Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynı durumlar benim içimde geçerli sadece yanımda bir nefes olacak kötü mü bekar olanlar iş yapmıyor mu mesela şuan evli olsam kovayı ben doldurmaz sobayı ben yakmazdım dimi

canım canımmmm haklısınnnnnn nedesen haklısın hemdeeeee allah gönlünee göre birini versin fıstığımmmm

aay kızlarr tnt de volkan konakla şevval samtekinin düeti varr süperler yaaaaa
memleketmi yıldızlarmıı gençliğimmi daha uzakkkkk kayınların arasındaaaaaa bir penceree .....

aynadaki yüzüm bile uzak

canım canımmmm haklısınnnnnn nedesen haklısın hemdeeeee allah gönlünee göre birini versin fıstığımmmm

amin canım
allah herkesin gönlüne göre versin

ahh memleketim gençliğim.. Yıldızlara bakmayali çok oldu.. Nasıl severdim gökyüzüne pencereden bakarak uyumayi.. Şimdi gözlerimi herşeye kapamak istiyorum.....

salihacımmmmm herşeye rağmen umutlarımızıı yitirmek yokkkkk herzaman hayat bize acımasız yüznü göstermezz elbettttt birgün herşey tersine dönerrrrr geceler gündüzz olurrr, ama sakınnn moraliniiii bozmaaa kendinii üzmeee kendine haksızlıklarr yapmaaaaaa

yok anam yok kek pogaça yemedim..benim tabakta grissini ve çökelek vardı..

kıyamam ben sana poğaça gönderimmmiiii çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaa birtane yeidm şimdi ikinci yememek için kendimle mücadele veriyorum ama sanki kaybedecek gibiyim:d

bugün hakan terastayken onu izledim soğukta balık temizliyordu rüzgar vardi.. Öyle acıdımki haline.. Benden sonraki yalnız geçireceği günleri düşünüp benden sonra pişman olacakmı diye düşünürken ağlama krizine girdim... Sonrada uyudum..... Abim gelsede bi sarılsam kendimi kuytu bi köşede hissediyorum.. Allahtan forum varda herşeyi unutuyorum

kıyamam ben sana poğaça gönderimmmiiii çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaa birtane yeidm şimdi ikinci yememek için kendimle mücadele veriyorum ama sanki kaybedecek gibiyim:d

inanmazsın mutfakta kek fanusta ya üstünü örttü ile kapadım görmeyeyim dieee

canım kararlı mısın boşanmakta

inş. çok pişman olurrrrrrrrrrrrrr mumla çıraylaa arar seniii fıstıkımmmmmmmm
kızzz balıkları pişirirkennnnn aspiratörü kullandımı unutmasaydın onları

inanmazsın mutfakta kek fanusta ya üstünü örttü ile kapadım görmeyeyim dieee

canımm çok tatlısınnyaaaaa:))) bendemi yapsam öyleeDD
poğaçayı yaprken eşim dereotlu poğaçamı olur offs ilkoşşş dedi bende sen yemezsin dedim şimdii 2.yi yedik 3.cüyüd eisityorr yok dedim ne olduuu hani yemeyecektin dedim ama çok güzle olmuş diyorD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…