- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.181
GÜNAYDINNNN HATUNLARRRR....BUGÜN TARTIDA AZ KALORİLİ GÜZEL RAKAMLAR GÖRMENİZ DİLEĞİYLEEEE..
oo bugün resmi tatil desene şefimbu arada profilindeki resim senin mi elif gıııı?
canım benim küçük görümce biyoloji mezunu en rahat öğretmenlik dio..bence formasyon al bi bayan için olabilecek n nezih meslek çünküü.yine de sen bilirsin....
geçmi olsun canım....iftarımı yapıp geldim nasılsınız kızlar?bugün yemekler bendendi evde.Herkes çok beğendi.ama yaparken elimi yaktım cok acıo...((
yine kardeşimden dolayı anca gelebildim kızlar
televizyona falan baktım ama canım sıkıldı bende mahalleden arkadaşımı alıp yürüyüşe çıktım bize uzak bi park var aslında park demek yanlış olur masalı ağaçlı oturulacak güzel bir yer havada serin hatta üşüdüm bile oraya yürüdük geldike siz naptınız???
bgn cok sakin burası...
kızlar yarın bildirim günü öğle 12 ye kadar herkes bildirim yapmayı unutmasın
saatini geçirmesin
geçmi olsun canım....
ne güzel yürümüşsün kuzu ben bebekten dolayı yürüyemiyorum...
hoşgeldin kuzu nasılsın...
kızllalrrr ben geldimm naberr?ne var ne yok?
sasol cnm..
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın
iftarımı yapıp geldim nasılsınız kızlar?bugün yemekler bendendi evde.Herkes çok beğendi.ama yaparken elimi yaktım cok acıo...((
slm kızlar nasılsınız ben geldim ama kimse yok...
ayy cnaım arada kaynamış herhalde geçmiş olsun...Ramazan da girdi ya vücut dengesi değişince bazen böle oluyomuş...bol sıvı tüketmek ii geliyomuş.geçen tvde anlatıyodu...Allah razi olsun kizlar.. atesi dustu sabah kalktiginda , agri kesici de iyi geldi. dun isten geldi 9 da bir yatti, sabah 9'a kadar, hic birsey yemedi . neyse sabah birseyler yedi, oglen yemegide hazirladim ise goturmesi icin. son durum boyle yani. belki merak etmisinizdir diye yazayim dedim:)
ayy ne gyine kardeşimden dolayı anca gelebildim kızlar
televizyona falan baktım ama canım sıkıldı bende mahalleden arkadaşımı alıp yürüyüşe çıktım bize uzak bi park var aslında park demek yanlış olur masalı ağaçlı oturulacak güzel bir yer havada serin hatta üşüdüm bile oraya yürüdük geldike siz naptınız???
iidir canım ne vardı menüde?hemen bal sür yanığın üzerine acayip iyileştiriyo..hem yanma acısını da alıyo....iftarımı yapıp geldim nasılsınız kızlar?bugün yemekler bendendi evde.Herkes çok beğendi.ama yaparken elimi yaktım cok acıo...((
biz varız yaa gıı yetme mislm kızlar nasılsınız ben geldim ama kimse yok...
ben geldiiiiiimmmmm
geçmiş olsun canım
slm canım nasılsın
slm nasıl geçti iftar canım
ne güzel yürümüşsün kuzu ben bebekten dolayı yürüyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?