Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugunki menum

sahur: 2 dilim peynir, 3-4 dilim sucuk, 2 yumurta, 3 dilim ekmek . 2 litre su.

iftar : special k cilekli. bir meyve. 2 litre su.

henuz yeni uyandim, iftara 10 saat var..

Emidaf canim, hayirli ugurlu olsun bakalim. ins suanki heycanin tum hayatin boyunca devam eder canim.:90::90::90::90:Bunu cok istiyorum gercekten. ayrildim bosandim dedin ya ins bu sefer mutlu olursun. buarada oncekiyle ayrilma sebebiniz ve kac yil evli kaldiginizi bilmiyorum? eger senin icin zor olmayacaksa anlatirmisin sekerim:89::89::89:

canım benim küçük görümce biyoloji mezunu en rahat öğretmenlik dio..bence formasyon al bi bayan için olabilecek n nezih meslek çünküü.yine de sen bilirsin....

evet cnım benim de hep hayalimdi öğretmenlik ama bakalım şu tercih sonuçlarına göre artık hayırlısı olsun diyorum sadece...

yine kardeşimden dolayı anca gelebildim kızlar :61:
televizyona falan baktım ama canım sıkıldı bende mahalleden arkadaşımı alıp yürüyüşe çıktım bize uzak bi park var aslında park demek yanlış olur masalı ağaçlı oturulacak güzel bir yer havada serin hatta üşüdüm bile oraya yürüdük geldik :61: e siz naptınız??? :61:

slm kızlar...evin düzenini oturtmaya çalışıyoruz o yüzden yeme düzenimde alt üst oldu.daha akşam yemeğide yemedim.yemeğimi yişyip gelirim birazdan

iftarımı yapıp geldim nasılsınız kızlar?bugün yemekler bendendi evde.Herkes çok beğendi.ama yaparken elimi yaktım cok acıo...:(((

iftarımı yapıp geldim nasılsınız kızlar?bugün yemekler bendendi evde.Herkes çok beğendi.ama yaparken elimi yaktım cok acıo...:(((
geçmi olsun canım....
televizyona falan baktım ama canım sıkıldı bende mahalleden arkadaşımı alıp yürüyüşe çıktım bize uzak bi park var aslında park demek yanlış olur masalı ağaçlı oturulacak güzel bir yer havada serin hatta üşüdüm bile oraya yürüdük geldik :61: e siz naptınız??? :61:

ne güzel yürümüşsün kuzu ben bebekten dolayı yürüyemiyorum...

Allah razi olsun kizlar.. atesi dustu sabah kalktiginda , agri kesici de iyi geldi. dun isten geldi 9 da bir yatti, sabah 9'a kadar, hic birsey yemedi . neyse sabah birseyler yedi, oglen yemegide hazirladim ise goturmesi icin. son durum boyle yani. belki merak etmisinizdir diye yazayim dedim:)
ayy cnaım arada kaynamış herhalde geçmiş olsun...Ramazan da girdi ya vücut dengesi değişince bazen böle oluyomuş...bol sıvı tüketmek ii geliyomuş.geçen tvde anlatıyodu...

ayy ne g
zel püfüürrr püfffüüüürrrrrr

iidir canım ne vardı menüde?hemen bal sür yanığın üzerine acayip iyileştiriyo..hem yanma acısını da alıyo....

slm kızlar nasılsınız ben geldim ama kimse yok...
biz varız yaa gıı yetme mi:70::70::70::70:

Back
X