- Konu Sahibi Pinarbartu
- #56.801
beni uyku bastı yatıyorummm iyi geceler fıstıklarrrr
iyi geceler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni uyku bastı yatıyorummm iyi geceler fıstıklarrrr
bilgisayar teknolojileri programlama.. Beni zorla dikiş kursuna gönderdi.. Sonra bana ne dedi. Meslek sahibi olursun dedi kıskançlığın böylesi.. 3 hafta gidip bıraktım kursu
günaydınnn
105
[/COLOR]
süpersiinnn yaaa benim 10 katımı vermişsin resmenbak bi de korkuyodun bu hafta olmaz die:))hep böle kolaycık kiloşlar inş...3er 5er inş....
aslı cnaım 300 gram gitmiş sadece 70.5 kilom(
15 aralık 2011
perşembe
sabah
1 tabak patates salatası
öğle
1 tabak lahana
1 tabak salata(havuç turp rendesi yağsıztuzsuz)
akşam
1 tabak nohut
1 tabak pilav
3dilim revani
akşam hakanın inadına yedim o kadar.. yoksa kilo bildirimini 73.0 yapacaktım
neyse haftaya stressten 72 olurum
Yüzüğünü bile çıkarmıs.. Oturmuş annesinin resmine photoshop yapıyo.. Sırf bana inat.. Tam beyinsiz
yuh ne yapmışsın kız..keşke yapmasaydın sana hep sölüyorum kimse için değmez salihacığım sen kendini düşün önce seni düşünmeyen insanlar için neden kendini yıpratıyorsun..yapma canım böle
yok böyle karaktersiz adamla kendimi yoramam... benim 2 senedir çektiğimi bilemezsiniz canlarım... gece benimle ilişkiye giriyo sabah küs.. kullanılmak bi kadını nasıl incitir anlatmamın imkanı yok
yaa bazı şeyler geliyor dilimin ucuna ama sölemek istemiyorum salicahım fakat bu senin hayatın gerçetken de...ama sana şunu söliyim gururu herşeyi bi yana bırak ama bi insan sevgisiz yaşayamaz.sevilmek ister şevkat ister anlaşılmak ister.el ele tutşup biyerlere gitmek ister.ne demek bu işini görecek bi daha yüzüne bakmıycak ayıp yaa sen onun karısısın yaa ayıp gerçekten de
kendisi memur paraya çok şükür ihtiyacımız yok..
nedense bit pazarından giyiniyo benide götürdü bi kaç kez şok oldum...
pazar toplandıktan sonra gidip atıkların arasından seçip meyve sebze getiriyo
daha 1 yıl önce bambaşka bi hayat yaşıyordum..
benim babamda memurdu
kendine elbise almayıerteler bize her zaman yeni elbiseler alırdı..
ve bizde spottan alışveriş yapmak bile yasaktı.. annem mğazadan başka bi yerden alışveriş yapmazdı..
babam manavdan değil marketten alırdı yiyecekleri
hakanı kötülemek için demiyorum
yaa şok oluyorum gerçekten de ne biçim insanlar var yaa..canım benim nasıl dayanıyorsun yani kusura bakma sen standartlarını bi belirle kendine layık gördüğün hayatı oturup bi düşün ben yeri gelir on milyonlukta ayakkabı alır giyerim yeri gelir yüz milyonlukta ayakkabı alır giyerim ama o kadar da ayağa düşülmez...
sonradan mı değişti canım
büyü filan olmasın bu kadarda olmaz ki yapılanlar mantıklı değil çünkü