Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızım konuşmadan olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz.dinle bizi azcık yaaaa
hayatım ağzımi açsam sen şöylesin ailen böyle demeye başlayacak..2 senedir tanıdım az çok.. Hem benden ayrılmak isteyen birine ne verebilirimki.. En iyi yol bu.. Akşam yemeğe oturmadı..

Şu alttaki ziyaretciler varya öyle sadece okuyup gitmesinler.. bitane ziyaretçi defteri açalım birşeyler yazıp gitsinlr:)

selam kızalarrr bu saat oldu hala ayaktayım:))topikimiz 7\24 hizmette zannımca:))kimse yok doğal olarak bende bi geçmi yapiimm bari:))

HADİ CANIM:))şaka bi yana accık bişey kaldı onu da hemencik verirsin zaten...sonra da koruma programı var onda da beraberiz yaa zaten mezun olsan bile gelip menü eleştirmenliği yap sen bence..hatta biz seni mezun olunca o göreve atayalım ne dersin:))
aslansın sen mihro:))
kızım ben çalışmıyorum evde boş bu kadar yazıyorum.. sen çalıştığın halde hep birincisin düşün bi de çalışmasan oooo çoktan moderatör olmuştun

becerikli kız vesselam yapar onu da yapar kesinlikle inanırım:)

yaaaaaaaaaaa fatoşumm canımmmmmmmmm yılbaşını iple çektiğimmmmmm (anladın sen onu)
karşılaşamadıkk aramışşsın ama ben yine içerde dosyalarla boğuşuyosumm duymamışımmmmm
sormaa şekerim sormaaaa......bu ne çalışkanlık yaf:))
hoşbulduk canım boğazım daha iyi sayılır ama üşümem var ya
sözde bu haftasonu arkadaşa gidip orda kalacaktık gidemiyoruz benim yüzümden
ayy geçmiş olsun kaptancımmm....dittin mi doktora?
kızlar bu hafta 2. olduk tebrik ederim herkesi

kızlar herkesleri tebrik ederim..haftaya daha ii olcağımıza inanıyorum:))

hoş geldin şekerimmm
ellerine sağlıkkkk bu hafta arkadaşların performansı çok iyi bir ben berbatımD takım yüzkarası
yok yaff akollsuuunnnn.....olar mı biz bi takımız bi hafta veremedin die yüz karası olman emin ol:))öle olsa ben çoktaannnnn köprüden aşağı atmıştım kendimi:))
ben çıktım kızlar

yarın nöbetteyim buralarda olurum inşallah görüşürüz

iyi akşamlar

ii nöbetler canımcımmm...dikkat et kendine hem fiziksel yorgunluk hem de diet insanı zorluyo bazen....kolay gelsin...

boşanıyorum canım.. Hakan yeni geldi eve bakalım neler olacak az sonra.. Azz sonraaa biraZDAAN ŞIMDI :)
hakkında hayırlısı canım.....
süpersin aynen devam spora

oooo cumartesi kaçamağı diosun...afiyet olsun şimdidden iyi eğlenceler...

şeker çok uç bi menü dil aslında ödül açısından....açığı yarın hemencik kapatırsın merak etme.....afiyet olsun...

sabah
1 kase çorba

öğle
1 bardak çay
3-4 tane çubuk kraker

akşam
4 kaşık pilav
avuç içinden küçük tavuk
1 dilim ekmek
aslıımmm süper menü....iice düzene oturttun sen maşallah...benim hemen hzılanmam lazım artık 2 aya kalmaz rakip olruuz yani inş:))
Şu alttaki ziyaretciler varya öyle sadece okuyup gitmesinler.. bitane ziyaretçi defteri açalım birşeyler yazıp gitsinlr:)
hee hee hee alemsin yaaa
hayatım ağzımi açsam sen şöylesin ailen böyle demeye başlayacak..2 senedir tanıdım az çok.. Hem benden ayrılmak isteyen birine ne verebilirimki.. En iyi yol bu.. Akşam yemeğe oturmadı..
hayırlısı...sen de mail yoluyla ulaş madem iletişime geçtiğinizde sorun yaşıyorsanız...aklına her geleni açık açık ama ağır konuşmadan yaz...o da ona göre ister cevap yazar isterse hiç yazmaz..kendi bilir...

BUGÜNKÜ MENÜ
sabah 1 litre su..yarısı ballı sirkeli
kahvaltı 1 dilim salçalı ekmek,2 çatal sahanda yumurta,salatalık,domates,4 zeytin
ara 4 badem
öğle 1 kepçe mercimek çorbası,yarım porsiyon ciğer,3 ymeke kaşığı makarna,yarım dilim ekmek
ara 2 lahana sarması,1dilim ekmek(akşam ekmek yemiyim die şimdiden yedim)
akşam 1 levrek(fırında yağsız),bol salata

kızlar ben çıkıyorum aertık...yarın arkın bebek mevlidi var..ordayım erkenden..yardım falan da etcem...akşam da geç gelirim muhtemelen giremem...pazar günü de günü birlik şehir dışına götürcez sizi didi görümce ama bakalım....duruma göre izinli yazarsınız gidersek ve giremezsem..ama büyük ihtimal girerim çünkü ekerlermiş gibi geliyor:)))neyse öptüm herkeşleri...ii geceler....

zayıflar bizi yoldan çıkarıyor kaptan:) yaş pasta diyor hıh

heheheheheee sen geçen götürdün ama revanileri ben ne zamandır şireli tatlı yemiyorum biliyormusun en son kurban bayramında yemiştim oda bir dilim baklava çok özledim çok
heheheee kız şimdi ben yemem de o yaş pastayı ama 5 yaşında çocuk çok üzülür yengem benim pastamdan yemedi diye....hehehe 5 yaşında ki bi çocuğun psikolojisi söz konusu yemek zorundayım

bgn telafi yap canım bu menüyü dengele ohh ne güzel hem mantı hem tost :)))

hakkında hayırlısı canım.....

süpersin aynen devam spora

oooo cumartesi kaçamağı diosun...afiyet olsun şimdidden iyi eğlenceler...

valla öle olacak artık aşurede yapıyormuş eltim yaş pasta da var börek çörek allahım çok zor bir gün olacak bana :)))) sabah kahvaltı az yiycema artık öğlen bayaa yüklü olacak çünkü :)))

oy oy herşey var maşallah menün de ne güzel hepsinden az az çok beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…