Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş canım
siz şimdiden yollayın çeyizleri bu olmazsa başkası olur

aklıma bir arkadaşım geldi erkek arkadaşına gömlek almıştı demişti ki onla olmasa evlenmeyecem mi evlenecem adama veririm demişti

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

faTTa83 aynalar+ aysen_34+ emidaf+ gozdee07 selinay2002
ben de geldim tam olduuuu .haydi kızlar accık kaynatalım.......oyy 14.takımım benim beeeeee

lorke lorke lorke teyy teyyy fatoşum gelmişş hoş gelmişş sefalar getrmişşş lorke lorke tey tey

deme öyle yaa:90: seni de göricezz aslı ablacıım:90:

hoşgeldin canım nasılsın

görürsünüz canım ben hep yalnızları oynarım

yaa yürüüü bee gözdeee afferinn sana kızzz ablanı koruyonn yani beni hem dimii kaptenıde görücezzzzz hele bi fatik yarın geliyorum desınn sız o zmn ki halini bi düşünün
nie yanlızları oynayasınn aslında yanlızlık güzel bişi yaaaaaaa

günaydınlar canlar nassınız bakalım

burası soğuk ve yağmurlu

sabah 6 ya geliyodu uyudum 12 de uyanmışım ama hava öyle karanlıktıkş dedim herhalde saat daha 8 9

hjoş geldin şekrr
aynen hava çok fena canım yaaa

kızlarrr günün konusunu buldum.hadi herkes bana yol göstersinnn..şimdik konu bu akşamki iftarrr..benim küçük görümce dershanede çalışıyor ve dün büyük görümcem gelip yarın iftara çağırdı deshane organizasyonu varmış sizi de davet etti falan dedi.ben de tamam gelriiz dedim..şimdi demin de büyük görümcem mesaj atmış sen kendine iftarlık hazırla yavaştan istersen canım semanın(küçük görümcenin)akşamki kontenjanı azmış die..şimdi önümde ki seçenek var birisi eşimi arayıp durumu sölemek..
birisi de bu terbiyesizliği yüzsüzlüğe vurup bu akşam gidecek kendi arkadaşlarımız vardı dün iftarda onlar da davet etmişti onlar aracılığı ile gidip yüzüne terbiyesizliğini vurmak.çünkü muhtemelen kaynımgilleri de götürebilmek için bizi şutladı küçük görümcecik..evetttt fikirlerinizi bekliyorum ben şimdi neee diimm

bence arkadaşların davet etmişler onlarla git
hiç bişey deme bence sizi orda görünce utanırlar zaten
ama ben olsam kesin giderdim

Çekmediğim dertler çile kalmadı
Feryatsız gündüzüm olmadı
Ağlamadık sokak köşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

bence arkadaşlarınla gidip oturmalısın baş köşeye
onlarada tek laf etmemelisin
eşinede durumu anlat tabi

gerçektne yaptıkları çok bütük bi terbiyesizlik

hoşgördük taze gelin adayı :98:

bence eşine söylemesin bazen erkekler konu ailesine gelince boşverebiliyorlar
boşver ne var bunda yanlış anlamışsındır diyebilir
hiç söylemesin bu durumu ben gitmek istiyorum gidelim desin sadece

canım gerçekten terbiyesizlikk bu ne böyle yaa karşısında kim var sanıyo kii görümcegiller felan ne kadar basit bi hareket yaa . ben olsaydım canım inan ki şuan bile gerildim sana böyle yaptıkları için. arkadaşlarımla gider ve bunu eşime aynennn anlatırdım söylerdim. onlarada bizi dün ark. davet etmişti onlarla beraber geldik derim yanı bu tarz şeyler.yüzsüzlüklerini yüzüne böyle vururudum. onlar gibi olmayarak canım benim ki. onlar senın hiç bişeyin olamaz. tamamiyle eksik insanlar ya.

hoşgördük taze gelin adayı :98:
:78::78::78:

bence arkadaşların davet etmişler onlarla git
hiç bişey deme bence sizi orda görünce utanırlar zaten
ama ben olsam kesin giderdim

bence eşine söylemesin bazen erkekler konu ailesine gelince boşverebiliyorlar
boşver ne var bunda yanlış anlamışsındır diyebilir
hiç söylemesin bu durumu ben gitmek istiyorum gidelim desin sadece

sağolun kzılar o zaman ben hemen icraata geçimm di mibi arkadaşı ariim dün davet etmişti die hatırlıyorum ama siz de geliyomusunuz falan dediğini kesin hatırlıyorum da davette etti gibi hatırlıyorum ama en kötü ihtimal bizimkilerin kadrosu dolmuş sizinle gelebilirmiyiz dicem ne olursa olsun Allah nasip etsin de gidiim insan bi arar yani..bi de mesajla iptal ettiriyo hem de büyük görümceme..neyse bakalım dersin büyüğünü akşam siz görceksinizzz:))

utandıklarından canım böyle yapıyorlar mesajla hallediyorlar durumu
kesinlikle git bence

utandıklarından canım böyle yapıyorlar mesajla hallediyorlar durumu
kesinlikle git bence

ahh be aslım teknoloji çıktı mertlik bozulduu be kuzum
bu arada dün yediklerim
toplamda 2 parça pide,2 kk peynir,2 tane baklava(3 yedim sandım ama iki dilim yemişim:))15 üzüm,akşam da yarım kepçe tavuk çorbası,2 dilim kızarmış patlıcan,yarım köfte,yarım tavuk butu,4 yemek kaşığı pilav,bolca su,yarım dilim ekmek,
bi de gece 1 dilim revani yidimm..ipin ucu kaçtı ama olabildiğince yarım prosiyon aldım hep...
ve de bugün çok az yiycem inş...sabahtan beri yeşil çaya vurdum kendimi..bi de 2 dilim ekmek,1 kk peynir....akşama da ne verirlerse hep yarım porsiyon yiycemm inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…