Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biri bana birşeymi dedi:)

Geçmiş yaptım ama fazla alıntı yapıp cevap veremedim çünkü telefondan giriyorum bilgisayardan giremedim foruma.. Sabah kaynatmissiniz.. Bende öğlen kalktım auuww kiloma baktım şok oldum.. Kaç gündür fazla yiyorum 72.8 ayyy 69 a inicem yaa heralde. Umutlandım

Sabah babamla konuştum birazdan hocaya gidecekler.. Kaynanam yine muska yaptırmışmi ona baktıracaklar.. Bi de canım babam diyoki sakin ol kendine birşey yapma zarar verme falan.. Bende içimden diyomki kendime değilde hakana zarar verebilirim :) :) şaka şaka şiddet eğilimim yok allah eğsin onu zu ha ha

Forumda Kendi kendime konuşuyorum ama napim yalnız kalmak çok kötü ya konuşmayı özledim.. annemle günde 2 saat konuşuyorum ama yok yetmiyo.. Insan sosyal varlıktır tanımını şimdi daha iyi anlıyorum.. Yani şimdi sosyal değilm ya ben insan değilmiyim:) :)

Abimle beraber annemde gelmek istiyor.. Hakana bunun hesabını soracam diyo.. Gelme üzülür dayanamazsin dedim.. Kararsızım annemde gelsinmi

canım benim ben burdayım ama ara ara geliyorum.işler yogun bugün yine...
sen dök içini hakkaten senin için bişeyler yapmak isterdim.ama tek yapabildigim dua etmek

evet ya bende annemle çok konusuyorum=))))))))))))))))evde boş olunca insanın çenesi düşüyooo

amin canım az kaldı inşallah.. Sabah yatakta iki kez yanaştı.. Kabul etmedim.. 1aydır nerdeydi.. Ben istediğimdede o vermiyordu:) :) tabi ben barışma amaçlı yapıyordum hıh

alla alla akşam yemeğe oturmuyor sabah yanaşıyo yatakta oldu ne alaaaaaaaaa.onun canı istedidğinde olacakk çok beklerrrrrrrr

alla alla akşam yemeğe oturmuyor sabah yanaşıyo yatakta oldu ne alaaaaaaaaa.onun canı istedidğinde olacakk çok beklerrrrrrrr
benim boşanmak istediğim kulağına gitmiştir.. Sabah alışverişe çıkıp önceden ev için istediğim şeyleri almış.. Çok geç kaldı..

yatağa gelmez diye düşünüyordum.. Babam bunların enişteyi öyle bi tehdit etmişki.. Benim kızımı ağlattınız hiçbirinizi sağ koymam demiş.. Şimdi korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar..

Allam ya bi netleşseydi ne bu bole belirsizlikk
ayşem sonu belli.. Hayatımi daha güzel yaşamak istiyorum.. Beni baskı altına almaya çalışmalarından bıktım.. Tvde dizi izleyemiyorum herşey yasak.. Nedense umutsuz ev kadınlarını izletiyo.. Kadronun çoğu bayan çünkü

Diyeceksinizki bilmiyormuydun böyle olduğunu.. Evet bilmiyordum.. Nişanlanmadan önce hiç tanımıyordum.. 1 sene nişanlı kaldık ama hep telefonla görüştük başka şehirde olduğu için.. Sadece 2 hafta nişan yaptığımız zaman erzuruma gelmişti.. E birde düğüne

alla alla ne izlettiriyor pekiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…