- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.481
aspiratörü kullanmiyoruz
ben o kadar süründüm hiç acımadi hep ailesinin tarafında oldu.. Şimdi bende sıra.. Savunulacak yanı kalmadı benim içinamininşallah arasında sürünsünkız saliha kızmıyon demi böyle konuştum die
hayır bebeğim ne kızmasi belki inanmazsınız yazdıklarınızla duruyorum ayaktaaman diiyim kullanmayın:)))) salihacım snei neşelendirmeye çalışıyorum kızma bana fıstık
canımm çok tatlısınnyaaaaa:))) bendemi yapsam öyleeDD
poğaçayı yaprken eşim dereotlu poğaçamı olur offs ilkoşşş dedi bende sen yemezsin dedim şimdii 2.yi yedik 3.cüyüd eisityorr yok dedim ne olduuu hani yemeyecektin dedim ama çok güzle olmuş diyorD
napimki akşam anneme dedim bu işin başka bi oluru kalmadı..canım kararlı mısın boşanmakta
canım canımm uzaklarda olsaktaa manevi desteğimizz dualaırmızzz sneinle canımmm keşkee aynı şehirde olsakkk şöylee birdee omuzz olsakkkkhayır bebeğim ne kızmasi belki inanmazsınız yazdıklarınızla duruyorum ayakta
aa bende dereotu koyarım maydonozly karışık
ii gecelerr canımm görüşrüzzzz yineeeeben çıkıyom kızlar gece gelir sayarım artık
iyi geceler herkese
napimki akşam anneme dedim bu işin başka bi oluru kalmadı..
sağol canım bu da bana yetiyorcanım canımm uzaklarda olsaktaa manevi desteğimizz dualaırmızzz sneinle canımmm keşkee aynı şehirde olsakkk şöylee birdee omuzz olsakkkk((
aaaaaa kızzzz çok güzel bir tattırrrrr:))) ben çok seveirm yaaaaaa off pisboğazın tekiyim sevmediğim şeyy oykki benim
saat 10 da kahvaltı
sonrasında 2 makina çamaşır ser topla bu arada saat 3 e kadar ders çALIŞMAYA ÇALIŞMA
saat 3 tensonra 2 tepsi pogaça ve havuçlu kek(yarın yerli malı yapcaklarmış)
ve çayın yanında yaptıklarımızı koyup ikindi yemegi yedik..
sonrası saat5-6 arası biraz uyumuşum
uyandım bulaşık ders derken bu saat oldu.
işte benim HAFTASONU TATİLİM böyle geçti pazar günüm
hımssss ama çok şey kaçırıyorsunben sevmiyorum dereotu kokusundan nefret ediyorummmm
hayır konuşmayada niyetim yok değmezhakanla hiç konuştunuz mu
aynı durumlar benim içimde geçerli sadece yanımda bir nefes olacak kötü mü bekar olanlar iş yapmıyor mu mesela şuan evli olsam kovayı ben doldurmaz sobayı ben yakmazdım dimi
ya istanbulda olanımız yok mu benden başkaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?