- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.001
süper canım gerçekten
dimi hele o dolmaa ohh mis:90::90: olsa da yiyemesem bile yanımda olsaaa:90:
sus kız
ne dolması
bence de duymasın fadikin anne gibi terlikle tam 12den vurur valla:))elinin lezzeti var demek ki..maşallah canım:))
ellerine sağlık canım..ya sağolsun fadik arayıp halimi sorunca didiydim..ama arada kaynamış zannımca.izinli sayın beni aslıcım dün olma mı?
elifus gözde nasılsınız kızlar?nasıl gidiyor?
olsun canımcım yaa.nekusuru yanlız benim çıkmam gerekiyor.eşi gelimiş..çok öptüm.hayırlı iftarlar....iyiyim canım benimsen nasılsın? kuzura bakma geçmişi okuyordum geç cevap verdim
elifcim senle ben kaldık.nasıl geçti günün?oruç nasıl geçiyor?bu akşam iftara ne pişirdin bayan oktay usta
olsun canımcım yaa.nekusuru yanlız benim çıkmam gerekiyor.eşi gelimiş..çok öptüm.hayırlı iftarlar....
bu arada fadikim ben işe dalmışım ara vermeyi unutmuşumkonsantrem o kadar yaniiiii
sevgili köroğlum dün evde idim modemde sıkıntı varmış.benim telden de mesaj atamadığım için eim geldiğinde mesaj atarım size die düşünüyordum kine meryemim kelebeğeeeee aradıı ay pardon ayvaz dicektim:)))bu arada dün misafirim vardı ona hazırlık yapıyodum bi taraftan..gündüz de çizdiğim hastanenin oraya ölçüm yapmaya gittiydimm.yaff şu insanlar ne alem..herifler hastane projesinin altını üstüne getirmşler sonra da mevcut projesi alakasız bişey olmuş..ilk önce mevcut binayı ölçüp gerçek projesini çizmeye çalışıyorumm.ama baya komik bi sahne oluyo..doğumhanenin içinde hamileler bi de elinde metre önünde kağıtt kapalı bi kızzz:)))neyi öçcen die soruyo herkesss:)))bebek boyunu dicem olmeycekkk:)))
canım hayırlısı olsun sözleşmeli girip kadroluya geçiş olur olmadı bu aradala çok loldu inş sen de de öle olur...
bence de duymasın fadikin anne gibi terlikle tam 12den vurur valla:))elinin lezzeti var demek ki..maşallah canım:))
yaa prensesim ben aşk tesadüfleri severi çok beğendim.başlangıç filmini de..ama önce senin tarzını bilmem lazım..ona göre isim söliyim....romantik komedi de de aşk doktoru ve güzel dedektifi tek geçerim mesela...ama tarzına göre dizi de söleyebiliirm..biraz severim dizi ve film seyretmeyi de:))
evet canım herkes gitmişşşgünüm sıradandı canım televizyon izleyip annemle babamla oturdum kardeşim bilgisayarı tapulamıştı kalkar kalkmaz ben geçtim yerine bugün komşu iftara davet etmiş birşey yapmadım tatlım artık önümüzdeki maçlara bakacağızz :90::90::90:
elifus gözde nasılsınız kızlar?nasıl gidiyor?
bu arada akşama kadar yediklerimi yazıyım
sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir
ara 1 baklava
öğle 1 baklava 1 parça pide 1 kk peynir
akşam üzeri 1 baklava
offf offf çok gıcık bi durum yaa
evde canımın istediği bir tek baklava var dibini gördüm yani...neyse artık kızlar ya hastalıktan sanırım acayip iştahlıyım anlatamam yaa.normalde 1 dilim baklava yiyemem ama hastayken resmen şeker canavarı oluyorum...akşam çok kaçırmamam lazımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?