Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar fadikin selamı var çıktı kendiside

bende çıkıyorum biraz dinleneyim sonra iftar hazırlıkları gelir
öpüyorum sizi

elifus gözde nasılsınız kızlar?nasıl gidiyor?
bu arada akşama kadar yediklerimi yazıyım
sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir
ara 1 baklava
öğle 1 baklava 1 parça pide 1 kk peynir
akşam üzeri 1 baklava
offf offf çok gıcık bi durum yaa
evde canımın istediği bir tek baklava var dibini gördüm yani...neyse artık kızlar ya hastalıktan sanırım acayip iştahlıyım anlatamam yaa.normalde 1 dilim baklava yiyemem ama hastayken resmen şeker canavarı oluyorum...akşam çok kaçırmamam lazımm.

elifcim senle ben kaldık.nasıl geçti günün?oruç nasıl geçiyor?bu akşam iftara ne pişirdin bayan oktay usta

iyiyim canım benim sen nasılsın? kuzura bakma geçmişi okuyordum geç cevap verdim
olsun canımcım yaa.nekusuru yanlız benim çıkmam gerekiyor.eşi gelimiş..çok öptüm.hayırlı iftarlar....
bu arada fadikim ben işe dalmışım ara vermeyi unutmuşumkonsantrem o kadar yaniiiii

elifcim senle ben kaldık.nasıl geçti günün?oruç nasıl geçiyor?bu akşam iftara ne pişirdin bayan oktay usta

evet canım herkes gitmişşş günüm sıradandı canım televizyon izleyip annemle babamla oturdum kardeşim bilgisayarı tapulamıştı kalkar kalkmaz ben geçtim yerine bugün komşu iftara davet etmiş birşey yapmadım tatlım artık önümüzdeki maçlara bakacağızz :90::90::90:

olsun canımcım yaa.nekusuru yanlız benim çıkmam gerekiyor.eşi gelimiş..çok öptüm.hayırlı iftarlar....
bu arada fadikim ben işe dalmışım ara vermeyi unutmuşumkonsantrem o kadar yaniiiii

tamam canım bende seni çoook öptümm
sana da hayırlı iftarlar canım benim

Canim ben her turlu filmi izliyorum:) dram romantik, romantik komedi, akssiyon, sadece korku izlemiyorum. eskiden onuda izliyordum ama sacma gelilyor artik ayni senoryolar hep. ask tesadufleri izledim guzeldi. ask doktoru ve guze;l dedektif bakicam. sagol. varsa baska alabilirim:))

Elifsu yemekleri sen yapiyorsun anladigim kadariyla. aferin kiz. beceriklisin masallah ilerde kocan bu durumdan memnun olur :) Universieyede gidince elinden ne gelirse yaparsin gibime geliyor. sonuclar ne zaman aciklancak ?

yarin menude ne var:))

kizlar gecmisi okuyamadim, cok vaktim yok, bugun orucluyum bakalim nasil gecicek ilk gunum.

buarada mutfakta cok isim var, bugun kayinvaldemden bir tarif aldim, onu deniyecegim, guzel olursa paylasirim

bugunki menum .

isvec diyeti biraktim oruc tutacagim icin.

sahur : special k ( bir su bardagi sut, 2 cay bardagi Cereals cileklisinden)

bir litre su.

iftar : special k , bir meyve yada bir kase yogurt.

3 litre su .

Canim regl oldugun icin tatli yiyorsun dimi ? ara ara yedigin icin birer dilim birseycik olmaz merak etme:) seker canin istedigi zaman cikolata yiyebilirsin, yada kuru meyve, ozaman sekerini ayarliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…