- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.581
neyse annesi sonra sana bvi gülücük atmıştır sen herşeyi unutmuşsundur eminim:)))
kız ne ettin toparladın mı işlerini?
neyse annesi sonra sana bvi gülücük atmıştır sen herşeyi unutmuşsundur eminim:)))
kız ne ettin toparladın mı işlerini?
ayy yazıkk kız akşama iki öp de unutsun dünü:))kızlar yaaa bu erkekler ne kadar çabuk yumuşuyo cilveyle di mi:))))yazık kız arada üzülüyom valla hemencik unutuyolar iki öpücükle:))hee hee heee:))kız zaten bebeğe kızmıyorum ona üzüldüm emmiyor diye..kocaya kızdımm..
kızlar dün aşam regli oldum vee inanlılmaz bir şişkinlikk varrrrr delricemmmmmmmmm
orta boy bi ajanda edindim... hergün bi sayfata yediklerimi yazıyom.. hem deftere hem foruma yazmaya üşendiğim için ölçülü yiyorum... bi tabak çorba 1 kase çorba 1 kaşık çorbaya saliha menü dedin hemen hatırladım hemen 2 günlük menü yazıyorum asılnda hep hamur ama az yedim tek tesellim o açıkcası:)))
hadi yaawllaaa fatoşummm sadecee tek bieşyi halledebildim malesefff
aslında o daha mantıklı ama işte ben ancak buraya yazmaya yetişebiliyorum....orta boy bi ajanda edindim... hergün bi sayfata yediklerimi yazıyom.. hem deftere hem foruma yazmaya üşendiğim için ölçülü yiyorum... bi tabak çorba 1 kase çorba 1 kaşık çorba
hadi yaa(neyse en azından birinden kurtuldun:))
aslında o daha mantıklı ama işte ben ancak buraya yazmaya yetişebiliyorum....
kızlar bana müsade artık sabahtan ebri burdaydım artık yoğunlaşma sırası:)))öpülüdünüz kuşlarrr....
ayy yazıkk kız akşama iki öp de unutsun dünü:))kızlar yaaa bu erkekler ne kadar çabuk yumuşuyo cilveyle di mi:))))yazık kız arada üzülüyom valla hemencik unutuyolar iki öpücükle:))hee hee heee:))
yaa ii ki dün akşam olmuşun cumaya bişey kalmaz şeker....
ya saliha menü dedin hemen hatırladım hemen 2 günlük menü yazıyorum asılnda hep hamur ama az yedim tek tesellim o açıkcası:)))
kızlar annem dukan dietine başlamış ve maşallahhh inanılmaz da güel devam ediyoo iananınnn erimişşşş yüzü felan gitmişş ödemler felan çok mutlu oldum hiç bozmadan devam ediyor 2 haftadır yapıyormuş maşşalllahhh kızzz anne didimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?