Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heömencik sahur ve iftar menülerim

iftar......
1.kase çorba
1. bardak meyve suyu( cola artık bitmiştir tiksindim çünki)
2. yemek kaşığı patates kızartması
pide yokk

sahur....

2. çatal çokokrem
şekrli çay
1. ince dilim ekmeğe eş değer pide

bukadarrcıkk

senin ahmet demiyor mu canım diyete ne gereği var ne diyeti diye

hımmmm kuzuuu ben sana bizim damat adayıyla ne oldu dün anlatayaımm mııı hıııııı

bana kolye hediye almış feshaneden bana bçöyle bi hizmetler
ilaç saattimi hatırlatmalar felan
yaa kızlar valla bu çocuğa ısınmaya başladım
yanı görünüş olarak felan diil de karakter olark evet yaaa evlenmek istiyorumm sanırsamm

iyi yapmışsın boşver kolayı en iyisi meyvesuyuu sağlıklı da hem şişirmeden tok da tutuyor :))

bende onu soracaktım gı iyi bari hadi hayırlısı ama yinede acele karar verme kuzu...

fadikciğimin başına saksı düşmüş canım sen bırak şimdi bütün işleri filan bi doktora git tomografi çekilsin senin durumun hiç iyi değil

geçmiş olsun canım...

slm kızlar akşama misafrim var sizler nasılsınız...

hoş geldinnn balımmm iyiyiz wallaa yine 2 saatlık uyku ile öylee sarhoş gibi dolanıyorumm . sen nasılsınn canımm misafirr ağırlayacaksın ölemiiiiiiii

senin ahmet demiyor mu canım diyete ne gereği var ne diyeti diye

ya demezmi hiççç çok güzelsin diyorr :78::78::78::78: ne gerek var yemiyosun dedıı hasta olursun dedı:78::78::78::78:

ayy ne güzell hadi bakalıııım :))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

faTTa83 aynalar+ aysen_34+ emidaf+ gozdee07 selinay2002
ben de geldim tam olduuuu .haydi kızlar accık kaynatalım.......oyy 14.takımım benim beeeeee

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

faTTa83 aynalar+ aysen_34+ emidaf+ gozdee07 selinay2002
ben de geldim tam olduuuu .haydi kızlar accık kaynatalım.......oyy 14.takımım benim beeeeee

hoşgeldin canım nasılsın

deme öyle yaa:90: seni de göricezz aslı ablacıım:90:

görürsünüz canım ben hep yalnızları oynarım

günaydınlar canlar nassınız bakalım

burası soğuk ve yağmurlu

sabah 6 ya geliyodu uyudum 12 de uyanmışım ama hava öyle karanlıktıkş dedim herhalde saat daha 8 9

bende onu soracaktım gı iyi bari hadi hayırlısı ama yinede acele karar verme kuzu...

yokk annemmm verirmiyim hiçç sütten ağzım yanıı yoğurdu üflemeyi bırakk hiçç yiyemiyorum bile ama kafalarımız uyuşuyo baktım güzlll gidiyoo ondann sonrası aileme kalır yanı.

günaydınlar canlar nassınız bakalım

burası soğuk ve yağmurlu

sabah 6 ya geliyodu uyudum 12 de uyanmışım ama hava öyle karanlıktıkş dedim herhalde saat daha 8 9

hoşgeldin canım iyiyiz seni sormalı
bi burası serinlemedi ya yağsın artık yağmur
yağdır mevlam suuuuuuuuuu
yağdır mevlam suuuu

slm kızlar akşama misafrim var sizler nasılsınız...
ii canım yaa ne olsun accık mola veriim didimm..bu arada 2 kat bitti çok şükür..zemine başlıycam birazdan

hoşgeldin canım nasılsın

görürsünüz canım ben hep yalnızları oynarım
yok be aslım merak etme kız senin işin çok hzılı olacak inş merak etme.benim bi ark vardı kız ben sözlüyken umutsuz duruyodu bizden önce evlendi hatta...merak etme bu arada enişte adayımız bi işlerini toparlasın inan çok hızlı olcek ahh ben nie durmuşum bu saate çeyizlerim nirdeeeeeeeeee die yakıncan bizeee.ki o zaman işte biz devreye gircez herkes kargolarla çeyiz yolliycek seneeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…