- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.041
bencede aslı biraz kendini toplamalı.vitamın destegi falan almalı.
canımmsın
vaktim olmuyo ya .zaten yavaş sayfalar..
geçmiş yaparken yazamıyorum .
günaydın kızlar ben geldim güzel bir cumartesi olsun
geçmişe bakammm
günaydın güzeller
kızlarr akşammm sinemaya gittik eşimleeee arkadaşlarlaaa
dedemin insanları-çağan ırmak yapımı
biraz ağlak bir filim güzeldiiiiii gitmk isteyen olursa tavsiye ederim.
bir fikrim var kızlar.
hani şu mesajlar varya tektek degilde toplu cevap yazsak .
yani mesaj sayımı bende diye degil yani bu hafta bi deneyelim haftaya degiştiririz olmazsa
bizde gidecektik ama ben hasta olunca kaldı
bakalım yarın daha iyi olursam gideriz belki
ama her taraf kar olmuştu sabah kalktığımızda yine hastalanırım gidersem
bu hafta hem yogunum hem adet olcam bakalım nasıl olcak.
hadef belirleyelim kızlar
bgn telafi yap canım bu menüyü dengele ohh ne güzel hem mantı hem tost :)))
ezberlemis iki üç birşey onları tekrar edip duruyor.. E benim iyice sinirlerim bozuluyor.. telefonunun ekranına annesinin resmini koymuş ruh hastasi
:111:
günaydın kızlar
aslı bizim eve senden bi tane lazım, sen şunu yap sen şunu yap diyecek ki ev düzene girsin. her yer her yerde hoooffff....yarın temizlikçi gelecek, halılar yıkandı geldi yerlerine serilecek. evde o kadar çok çul çaput var ki içinden çıkamıyorum: hamilelik kıyafetlerim, zayıfken giyebildiğim ve tabiki de zayıflayınca giyebileceğimkıyafetler, görümcemin büyük oğlan içn verdiği büyük kıyafetler, gene büyük oğlanın küçülen kıyafetleri (kardeşlerine saklıyorum) , ufaklıklara ikizi olan kardeşimin gönderdiği giyisiler. birazını hurca doldurup kaldırdım ama orda burda bekleyen şeylere de sinir oluyorum. ayyyy bi daha kıyafet mıyafet almiiiiicam çocuklara
sizi gardrop problemimle bunalttıktan sonra güsel haberler vereyim :çaye şeker atmayı bıraktıııııııııımeferim bana kendimi öpüyorum bi deeeee halk eğitimde pilates kursu açılıyor ona gitcem inşallah
gözüm üstünüzde :111:, kendinize iyi bakın
afiyet olsunnn canımmmmmmmm birşey soracağımmm menünde bir anromalik yok bencegüzel ama mantının arkasına o tostu neasıl kız:) hehe
kendimden niye taviz vereyim.. Benden çok mu önemli.. Bana saygı sevgi gösterseydi bende onun kulu cariyesi olsaydım.. Geçti borun pazarımevzuyu tam olarak bilmiyorum ama yukarıdaki cümle çok doğru, eğer erkekler severse havadan nem kapar ikram ettiğin bir bardak çayı bile misafirperverlik değil sevgi ifadesi gibi algılayıp ilanı aşk ederler,tabi işlerine gelirse, eğer anlamazlıktan geliyorsa vardır bi bildikleri, kendini yormama kararı almakla çok iyi etmişsin
asıl beni kutla ben çayı bıraktım ihlamur tarçın kiki :)ay canım ya 3 çocukla normal heryerin heryerde olması heheheheh..süper çaya şeker atmamamn zaten çayın tadı şekersiz güzel heheh...platese başlamana da çok sevindim canımm
ilginç denmez iğrenç denir :)ay hadi yaaa anneisini koymuş he allahım ne ilginç adam bu yaaaaaaaa
günaydın kızlar ben geldim güzel bir cumartesi olsun
geçmişe bakammm
günaydın canım nasılsın?
olabilir bence toplullarda da kendi içinde sayabiliriz..böylece sayfa sayfa atlamak zorunda kalmayız
63.5 diye belirledim bakalımm
ilginç denmez iğrenç denir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?