Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn cnaımcccımmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn kızlar ne kadar erkencisniz
günaydınnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk yetişemedim amaa:)))

dünkü menüm
sabah 4 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir kk kadar
1 çay kaşığı bal
ara yok
öğlen yoğurtlu avokadolu salata
2 bardak yeşil çay
akşam 2 kurabiye 1 müffin hepside küçük küçüktü(arkadaşım yapmış getirdi:)))
2 fincan çay ara 1 adet greyfurt
afiyet olsun canımmmmmmmmm çok güzellll
günaydın kızlarr Özge'm hiç görüşemiyoruz yaaaa
günaydınnnnn fıstıkımmmmmmmmmmmmmmm

ya buu iyi hali özge yaaaaaaa.sabahlara kadar kaç kez oturduk bi bilsen ne zaman düzene girecek bu uyku yaaaaaaaa..ne yapacağımı şaşirdimm..bi keresinden akşam 11den öğlen 12 ye kadar hiç uyumadı düşün yaniiiiiiiii psikolojimi pehhhhhhhhhhhh..düzensiz de uyumadım ki hamileykennn.en geç 12 dedin mi ben uyuyordummmmmmmm nlamadım gitti..bi çözümü olmalıııı
hazal gözüm korktuuuuu kızzzz:))) tırsıyorum yawssss bebişler anneye benzermiş ay ben çok huysuzmuşum bebekken hiç uyumazmışım:DDDDD amanın amanınnn benimkie öyle olrusaaaa tırstımm iinş. bebişin yaşamı düzene girer annesi

hmmm ben az önce kısa montumun önünü kapattım ama zorla :))) düğmeler o kadar gergin ki tamam benim hedefim o olsun ben montmumun içine girmek için zayıflıycam iki ay sonra da bikinim için bi girişimde bulunurum artıkın
:DDDDD güzel bir hedeffff özgecimmmm benimde kadife siyah bir elbisem vardııişyerime getiridm terziye verip biraz açtırayım diyordummmşimdii ona girimeyemi çalışssamki:)))
kız bi doktora danışdınmıydı hiç ayy benimki ilk 4 ay sürekli uyudu hiç uyku sıkıntısı çekmedim ben defnede:nazar::nazar::nazar::nazar:ama bebikken eşimde çok uyurmuş ben de annem size çekmiştir diyor...defne uykuyu seven bi bebek bende onu çok seviyorum :16::16::16::16::16:
düzene sokmak için bişiler denesen ayy internetten filan baksaydın...
özgecimm sen konuş yaz bol bol hazal korkuttu beni:D send emoral verdin hehe
hehehe ay benimkide öyle düğmeler bi gergin oluyor ki.o yüzden onu giymiyorum memişler büyüyünce sığmıyorlar anam=))))))benim hedefim de eski kotlarımı giyebilmekk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorummmmmmmmmm.....şu an son aldığım da totomdan düşüyo...öncekiler olmuyorrr. ne yapıcam bi daha mı kot alıcammm bu ne beeeeeeeee
daralt hayatım ama yeni kot almaaaaaa zayıflama sürecindesinn canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

emziriyorum canım ama ben süt konusunda hiç sıkıntı çekmedim maşşallah sebil gibi :)))) ilk başlarda çok yiyiordum işte sütüme gitsin sütüm olsun diye zaten olan süt 10 katına çıkmıştı artık :)))aslında süt bahaneydi hehehe off ne bulursam yiyordum..özledim :))) canım biz ek gıdalara başladığımız için çok fazla emmiyor artık günde 5 kere filan anca emiyor o bekletince de sütlerim birikiyor iyice gecede 4 kere filan kalkıyor emmek için eskiden 2 saate bir uyanıyordum...şimdi azaldı allahtan ayy darısı başına canım
maşallah defnoşumaaa yeirm ben onuuu benimdeee bir bebişim olsun defne gibi olsun:DDDDD akıllı bıdık olsunnn
ay nerdeeeeee benimki uyusa tam bi canavar..uykıumuz hep sorun 40 ına kadar uyudu sonra cin kesildi çocukk ya..40 ına kadar da memeye uyandırdığımda en az 1 saat uyumazdı düşün yani..aman baktım internetten yok bi çözümü dr da düzene gişrer yavaş yavaş diyo ama yokkk bizde..ya anason bile verdim bana mısın demiyor zilliiiiiiiiiiii..o da bana çekmiş aslında bende çok sevmezdim uykuyu ta ki bu cadoloz doğana kadar=)))))))))ayy 21inde 4. ay aşımız var öfff.bi de dr kontrolumuz bakayım bi daha sorucam uykusu içinnnn
ay hazalcımmm bir zahmet antalyaya kadar gidip özgeye sürtünnnnnn:))) belki düzleirsinizz:))

ya benim işlem tamam değilmi

yok seniii ikisindede esss geçmiş ayşemm demekki paylaşımın azzz:D cezayamı kaldın yoksaa kuzucummmmmm
yok canım zayıflayana kadar alma kot ben taytlarla filan idare ediyorum şimdilik eski kotlarımın hiçbirisi olmuyor hamilelik öncesinden 38 beden olan kotlarıma girebiliyorum ama kasıyolar hedefim 36 olup 1 yıl önceki kotlarıma girmek bakalım onun içinde 55 in altına düşmem lazım benim anca giriyorlar totodan:)))

özgee 36 beden çok ama çok zayıf değilmiii yawruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

salihacımmmm alemsinnn inankii :))))

hazalcımmmmmmm kıyamam sanaaa sanırım doğum sonrası sendrom bu olsa gerekk şöylee gün falan edinsen arkadaşlarınla biraraya gelsenn belli günlerdee,
evden çıkmaya çalış birazcıkk yoksa çok bunalırsın fıstkkkk

canım menün çok güzelllllllllll afiyet olsunnnnn açlıktan ölmeee menüsü:D

hiç sevmem ben gün falannnn....arkadaşım var yakınımda görüşüyoruz zaten sürekli ama çalişmak başka sey be ilkoşşşş.öğrencilerimi özledimmmmmm

günaydınnn cnaımcccımmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk yetişemedim amaa:)))

afiyet olsun canımmmmmmmmm çok güzellll

günaydınnnnn fıstıkımmmmmmmmmmmmmmm

hazal gözüm korktuuuuu kızzzz:))) tırsıyorum yawssss bebişler anneye benzermiş ay ben çok huysuzmuşum bebekken hiç uyumazmışım:DDDDD amanın amanınnn benimkie öyle olrusaaaa tırstımm iinş. bebişin yaşamı düzene girer annesi
ay bana benzeseydi keşke annem diyo sen ilk 20 gün huysuzdun sonra çok uysalmışımmm..keşkem bana benzeseydiiiiiiiii..tırsma canım ya bi benşimki böyleeeee

:DDDDD güzel bir hedeffff özgecimmmm benimde kadife siyah bir elbisem vardııişyerime getiridm terziye verip biraz açtırayım diyordummmşimdii ona girimeyemi çalışssamki:)))

özgecimm sen konuş yaz bol bol hazal korkuttu beni:D send emoral verdin hehe

daralt hayatım ama yeni kot almaaaaaa zayıflama sürecindesinn canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah defnoşumaaa yeirm ben onuuu benimdeee bir bebişim olsun defne gibi olsun:DDDDD akıllı bıdık olsunnn

ay hazalcımmm bir zahmet antalyaya kadar gidip özgeye sürtünnnnnn:))) belki düzleirsinizz:))

yok seniii ikisindede esss geçmiş ayşemm demekki paylaşımın azzz:D cezayamı kaldın yoksaa kuzucummmmmm

özgee 36 beden çok ama çok zayıf değilmiii yawruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy sürtünsem valla keşke özgeye de bulaşsa azcıkkkkk..evet ya bi ara daralttırayım kemerle bile olmuyo artık kayıyo aşağıyaaaaaaa

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sabah sabah öyle kaynatmışsınızzki ancak bitrdim
nasılsınnn birazz düzeleibldinmi bakim

eh işte biraz daha iyiyim şimdilikkk.. değişken ruh halimmmm=)))))))))) kocayla da hala konuşmuyorum ona da sinir oluyorum ayyy herşey batıyo şu annnnnnn

ay yok aileleyle yaşayamam ben 1 sne bileeeeee..özel hayat bişey kalmazzzz..artık bakıcam bi çaresine daha başlamadım kpssye kendimde o gücü görmüyorum bıktım çünkü en yğksek 82 yapabildim 3 kere girdim tarih özürlüyüm bennnnnnnnnnn

valla hiç bişi diyemem bu konuda çünkü ben o dönemi normal atlatamadım 75 kiloyla kapattım..İnş her şey ii olur senin için...

hiç korkma ilkoş sen bebektennn...herne kadar bazen bunaltsada çok güzel bişeyyyy=) hem her bebek aynı olmaz(annemin lafı benim ki yaramaz olunca=)) umarım seninki uslu gazsız uykusu bol olur hehehehhe

hiç sevmem ben gün falannnn....arkadaşım var yakınımda görüşüyoruz zaten sürekli ama çalişmak başka sey be ilkoşşşş.öğrencilerimi özledimmmmmm

ayy canım bildiğimiz klasik günlerden değil ne bilim sevdiğin arkadaşlarınla birara gelirsen belki moral bulursun dışarılarda bruncha falanda gidebilirisniz,
kuzucum tabi çalışmak gibisi yokkk çalışma hayatı olan birisi için evde oturmak işkence ama minicik bir bebiş büyütüyorsun annesi herşeyiyle sana muhtaç annesi, sen yedirmesen beslemesen acıkır,sevgi gsötermezse huysuzz sevgisiz olur,yani herşeyiyle maddi manevi sana muhtaç bir minik yürek varrr inan az birazdaha katlanmaya değer 1 yaşına girincee çok raht edersin inş. hergeçen gün düzeliyordur aslındaaaaa sen farketmiyorsundurr kuzucukk

eh işte biraz daha iyiyim şimdilikkk.. değişken ruh halimmmm=)))))))))) kocayla da hala konuşmuyorum ona da sinir oluyorum ayyy herşey batıyo şu annnnnnn

ay canım yaa senin acilen kendine kaliteli güzel vakit ayırman gerekiyorrrrr içeriği ne olursa olsun sevdiğin brişeyler yap, bakıcınıza birkaç saatlik bıdığı bırakıp sinemaya gidinnnn bak çok güzle filimler varrrr ii gelir

hiç korkma ilkoş sen bebektennn...herne kadar bazen bunaltsada çok güzel bişeyyyy=) hem her bebek aynı olmaz(annemin lafı benim ki yaramaz olunca=)) umarım seninki uslu gazsız uykusu bol olur hehehehhe

:DDDd bir olsundaaaa gerisini düşünmüyorum:DD hereşye razı değilim amaa yaa olsun işte büyük konuşmayım ısırdım dilimi:DDDD
hayırlısıylaa Allah göstersin o güzel günleri tatlı duyguyu

ayy canım bildiğimiz klasik günlerden değil ne bilim sevdiğin arkadaşlarınla birara gelirsen belki moral bulursun dışarılarda bruncha falanda gidebilirisniz,
kuzucum tabi çalışmak gibisi yokkk çalışma hayatı olan birisi için evde oturmak işkence ama minicik bir bebiş büyütüyorsun annesi herşeyiyle sana muhtaç annesi, sen yedirmesen beslemesen acıkır,sevgi gsötermezse huysuzz sevgisiz olur,yani herşeyiyle maddi manevi sana muhtaç bir minik yürek varrr inan az birazdaha katlanmaya değer 1 yaşına girincee çok raht edersin inş. hergeçen gün düzeliyordur aslındaaaaa sen farketmiyorsundurr kuzucukk

evet ya herşeyiyle bize muhtaç bıdık hanımmmm.düzeliyor tabi canımmmm.onun bi gülüşü bi çıplık atması herşeylere değer=))))))))))

ay canım yaa senin acilen kendine kaliteli güzel vakit ayırman gerekiyorrrrr içeriği ne olursa olsun sevdiğin brişeyler yap, bakıcınıza birkaç saatlik bıdığı bırakıp sinemaya gidinnnn bak çok güzle filimler varrrr ii gelir

kız bırakcak kimse yok kiii onun bakıcısı benim hehehehehheh:37:

Back
X