- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.981
hayatım ağzımi açsam sen şöylesin ailen böyle demeye başlayacak..2 senedir tanıdım az çok.. Hem benden ayrılmak isteyen birine ne verebilirimki.. En iyi yol bu.. Akşam yemeğe oturmadı..ya kızım konuşmadan olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz.dinle bizi azcık yaaaa
hayatım ağzımi açsam sen şöylesin ailen böyle demeye başlayacak..2 senedir tanıdım az çok.. Hem benden ayrılmak isteyen birine ne verebilirimki.. En iyi yol bu.. Akşam yemeğe oturmadı..
HADİ CANIM:))şaka bi yanaay şekerr aslınd ahaft aiçi kumpas gibi görünüyordu 200 gr vermiştimD ama bugün baktığımdaa vermemişim hehe ama üzgünde değilim vermediğim için böyle ağırdan almak güzeel sizleee bilirkteyim hedef tutturupta gitmeyem hhemen
aslansın sen mihro:))canım canım yerim seni:)))
ama saliha aldı yeirmiii şekerr artık benden çok o alıyor kupaları hehe
ama şikayetçi değilim göze batmıyorum eskisi gibi kiki:)))
ayrıcaa gitmek istmeiyorum böyle sizlerle muhabbet güzel şekerimmm
kilo bahane maksat muhabbetpaylaşımm
kızım ben çalışmıyorum evde boş bu kadar yazıyorum.. sen çalıştığın halde hep birincisin düşün bi de çalışmasan oooo çoktan moderatör olmuştun
sormaa şekerim sormaaaa......bu ne çalışkanlık yaf:))yaaaaaaaaaaa fatoşumm canımmmmmmmmm yılbaşını iple çektiğimmmmmm (anladın sen onu)
karşılaşamadıkk aramışşsın ama ben yine içerde dosyalarla boğuşuyosumm duymamışımmmmm
ayy geçmiş olsun kaptancımmm....dittin mi doktora?hoşbulduk canım boğazım daha iyi sayılır ama üşümem var ya
sözde bu haftasonu arkadaşa gidip orda kalacaktık gidemiyoruz benim yüzümden
kızlar bu hafta 2. olduk tebrik ederim herkesi
yok yaff akollsuuunnnn.....olar mı biz bi takımız bi hafta veremedin die yüz karası olman emin ol:))öle olsa ben çoktaannnnn köprüden aşağı atmıştım kendimi:))hoş geldin şekerimmm
ellerine sağlıkkkk bu hafta arkadaşların performansı çok iyi bir ben berbatımD takım yüzkarası
ben çıktım kızlar
yarın nöbetteyim buralarda olurum inşallah görüşürüz
iyi akşamlar
yanlız o dil hepimiz anladık emin ol:))))) haa haa haaa alemsin saliha yaaa:))))Ilkoş aspiratörün içine sakladım:) anladın sen onu
unutma da sonra hehehehe arama=)
hakkında hayırlısı canım.....boşanıyorum canım.. Hakan yeni geldi eve bakalım neler olacak az sonra.. Azz sonraaa biraZDAAN ŞIMDI :)
süpersin aynen devam sporakızlar 35 dk plates 15 dakika eliptik (eliptiği daha yapacaktım ama ben ona bindiğimde defnenin kanı bitleniyor yaptırmıyor bana sıpa...oda mı binmek istiyor anlayamadım yani çıldırıyor ben bisiklete bindiğimde ellerini kollarını kuş gibi çırpıyor :))))
neyse ben şimdilik çıkıyorum yarın eltimin kzının doğum günü oraya gidecem yaş pasta yemeğe
sabah erken girebilirsem girerim ama giremezsem akşam girerim..akşamda geç gelirsem atık ne olur bilmiyorum :))))
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
2 dilim kaşar yani yarım kk
1 zeytin
omlet
öğlen
3 grissini
azcık peynir
1 armut
ara
2 parça çikolata
akşam
1 porsiyon mantı
ara
küçük 2 dilim ekmek ile tost
ayy bugun ödül amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aslıımmm süper menü....iice düzene oturttun sen maşallah...benim hemen hzılanmam lazım artık 2 aya kalmaz rakip olruuz yani inş:))sabah
1 kase çorba
öğle
1 bardak çay
3-4 tane çubuk kraker
akşam
4 kaşık pilav
avuç içinden küçük tavuk
1 dilim ekmek
hee hee hee alemsin yaaaŞu alttaki ziyaretciler varya öyle sadece okuyup gitmesinler.. bitane ziyaretçi defteri açalım birşeyler yazıp gitsinlr:)
hayırlısı...sen de mail yoluyla ulaş madem iletişime geçtiğinizde sorun yaşıyorsanız...aklına her geleni açık açık ama ağır konuşmadan yaz...o da ona göre ister cevap yazar isterse hiç yazmaz..kendi bilir...hayatım ağzımi açsam sen şöylesin ailen böyle demeye başlayacak..2 senedir tanıdım az çok.. Hem benden ayrılmak isteyen birine ne verebilirimki.. En iyi yol bu.. Akşam yemeğe oturmadı..
zayıflar bizi yoldan çıkarıyor kaptan:) yaş pasta diyor hıh
ben bugun azıcık sapıtıyorum yemekte ona göre=)ödüllllll yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
2 dilim kaşar yani yarım kk
1 zeytin
omlet
öğlen
3 grissini
azcık peynir
1 armut
ara
2 parça çikolata
akşam
1 porsiyon mantı
ara
küçük 2 dilim ekmek ile tost
ayy bugun ödül amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sabah
1 kase çorba
öğle
1 bardak çay
3-4 tane çubuk kraker
akşam
4 kaşık pilav
avuç içinden küçük tavuk
1 dilim ekmek
hakkında hayırlısı canım.....
süpersin aynen devam spora
oooo cumartesi kaçamağı diosun...afiyet olsun şimdidden iyi eğlenceler...
BUGÜNKÜ MENÜ
sabah 1 litre su..yarısı ballı sirkeli
kahvaltı 1 dilim salçalı ekmek,2 çatal sahanda yumurta,salatalık,domates,4 zeytin
ara 4 badem
öğle 1 kepçe mercimek çorbası,yarım porsiyon ciğer,3 ymeke kaşığı makarna,yarım dilim ekmek
ara 2 lahana sarması,1dilim ekmek(akşam ekmek yemiyim die şimdiden yedim)
akşam 1 levrek(fırında yağsız),bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?