Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadik kızz valla okurken ben bile telaş yaptım panik oldum ayol :9::9::9:

daha 4 saat var eve gidince 2 saatte kaç çeşit yemek çıkar ortaya sen merak etme

erken haber vermeleri lazım gelirdi yaww sen çalışna bi insansın :82:

ben misafir almadna kaç gün önceden planı projeyi yapıyorum valla :27:

canım bende çok telaş yaparım allahtan kız kardeşim kurtarıyor beni
bu arada dün ilk defa çörek açtım
kız kardeşim bilir açmayı açmak istermisin dedi bende tamam dedim açtım biraz yamuk oldu ama olsun oldu ya :52::52::52::52:

neyse buna şükür canım.arzu sana bişey sorcam sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu ve ne zamandır bu gruptasın.ben bu ayın sonuna kadar 75 kilo olmayı hedefliyorum ama umarım olur.çümkü işe başlıycam ve kıyafetlerim olmuyor :((

canım adım aslı seninki nedir eylül mü diyelim sana
ben kilo maceram karmaşık hep ver al şeklinde oldu
ama mart 103 düm o zamandan bu zamana kadar 96 oldum
bu arada senin branşın nedir meslekdaşız bende sınıf öğretmeniyim

(06_12 ağustos)devam çizelgesi
aynalar +++++++
pinkcat87 ++++-++
irras +++++++
selinay2002 +-+++++
ayşen_34 +++++++
fatta +++-+++
emidaf -++++++
nazco +++++-+
prenses +++++++
elifus +++++++
gözde07 +++++++
eylulums +----++

aynalar +++++++
pinkcat87 ++++-++
irras +++++++
selinay2002 +-+++++
ayşen_34 +++++++
fatta +++-+++
emidaf -++++++
nazco +++++-+
prenses +++++++
elifus +++++++
gözde07 +++++++
eylulums +----++

ellerine sağlık canım :54::54::54:
listeye göre en az 3 gün takıma gelmeyen sadece eylül o da izinliydi ev taşımıştı

aslı listeyi yaptım yanlışım varsa düzeltirsin canım :1:

ben şimcik kalkıyorum yemek yapmaya

puding yapıcam yaa akşam için küçük bir kase yesem çok suç işlemiş olmam herhalde ara öğün olarak :101::101::101::101:

amin canım cümlemizin inşlhhhhhh:29:
canım gittim memleketimize bayramda gidemicem diye buz gibiydi valla
sen bayram için gidicen sanırım dimi ben kurbana giderim artık
:29::29::29::29::29:
evet ya aslında benimde olmam lazım ama olmayacam niye çünkü ben engelledim :60::60::60::60:
kendisi yok ama sıkıntıları var stres hat safada etrafa sinir saçıyorum özellikle bugün :59::59::59:
:53::53::53::53:
canım benim zaten sorunlu her ay 2 hap kullanıyorum kilo almamın en büyük nedenide bu zaten :59::59::59:
ramazandan sonra kazaları tutmak zor oluyor bende ramazanda hapları kesiyorum engelliyorum :52::52::52:

hımm bi dene canım işe yarar belki ama doktora git bence bakalım ne diyecek
kuzum hastalanamadığın için yaşadığın gerginlikte kötü ama hem sağlığınla ilgili şeyleri aksatma bence ramazandan sonra tutamıyosan kefaretini ver tatlım aksatma sen ilaçlarını
:34::34::34::34::34::34::34:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokk panik haldeyim şuan ve gergınım yanii
anlatamm akşama misafirim gelicek ve sahurdada bızde olucak yanı hem iftra hem sahur ve bili bakalım kimm
bizim damat adayının yeğenı yanı ablamlar ve onlar gelicek
hiç bir ghazırlıgım yok evi temizlemem lazım ilkkez gelşicekler yani halım yokkk yıkamada yerller bomboş off yaaa çok gerildim

uçmam lazım resmen canım evi temizle o arada yemek yap ee giderken elışveriş v.ss zamn su gibi akar :43::43::43:
ben çıkıyorum şimdi hemen alış veriş yapimm allahtan anlayıslı bi patronum (meleğim varda) varda erken çıkıyorum . tekrar bugün için kusura bakmayın kızlar öpüyorum sizi görüşürüz allaha emanet olun bana dua edın olurmu alnımın akıyla çıkıyım bu işten:58::58::58::58::58::58::58:

uuuuuuyyyyyyy ben bile panik oldum kuzum ya
allah kolaylık versin inşallah yüzünün akıyla çıkarsın bu işten kuzucum
eeeeeeeeeeee ablanada ne demeli hadi onlar haber vermedi bari ablan haber verseydiya önceden nasıl düşünememiş ablana ceza sahur böreğini o yapsın
:30::30::30::30::30::30::30:

elif canım bu haftayla 2 hafta oldu kilo verememen
eğer haftayada kilo veremezsen kurallar gereği diskalifiye olacaksın canım bu hafta ona göre biraz daha dikkat et kendine

evet canım o yüzden dedim ya bir süre çorbayla geçiştireyim kilo vermeye başlayayım az önce de tartıldım 75.600 çıktım saatler ilerledikçe daha az çıkıyorum.ramazan düzenimizi alt üst etti yaa:59:

evet canım o yüzden dedim ya bir süre çorbayla geçiştireyim kilo vermeye başlayayım az önce de tartıldım 75.600 çıktım saatler ilerledikçe daha az çıkıyorum.ramazan düzenimizi alt üst etti yaa:59:

canım ramazan bitene kadar cuma sabah tartılma perşembe iftara yakın tartıl canım

kızlar şuan boynum sırtım var ya kaskatı sinirden stresten kendimi çok sıktım
fatihle kavga ettik bugün
bir ara ayrıldık
sonra birleştik :27:
çok sıktım kendimi acısı şimdi çıkıyor :59::59::59:

durun kuzum daha görüşmeden ne kavgası..
ayy şu devam çizelgesini yapmak zor geliyo bana yaaa

yapmaya üşendiğimden değil ama beceremediğimden :77:

aynalar +++++++
pinkcat87 ++++-++
irras +++++++
selinay2002 +-+++++
ayşen_34 +++++++
fatta +++-+++
emidaf -++++++
nazco +++++-+
prenses +++++++
elifus +++++++
gözde07 +++++++
eylulums +----++

eline sağlık canım zor ama hemencecük yapmışın....

kızlar şuan boynum sırtım var ya kaskatı sinirden stresten kendimi çok sıktım
fatihle kavga ettik bugün
bir ara ayrıldık
sonra birleştik :27:
çok sıktım kendimi acısı şimdi çıkıyor :59::59::59:

ooohhh marifetli kızımız bizim :54:
napayım canım stres stres işte nereye kadar koy verdim gitti :27::27::27:

tatlım nolucak sizin bu halimiz bilmiyorum ki bir görüşebilseniz daha düzene gircek ama
yeni durum ne yurt dışına gitmeden gelicekti noldu
bide siz başka iletişim araçlarıda bulsanız daha iyi olucak galiba telefon gibi mesela sesini duymak daha iyi olucaktır bence daha fazla anlayabilirsiniz birbirinizi ses tonu falan :37::37::37::37::37::37:

durun kuzum daha görüşmeden ne kavgası..

tatlım nolucak sizin bu halimiz bilmiyorum ki bir görüşebilseniz daha düzene gircek ama
yeni durum ne yurt dışına gitmeden gelicekti noldu
bide siz başka iletişim araçlarıda bulsanız daha iyi olucak galiba telefon gibi mesela sesini duymak daha iyi olucaktır bence daha fazla anlayabilirsiniz birbirinizi ses tonu falan :37::37::37::37::37::37:

sesimi ilk kez telefonik duymak istemiyormuş
beni beklemenin güzelliğini hissederken ben onu beklemeyi kendime işkence haline dönüştürmüşüm bugün öyle dedi :60::60::60:
allahım ya sabır diyorum bilmiyorum valla ne zaman gelecek önemsemiyorumda artık
böyle daha güzel ne uğraşacam allahım deliliyorum galiba :27::27::27:

Back
X