Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

AYşem bende saliha için paylaşmıştımm söyledim onada
ama senin için demedim herkess kendisi için bir kural edineiblir belki diyee hehe ben seni anladım ama
sevmek seniii komacann

biliyom datlumm
Ben acık Aslıya laf sokayımda kendine dikkat etsin şikayetlenip durmasın dedim :))) (dost acı soyler babında)

bende seni sevmek :)

walla aslıya kötü örnek oluyom ben kızı evlilikten soğutmaktan korkar oldum

olur mu canım populasyonlarda iyi ve kotu her zaman vardır..
beni örnek alsın ben cok mutlu sorunsuz bi evlilik yaşıyom..Allah aslıya da nasip etsin..
tabi Allah sanada doğrusunu ve hayırlısını göstersin inşallah

haklsıın şeker..aslında tam hayat felsefesi olacak şeyler...
mihracee, faTTa83, pisiq+, melekaysee+
herkeşşşeeeeee günaydın:)
günaydın şekercim....
:)))) uykucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fatmaaaa:)))
sorma yaaaa ben artık akşam erken yatmaya karar verdim:))
günaydın fatoşşş haftasonu yoktun
şeekr gündüzleri vardım da akşamalrı giremedim:)))cumartesi arkın bebiş mevlidi vardı....dünde gezindim epey akşam geç girdim eve...

inşalllahh canım bundan sonrası için umutluyum.. kız bu arada sen çok hoşmuşsun sarı saçlar kırmızı ayakkabılar ojeler uzun boy maşallah.. walla face yazıcaktım çekindim..

inşalllahh canım bundan sonrası için umutluyum.. kız bu arada sen çok hoşmuşsun sarı saçlar kırmızı ayakkabılar ojeler uzun boy maşallah.. walla face yazıcaktım çekindim..

cnm benim yaz yaz niye çekindin sadece kkda oldugumuzu belli etmeyin :) hiç bakmadın mı kız sayfama bi sürü foto var :)
Teşekkür ederim bu arada

Fatmacıgım nasılsın naber?
nolsun şeker geldik yine işteyiz....pazartesi işleri aynı tempo:)))accık işleri toparlayıp büroyu temzilemek istiyomm...sen ne diin?bu arada dün ve cumartesi hep önüme tuzak ikramlar geldi ama ben köşesinden accık alıp bıraktım hep:)))
kızlar 27 günde 5.8 kilo vermişim.. yarım ekmeklerle :))))) ve sporsuz.. nasılım????????
canımcım stresle verebilen bi insansın ne güzel işte yaf:))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

faTTa83, 1.73, pisiq+, melekaysee, mihracee, duygulicious
wwwuuu kızlar...hep beraberiz pazartesi:)))

Son düzenleme:
süpersin..ama eskiye gore fark yaratmak dikkat etmek kilo verdiriyo.birde sıkıntılar kikiki
ay sıkıntıdan daha çok yiyom.. mesela gündüz diyetin bilincindeyim acıksam bile... akşam hakanı görünce yediklerimi sanki onun canını acıtacakmış hissiyle yiyorum.. sinirden yemeye mi veriyom kendimi nee

günaydın kızlar ben geldimm nasılsınızzzzz:103::103::103::103::103::103::103::103::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::126::126::126::126::126::126::126::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…