- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.081
korkuyorlar kimseyi sağ koymaz abim..e yani braz geç olmuşşş.....boşanmak istemiyor mu ki acepp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkuyorlar kimseyi sağ koymaz abim..e yani braz geç olmuşşş.....boşanmak istemiyor mu ki acepp
onun canı ne isterse.. Ben birşeyi izlemek istesem of puf edip bi şekilde değiştiriyor hasta beyinalla alla ne izlettiriyor pekiiiiiiiiiiiiii
korkuyorlar kimseyi sağ koymaz abim..
ya fikrimi hiçbirşey değiştiremez artık.. Kendi istese bile ben istemiyorum.. Canı cehenneme.. Mahvoldu 2 yılımiyi de korkudan yanaşıyor istediğini yapıyorsa hiç yapmasın bu mutlu etmez ki seni
onun canı ne isterse.. Ben birşeyi izlemek istesem of puf edip bi şekilde değiştiriyor hasta beyin
ya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmiben olsam senin yerin de o nasıl senden habersiz altın bozdurup telefon almış kendine bende gidip bozdurup bi tane daha tv alırdım=)))))))))))))))
:) :) :) zu ha ha haben olsam senin yerin de o nasıl senden habersiz altın bozdurup telefon almış kendine bende gidip bozdurup bi tane daha tv alırdım=)))))))))))))))
ya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmi
aslında takıntı yapmıyorum koysun.. Çokda tın.. Beraber resim çekilmiştık 1 ay önce terasta.. 10 tane falan.. Küstükten 2 hafta sonra resimlerden kendini kesmiş.. Bilgisayarda dosyanın içini bi açtım bütün resimlerde tekim.. Bende dosyanın adına yazdımki "çokta tınnnnn" attım masaüstüneo çok ilginç işte=)insan eşinin sevgilisinin çocuğunun ya da hiç bişey koymaz noral duvar kağıdı koyar...annesini koyanı ilk defa duyuyorum ahhahahaha
ben olsam senin yerin de o nasıl senden habersiz altın bozdurup telefon almış kendine bende gidip bozdurup bi tane daha tv alırdım=)))))))))))))))
ya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmi
o çok ilginç işte=)insan eşinin sevgilisinin çocuğunun ya da hiç bişey koymaz noral duvar kağıdı koyar...annesini koyanı ilk defa duyuyorum ahhahahaha
aslında takıntı yapmıyorum koysun.. Çokda tın.. Beraber resim çekilmiştık 1 ay önce terasta.. 10 tane falan.. Küstükten 2 hafta sonra resimlerden kendini kesmiş.. Bilgisayarda dosyanın içini bi açtım bütün resimlerde tekim.. Bende dosyanın adına yazdımki "çokta tınnnnn" attım masaüstüne
çok yedim düşüncesiyle yemeğe devam etme.. Vücudun yaptığın diyete olumlu cevap verdi çok kilo verdin.. Bugün çok yemiş olabilirsin vücudun bunu tolere edecektir.ay kızlar bugün nöbet psikolojisiyle sanırım biraz dengesiz ve ayarsız yedim..
iletişim sıfır:)ay ilahi demek bilgisayar ekranıyla mesajlaşıyonuz
çok yedim düşüncesiyle yemeğe devam etme.. Vücudun yaptığın diyete olumlu cevap verdi çok kilo verdin.. Bugün çok yemiş olabilirsin vücudun bunu tolere edecektir.
ya hayatım hafta içi çocuklarla ugraşıyon zaten haftasonu bari kafanı dinleseydin ya..selam kızlar ben geldim komşu çağırmıştı ona gittik
en küçük kızı 5 yaşında bir şımardı sormayın zaten hastayım başım ağrıyo gelince ağrı geçici yutup yattım biraz
şimdi kendime geldim
benden geçmiş çocuk işi![]()
ya hayatım hafta içi çocuklarla ugraşıyon zaten haftasonu bari kafanı dinleseydin ya..
eve kapanmayalım çağırdı ayıp olmasın diye gittik oda bir an durmadı şimdi bişey diyecem olmayacak![]()