
- 4
- 68
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #37.621
selam kızlar dedem kalp krizi geçirmiştiya,dün vefat etti 1-2gün giremem öpüyorum sizi çok üzgünüm....
Allah rahmet eylesin canım başın sağolsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar dedem kalp krizi geçirmiştiya,dün vefat etti 1-2gün giremem öpüyorum sizi çok üzgünüm....
ellerine sağlık canım
kızlarr ben çıkıyorumm mesai bittii paydossssssss
hepinizi öpüyorum allah kabul etsin oruçlarınızı şimdiden yemekleri fazla aman diim abartmayınn olar mı Allaha emanet olunn öpüyorummm![]()
kızlarr ben çıkıyorumm mesai bittii paydossssssss
hepinizi öpüyorum allah kabul etsin oruçlarınızı şimdiden yemekleri fazla aman diim abartmayınn olar mı Allaha emanet olunn öpüyorummm![]()
gizem mesaj atmış bursaya gidiyormuş yoldaymış bugün izin istedi
elifcim bugün listeyi hazırlarken
irras, selinay, aysen, eylülü izinli yaz canım
kızlar yemek yaptımm ciğer sote
şimdi de sofrayı hazırlıyacağım sonra görüşürüz![]()
bende evet oldu kaptann yani nasıı diyiimm çocugun masumiyeti hoşuma gidiyoosaçları felan bayaa hoşuma gitti bu sefer birde bana kitap almış " BİR DELİ İLE EVLENDİM" diee içeriği felan çok begendim kitabıı iyii yanii msjlaşıyoruzz gun içinde felan filan
sizi özledim bayaa ama alıştım yaa hafta sonları gelememk kötü bişey ve bu hafta sonuda ben yokum yaa sesizmiş buralarr![]()
sefan olsun balıııım ne güzeeeel geçmiş hafta sonukızlar cumartesi dişçiye gititim dişi kurtarma ihtimali %30 felan dedi antb. verdi eve geldim bi baktım adet olmuşum okadar mutlu oldum ki orucumu hem diş hemde adet için yememiş olucam. neysee cumartesi bi koşuşturmaca evi sil süpür v.s
pazar günü yazlığa gittim kuzenım yanına çok özledik bırbırımızı gittim hemen bisikletleri kaptığımız gibii her zamn gittğimiz bi köşe var oraya oturdukk anlattım damat adayını v.s sonra iftar yaptık akşamda nargile içmeye gittik kahve içtik fal baktırdık eve döndük ve sabah saat 5:30 uyudk hiç uykumuz yoktu 7:00 da kalktık
otobuse koştuk yetiştikk ve ofise geldik beraber kimse yokken kahvaltı yaptık ben antb. içicem die oda zaten adetli öyle yanii bugün böyle durgunum çünki gözlerim açılmıyoo kızlarr![]()