- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.941
ay ay ayyy tebrik ederim arkadaşlarrrr hepinizi:))kızlar bu hafta 2. olduk tebrik ederim herkesi
kaç kilo verebilirsinki :) vereceğin en fazla 500 gr :) :)ay ay ayyy tebrik ederim arkadaşlarrrr hepinizi:))bütün suç bende 1. olamamızın tek nednei benim hüngür hüngürbende kilo verseydim birinciydikDDD
kaç kilo verebilirsinki :) vereceğin en fazla 500 gr :) :)
aslında ben bu hafta biraz< duraklamak istiyodum daha dogrusu bu hafta vizelerim var.servistede denetleme..yani spora vaktim olmayabilir.bu hafta 1 vereyim diyodum ..
ama bu 1. lik sözü bile hoşuma gitti.yaaaa
bakalım yapabilirmiyim acaba:44::44::44::44::44:
güzel bir menü sana her şey mübahkahvaltı:
2 yumurta beyazı
1 kk peynir
ara :
1 adet baklava
ögle:
1/2 kase yogurt
4 adet fırın köfte
2 dilim fırın patates
ara:
2 yaprak beyaz lahana
akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmegi
yok canım yaa
:18::18::18::18: burdada..
hatta elektrikler gidip geliyoii
sayenizde canım.menü yazma işi olmasa ben çoktanvazgeçmiştim.sizden utancıma az yiyorum
Ilkoş aspiratörün içine sakladım:) anladın sen onu
hoş geldin şekerimmm
ellerine sağlıkkkk bu hafta arkadaşların performansı çok iyi bir ben berbatımD takım yüzkarası
İlkoş kusura bakma kapadım gülüm yaa...gelsene gelsene..arkadaşım geldi birden..arkadaşla otururken 3 yemek cıkardım allam ne bicerikliyimm hahahha
ayşecim mayısta benim günüm var
bana güzel bir menü hazırla olur mu
unutursam size sorarım.. Çalınırsa sizden bilirim :):):)unutma da sonra hehehehe arama=)
mayısa kadar ne menüler çıkar bebişimmmmm yaparsın
naber nasıl oldun?
unutursam size sorarım.. Çalınırsa sizden bilirim :):):)
boşanıyorum canım.. Hakan yeni geldi eve bakalım neler olacak az sonra.. Azz sonraaa biraZDAAN ŞIMDI :)ya siz facede toplu halde konuşmuşsunuz ne konuştunuz özet geçin bana yaaaaaaaaa
boşanıyorum canım.. Hakan yeni geldi eve bakalım neler olacak az sonra.. Azz sonraaa biraZDAAN ŞIMDI :)
kızlarrrrrr ben geldimmmmmmm
menümü yazayımmmmmm sonra bir geçmiş yapayımmmmm
sabah
yarım simit
yarım poğaça
öğlen
1 porsiyon makarnaa
yarım bardak kola
akşam
4 yk patates salatası
1 bardak ayran
sağol canım aminhakkında hayırlısı olsun canım
aycanım yaaa ay sonu için fazla bir hedef yawruşum kendini çokk kasmaa önmli olan vermekk bu haftada çok güzel vemrişssinnnnn
maşallahhh veremesende üzmee emin adımlarla ilerleyelim
İlkoş kusura bakma kapadım gülüm yaa...gelsene gelsene..arkadaşım geldi birden..arkadaşla otururken 3 yemek cıkardım allam ne bicerikliyimm hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?