- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.961
valla canım ben hem sizle hem fatihle ilgileniyorum ne becerikliyim ya
özlemez miyiz
yerin hiç doldurulmuyor canım
Yürü yürü canım hep yürü
canımm bende aynen valla bi yandan telefonum susmuyo bi yandn ofis bi yandan derss delii oldumm yaaa
Ayyy ayyy bilmezmiyim yerim hiçç dolmazzzBu cüsse kimsede yok çünki
gizemm yawrummm kelebeğim beklesin benii demişşssinnn ahanda bekledimm veeeeeeeeeeeeeee beklenen ann geldiiii gizeemm ve kelebekk buluştularr sayın seyicilerBir hasret daha sona erdiii
emidaff bacım ne iş yavrummmgörmüon beni sanırsaaam
ne edion bacımmm evlilik hazırlıkları nası gidiii
kolay gelsin canım ya işin zor gerçekten
üff içim daraldı kızçeler yaa annemin çok borcları varmış bankalara fln hapse gidebilirim ben diooo
üff içim daraldı kızçeler yaa annemin çok borcları varmış bankalara fln hapse gidebilirim ben diooo
üff işte annem eşiyle dükkana ortak oldu işte kredi çekmişler şimdi ödeyemiolar her gün bankalardan arıyolarmış işlerde çok durgun 10 tl lik iş oluomuş bazen öle işte
canım benım bozma moralini allahın yardımıyla biter borc henm hemen hapis işi olmuyo ztaen haciz v.s oluyo ama ınsalah okadara kalmadan ödeyebılırler bozma moralını sen bankalar böyle iştee ben çok iyi bilirimm
kızlar bızım damat adayıda hasta bılımıyomusunuz yaa üşütmüş işten cıktıı doktora gıdıyo şimdii akşamda onun yegenıne iftara davetliyiz ablamlarla dun baya ısrar etttı nolur gel dıee ahmett(damat adayı yanee) garip çok hevesliydii bugün için ama hasta oldu neysee kısmett gelme dedım sen yat uyu ne gerek var felan dedımde takmaz gelir gibime geliyo
üff inşallah bişi olmazz ya
geçmiş olsun canım gelir gelir durmaz o
fadik öyle erkek var mı dünyada
üff işte annem eşiyle dükkana ortak oldu işte kredi çekmişler şimdi ödeyemiolar her gün bankalardan arıyolarmış işlerde çok durgun 10 tl lik iş oluomuş bazen öle işte
kızlar bızım damat adayıda hasta bılımıyomusunuz yaa üşütmüş işten cıktıı doktora gıdıyo şimdii akşamda onun yegenıne iftara davetliyiz ablamlarla dun baya ısrar etttı nolur gel dıee ahmett(damat adayı yanee) garip çok hevesliydii bugün için ama hasta oldu neysee kısmett gelme dedım sen yat uyu ne gerek var felan dedımde takmaz gelir gibime geliyo
ayy geçmil olsun canım allah ödeme kolaylığı versin...
he böle havadisleri verin bizde tahlil edelim....iyimi kötümü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?