- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #37.661
selam kızlar ben geldim nasılsınız :80:
hosegledin kaptancigim.
artik cezasi yeterli dimi pinkcat87 ? cunki sayfalar ilerliyor takip edemiyorum yazilari :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim nasılsınız :80:
canım bence de yeter ama kaptan kızar sonra yarım saat tek ayak cezası verir di mi aslıcım![]()
hosegledin kaptancigim.
artik cezasi yeterli dimi pinkcat87 ? cunki sayfalar ilerliyor takip edemiyorum yazilari :))
ooyyy oyyyy , valla bu cezalari okurken bizde ceza cekiyoruz resmen
isyan ediyorum:84::84::84::84::84::84:
hoşbulduk canım
valla benim içinde yeterli ama kural gereği
benimde elimden bişey gelmiyor ki![]()
kizlar saat kac turkiyede. Iftarinizi yaptinizmi ? Allah kabul etsin
sen nasilsin canim? bari biz buarada sohbet edelim .
saat 22.50 canım şimdi
iftar yapalı çok oldu
benmiyimmm ben mi seçildimmm şaşırdımm şakınım ne bilimm houyyy duuu bi kendime geleyim kaptan![]()
sagol canım benimmm canım arkadaşım. Walla ben şaşırdım sağollun kızlarr gerçekten hani önmeli olan kaptan yardımcısı oluyum v.s değil hani bana oy vermeniz ne bilimm fadik olsun demeniz bile benim için önemli teşekkürlerr meleklerim![]()
sayın fadik hanım seçim sonuçları açıklandı.ilk icraatınız ne olcek?mesela hamileliği 5 aya indiriyonuz mu ya da herkeşlere aylık maaş mı bağlıyonuzyok yok ya da buldum aslıyla sihirli değneği icat edip hepiciğimizi birden zayıfletceniz
![]()
selamlar kızlar
kurandan geldim zaten sabah 6 ya geliyodu uyuduğumda 12 de kalktım
bugün kendimi çok kötü hissediyorum sırtımın belimin ağrısından duramadım yerimde
ben geceden beri kaç mesaj yazdım acaba 7 mesaj olmadıysa beni izinli sayıver aslıcım
bu arada kızlar geçmişe bi bakabıldım dee nazommmmmmmmm annem hastaymış oyy kıyamam ben ona allah acıl şifalar versin inşallah canım nazom benim![]()
selam kızlar dedem kalp krizi geçirmiştiya,dün vefat etti 1-2gün giremem öpüyorum sizi çok üzgünüm....
iyiyim canım ama sıkıntı var içimde nedensiz
amcamlar vardı gidince hemen koştum buraya bende