- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.461
aynı durumlar benim içimde geçerli sadece yanımda bir nefes olacak kötü mü bekar olanlar iş yapmıyor mu mesela şuan evli olsam kovayı ben doldurmaz sobayı ben yakmazdım dimi
aay kızlarr tnt de volkan konakla şevval samtekinin düeti varr süperler yaaaaa
memleketmi yıldızlarmıı gençliğimmi daha uzakkkkk kayınların arasındaaaaaa bir penceree .....
canım canımmmm haklısınnnnnn nedesen haklısın hemdeeeee allah gönlünee göre birini versin fıstığımmmm
güzel menü akşam nirde
afiyet olsun canımmbence gayet ölçülüüüüüü kek poğada eminim birer tanedir:d seninkilerr özellikle
hepsi buuu belki yogurt yerim 1 kasecik
aynadaki yüzüm bile uzak
amin canım
allah herkesin gönlüne göre versin
ahh memleketim gençliğim.. Yıldızlara bakmayali çok oldu.. Nasıl severdim gökyüzüne pencereden bakarak uyumayi.. Şimdi gözlerimi herşeye kapamak istiyorum.....
aslı seni yerim vallaahi karışmaaa:)))
yok anam yok kek pogaça yemedim..benim tabakta grissini ve çökelek vardı..
volkann reklama girdiği an dinleyeceğim:)facede paylaştığım videoyu dinleyin kardeşim şarkı söylüyo
bugün hakan terastayken onu izledim soğukta balık temizliyordu rüzgar vardi.. Öyle acıdımki haline.. Benden sonraki yalnız geçireceği günleri düşünüp benden sonra pişman olacakmı diye düşünürken ağlama krizine girdim... Sonrada uyudum..... Abim gelsede bi sarılsam kendimi kuytu bi köşede hissediyorum.. Allahtan forum varda herşeyi unutuyorumsalihacımmmmm herşeye rağmen umutlarımızıı yitirmek yokkkkk herzaman hayat bize acımasız yüznü göstermezz elbettttt birgün herşey tersine dönerrrrr geceler gündüzz olurrr, ama sakınnn moraliniiii bozmaaa kendinii üzmeee kendine haksızlıklarr yapmaaaaaa
kıyamam ben sana poğaça gönderimmmiiii çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaa birtane yeidm şimdi ikinci yememek için kendimle mücadele veriyorum ama sanki kaybedecek gibiyim:d
kıyamam ben sana poğaça gönderimmmiiii çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaa birtane yeidm şimdi ikinci yememek için kendimle mücadele veriyorum ama sanki kaybedecek gibiyim:d
bugün hakan terastayken onu izledim soğukta balık temizliyordu rüzgar vardi.. Öyle acıdımki haline.. Benden sonraki yalnız geçireceği günleri düşünüp benden sonra pişman olacakmı diye düşünürken ağlama krizine girdim... Sonrada uyudum..... Abim gelsede bi sarılsam kendimi kuytu bi köşede hissediyorum.. Allahtan forum varda herşeyi unutuyorum
bugün hakan terastayken onu izledim soğukta balık temizliyordu rüzgar vardi.. Öyle acıdımki haline.. Benden sonraki yalnız geçireceği günleri düşünüp benden sonra pişman olacakmı diye düşünürken ağlama krizine girdim... Sonrada uyudum..... Abim gelsede bi sarılsam kendimi kuytu bi köşede hissediyorum.. Allahtan forum varda herşeyi unutuyorum
tamam ver adresini:)))))bana gönder
inanmazsın mutfakta kek fanusta ya üstünü örttü ile kapadım görmeyeyim dieee
inş. çok pişman olurrrrrrrrrrrrrr mumla çıraylaa arar seniii fıstıkımmmmmmmm
kızzz balıkları pişirirkennnnn aspiratörü kullandımı unutmasaydın onları
aspiratörü kullanmiyoruzinş. çok pişman olurrrrrrrrrrrrrr mumla çıraylaa arar seniii fıstıkımmmmmmmmkızzz balıkları pişirirkennnnn aspiratörü kullandımı unutmasaydın onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?