Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o çok ilginç işte=)insan eşinin sevgilisinin çocuğunun ya da hiç bişey koymaz noral duvar kağıdı koyar...annesini koyanı ilk defa duyuyorum ahhahahaha
aslında takıntı yapmıyorum koysun.. Çokda tın.. Beraber resim çekilmiştık 1 ay önce terasta.. 10 tane falan.. Küstükten 2 hafta sonra resimlerden kendini kesmiş.. Bilgisayarda dosyanın içini bi açtım bütün resimlerde tekim.. Bende dosyanın adına yazdımki "çokta tınnnnn" attım masaüstüne

ben olsam senin yerin de o nasıl senden habersiz altın bozdurup telefon almış kendine bende gidip bozdurup bi tane daha tv alırdım=)))))))))))))))

bende katılıyorum

ya telefonu alması neyse de ekrana annesinin resmini koyması normalmi

hemde hiç normal diiilll

o çok ilginç işte=)insan eşinin sevgilisinin çocuğunun ya da hiç bişey koymaz noral duvar kağıdı koyar...annesini koyanı ilk defa duyuyorum ahhahahaha

bende ilk defa hadi ölür falan o da ilk zamanlar belki..

aslında takıntı yapmıyorum koysun.. Çokda tın.. Beraber resim çekilmiştık 1 ay önce terasta.. 10 tane falan.. Küstükten 2 hafta sonra resimlerden kendini kesmiş.. Bilgisayarda dosyanın içini bi açtım bütün resimlerde tekim.. Bende dosyanın adına yazdımki "çokta tınnnnn" attım masaüstüne

ay ilahi demek bilgisayar ekranıyla mesajlaşıyonuz

haftasonu nöbetlerini sevmiyorum.vakit geçiremiyorum.ne kadar yogun olsada zaman geçmiyo sanki..........

selam kızlar ben geldim komşu çağırmıştı ona gittik
en küçük kızı 5 yaşında bir şımardı sormayın zaten hastayım başım ağrıyo gelince ağrı geçici yutup yattım biraz
şimdi kendime geldim
benden geçmiş çocuk işi :27:

çok yedim düşüncesiyle yemeğe devam etme.. Vücudun yaptığın diyete olumlu cevap verdi çok kilo verdin.. Bugün çok yemiş olabilirsin vücudun bunu tolere edecektir.

tamam canım öyle yapıyorum zaten

selam kızlar ben geldim komşu çağırmıştı ona gittik
en küçük kızı 5 yaşında bir şımardı sormayın zaten hastayım başım ağrıyo gelince ağrı geçici yutup yattım biraz
şimdi kendime geldim
benden geçmiş çocuk işi :27:
ya hayatım hafta içi çocuklarla ugraşıyon zaten haftasonu bari kafanı dinleseydin ya..

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmegi
1/2 yumurta beyazı
5 acı biber

ara:
1 kuru incir

ögle:
1 ceviz büyüklügü tavuk haşlama
3 y.k. kısır
3 adet mercimek köftesi

ara:
2 adet grissini
1 parçaçık peynir

akşam :
1 tabak lahana haşlama
üzerine 4 kaşık yogurt acı baharatlarla tatlandırdım..

acıyla nasıl tatlandırdıysam artıkkk

Back
X