Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost ama hepsini yiyemedim

ara
1 armut
1 kuru kayısı

öğle
pırasa yemeği 1 posiyondan az
3 çatal patates kızartması
1 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek taze ekmeğe dayanamadım

akşam
avuç içi kadar tavuk
salata

ara
1/4 ayva
1/2 armut
yarım nar
yarım muz
yarım kivi

amma meyve yemişim hehehehe

süpersiinnn yaaa benim 10 katımı vermişsin resmen:nazar::nazar::nazar::nazar:bak bi de korkuyodun bu hafta olmaz die:))hep böle kolaycık kiloşlar inş...3er 5er inş....:46::46::46::46:
aslı cnaım 300 gram gitmiş sadece 70.5 kilom:((

yeter işte ne istiyorsun daha hiç verneyedebilirdin :))

aslıcığım ben de 700 gr vermişim kilom 62.1 buna da şükür :52::52:

Son düzenleme:
14 aralık 2011
çarşamba

73.3

sabah
1 dilim revani

öğlen
1 büyük kase yoğurtlu şehriye çorbası
1 demlik ıhlamur

akşam
1 minik kase patates salatası
1 tabak nohut
1 yk pilav
1 yk yoğurt
yarım dilim çavdar

15 aralık 2011
perşembe

sabah
1 tabak patates salatası

öğle

1 tabak lahana
1 tabak salata(havuç turp rendesi yağsıztuzsuz)

akşam

1 tabak nohut
1 tabak pilav
3dilim revani

akşam hakanın inadına yedim o kadar.. yoksa kilo bildirimini 73.0 yapacaktım
neyse haftaya stressten 72 olurum

15 aralık msj sayımı
aynalar 24 :21::21:
mihrace 53 :46::46:
melekayşe 27 :71::71:
fatta 10 :91::91:
hazos 42 :81::81:
1.73 9 :87::87:
pisiq 65 :65::65:
fiyona 63 :119::119:
emidaf 10 :124::124:
sergungunser izinli :68::68:
pinkcat izinli :31::31:

15 aralık 2011
perşembe

sabah
1 tabak patates salatası

öğle

1 tabak lahana
1 tabak salata(havuç turp rendesi yağsıztuzsuz)

akşam

1 tabak nohut
1 tabak pilav
3dilim revani

akşam hakanın inadına yedim o kadar.. yoksa kilo bildirimini 73.0 yapacaktım
neyse haftaya stressten 72 olurum

yuh ne yapmışsın kız..keşke yapmasaydın sana hep sölüyorum kimse için değmez salihacığım sen kendini düşün önce seni düşünmeyen insanlar için neden kendini yıpratıyorsun..yapma canım böle

Yüzüğünü bile çıkarmıs.. Oturmuş annesinin resmine photoshop yapıyo.. Sırf bana inat.. Tam beyinsiz

zaten kafasında bitirmiş demek ki salihacığım..bi insan sevdiği insana inadına olsun diye öle şeyler yapar mı yani seni seven insan bu kadar üzmez sevdiğini canım gözünün içine bakar incinmesin diye..bazen yapılıyor sırf nispetine bazı şeyler yapılıp söleniyor ama inat olsun diye parmak yüzükten çıkmaz..oyun değil ki bu

yuh ne yapmışsın kız..keşke yapmasaydın sana hep sölüyorum kimse için değmez salihacığım sen kendini düşün önce seni düşünmeyen insanlar için neden kendini yıpratıyorsun..yapma canım böle

onun inadına yedim az yiyince hoşuna gidiyo ki... kilo bildirimini etkilemeyeceğini bildiğim için yedim... son günleri iyi değerlendireyim:47:

yok böyle karaktersiz adamla kendimi yoramam... benim 2 senedir çektiğimi bilemezsiniz canlarım... gece benimle ilişkiye giriyo sabah küs.. kullanılmak bi kadını nasıl incitir anlatmamın imkanı yok

yaa bazı şeyler geliyor dilimin ucuna ama sölemek istemiyorum salicahım fakat bu senin hayatın gerçetken de...ama sana şunu söliyim gururu herşeyi bi yana bırak ama bi insan sevgisiz yaşayamaz.sevilmek ister şevkat ister anlaşılmak ister.el ele tutşup biyerlere gitmek ister.ne demek bu işini görecek bi daha yüzüne bakmıycak ayıp yaa sen onun karısısın yaa ayıp gerçekten de

yaa bazı şeyler geliyor dilimin ucuna ama sölemek istemiyorum salicahım fakat bu senin hayatın gerçetken de...ama sana şunu söliyim gururu herşeyi bi yana bırak ama bi insan sevgisiz yaşayamaz.sevilmek ister şevkat ister anlaşılmak ister.el ele tutşup biyerlere gitmek ister.ne demek bu işini görecek bi daha yüzüne bakmıycak ayıp yaa sen onun karısısın yaa ayıp gerçekten de

bu ayrılık kararı acele ve düşünülmeden alınmış bi kARAR değil..

kendisi memur paraya çok şükür ihtiyacımız yok..
nedense bit pazarından giyiniyo benide götürdü bi kaç kez şok oldum...
pazar toplandıktan sonra gidip atıkların arasından seçip meyve sebze getiriyo

daha 1 yıl önce bambaşka bi hayat yaşıyordum..
benim babamda memurdu
kendine elbise almayıerteler bize her zaman yeni elbiseler alırdı..
ve bizde spottan alışveriş yapmak bile yasaktı.. annem mğazadan başka bi yerden alışveriş yapmazdı..
babam manavdan değil marketten alırdı yiyecekleri

hakanı kötülemek için demiyorum

yaa şok oluyorum gerçekten de ne biçim insanlar var yaa..canım benim nasıl dayanıyorsun yani kusura bakma sen standartlarını bi belirle kendine layık gördüğün hayatı oturup bi düşün ben yeri gelir on milyonlukta ayakkabı alır giyerim yeri gelir yüz milyonlukta ayakkabı alır giyerim ama o kadar da ayağa düşülmez...

yaa şok oluyorum gerçekten de ne biçim insanlar var yaa..canım benim nasıl dayanıyorsun yani kusura bakma sen standartlarını bi belirle kendine layık gördüğün hayatı oturup bi düşün ben yeri gelir on milyonlukta ayakkabı alır giyerim yeri gelir yüz milyonlukta ayakkabı alır giyerim ama o kadar da ayağa düşülmez...

face e gelsene özge

sonradan mı değişti canım
büyü filan olmasın bu kadarda olmaz ki yapılanlar mantıklı değil çünkü

aslıcığım büyü yapılsa bile bi insan karısını sevdimiydi işlemiyor.benim arkadaşımada yapılmıştı 2 yıl kardeş hayatı sürdüler resmen ayrılmaları için yapılmış sözde büyü ama arkadaşım ne zaman boşanacam annemin evine gidecem dese kocası ayaklarına kapanıp ağlıyordu gitme ne olur diye...bunların ki farklı bişi bence..ayrıca kendini bilen insana tutmaz öle şeyler bizim evde de bulduk birileri getirip bırakmış ama ne bana bişi oldu ne de eşime...

Back
X