Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr ben çıkıyorumm mesai bittii paydossssssss:52::52::52::52::52:
hepinizi öpüyorum allah kabul etsin oruçlarınızı şimdiden yemekleri fazla aman diim abartmayınn olar mı Allaha emanet olunn öpüyorummm:71::71::71::71::71::71::71:

kızlarr ben çıkıyorumm mesai bittii paydossssssss:52::52::52::52::52:
hepinizi öpüyorum allah kabul etsin oruçlarınızı şimdiden yemekleri fazla aman diim abartmayınn olar mı Allaha emanet olunn öpüyorummm:71::71::71::71::71::71::71:

bizde seni öpüyoruz tatlımmm :54:
amin canım seninkini de rabbim kabul etsin ((:
sende Allaha emanet ol görüşürüz tatlım :61::61:

gizem mesaj atmış bursaya gidiyormuş yoldaymış bugün izin istedi

elifcim bugün listeyi hazırlarken

irras, selinay, aysen, eylülü izinli yaz canım

selamlar
yemeği yedim biraz kendime geldim ağrı kesici içtim bi tanede

bugünkü menümü yazayım

sahur
gece 00.00:1:
bir küçük ev poğaçası bir dilim kek

saat 3.30 da bir küçük kase special k

iftar
3 hurma
1 kase mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık amerikan salatası (yemiycektim aslında ama eşim almış getirmiş ben seviyorum diye :31:)
domates salatası
bi kaç çatal karpuz

şimdide yeşil çayımı içiyorum

kizlar bugun cok tembelim oglen 1:30 kalktim esimin telefonuyla :) eger aramasaydi hep uyucaktim sanirim. Uzerimde kacgundur bir agirlik ya elimi kloumu kaldiramiyorum.

canim hicbir sey yapmak istemiyor ,hep uyku modundayim.

gecmisi okuyamadim , saat gece 12 olmadan yazayim dedim kurallar geregi:)

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

kizlar bugunki menum. dun iftara gittik, gene aksam cok birsey yemedim ama borek yedim 2 tane. corba ictim, gene sulu kofte vardi , ben koftesinden yemedim patatesinden ve suyundan ictim sadece..

bende evet oldu kaptann yani nasıı diyiimm çocugun masumiyeti hoşuma gidiyoo :69::69::69::69::69: saçları felan bayaa hoşuma gitti bu sefer birde bana kitap almış " BİR DELİ İLE EVLENDİM" diee içeriği felan çok begendim kitabıı iyii yanii msjlaşıyoruzz gun içinde felan filan :69::69::69::69::69::69::69:
sizi özledim bayaa ama alıştım yaa hafta sonları gelememk kötü bişey ve bu hafta sonuda ben yokum yaa sesizmiş buralarr:27::27::27::27::27::27::27:

oh oh hadi hayırlısı yeni gelişmeler var fadikimde içine kelebek kaçmış pır pır ediyo sanki
:21::21::21::21::21::21::21:
kızlar cumartesi dişçiye gititim dişi kurtarma ihtimali %30 felan dedi antb. verdi eve geldim bi baktım adet olmuşum okadar mutlu oldum ki orucumu hem diş hemde adet için yememiş olucam. neysee cumartesi bi koşuşturmaca evi sil süpür v.s
pazar günü yazlığa gittim kuzenım yanına çok özledik bırbırımızı gittim hemen bisikletleri kaptığımız gibii her zamn gittğimiz bi köşe var oraya oturdukk anlattım damat adayını v.s sonra iftar yaptık akşamda nargile içmeye gittik kahve içtik fal baktırdık eve döndük ve sabah saat 5:30 uyudk hiç uykumuz yoktu 7:00 da kalktık :53::53::53::53:
otobuse koştuk yetiştikk ve ofise geldik beraber kimse yokken kahvaltı yaptık ben antb. içicem die oda zaten adetli öyle yanii bugün böyle durgunum çünki gözlerim açılmıyoo kızlarr:52::52::52::52::52::52:
sefan olsun balıııım ne güzeeeel geçmiş hafta sonu
:52::52::52::52::52::52::52::52:

Bende ins 2 gun sonra oruc tutacagim, dun diyet listem oruc tutar gibiydi cok halsiz kaldim, bide oruc tutarsam daha halsiz kalirim diye dusundum ama ,malum ilaclarim 2 gun sonra bitiyor oruclu olacagim ins.

Back
X