- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.841
Yani daralmamanın bir yolunu bulursun o dert değilde bence sen bu ara bunalmışsın kpssyide dert ediyorsun üst üste gelince geliyolar insana biraz daha iyi hissedince kendini geçecek cnm..Bir an önce olsun tabi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beninm arkadasım var arabaya koyuyor cocugu yağmur camurda olsa tüm marketleri dolaşıyo..uzak yerlere gidiyoo ..ama her gün onunda kimsesi yok burda ..:)))
aynen valla herşey üstüste stres topu gibiyim heheheYani daralmamanın bir yolunu bulursun o dert değilde bence sen bu ara bunalmışsın kpssyide dert ediyorsun üst üste gelince geliyolar insana biraz daha iyi hissedince kendini geçecek cnm..Bir an önce olsun tabi :)
ben geldim kızlarrr nasılsınız?![]()
haklısın da ne bilyim ben bizim arabayı kullanamam kiotomatik vitese alışkınım bununla ist trafiğine çıkamam yaaa
aynen valla herşey üstüste stres topu gibiyim hehehe
hoşgeldin fadik ya sen nerelerdesin bi varsın bi yoksunnnnnnnnn
haklısın da ne bilyim ben bizim arabayı kullanamam kiotomatik vitese alışkınım bununla ist trafiğine çıkamam yaaa
aynen valla herşey üstüste stres topu gibiyim hehehe
hoşgeldin fadik ya sen nerelerdesin bi varsın bi yoksunnnnnnnnn
baktım canım muhtemelen sistit bütün belirtiler onu gösteriyor ama yine de yarın bi hastaneye gitcem..bugün çok halsizim bi de dışarısı aşırı soğuk....
alla lalla geçmiş olsun canım hiç bi fikrim yok valla umarım önemli bişey değildir
olarrr hangisini seçelimm şeeker?bak ne güzel farkındasın boşuna üzme tatlı canını herşeyin hayırlısıı fıstıkk
ozaman hayat felsemizz yapalım:) 1 tanesini yapsak bile yeter hehe
maşallahh güzelim bu ne şe böyleee Allah arttrısınn neşeni
evet canım yanlız spor yapmıyorum bi de bu hafta eremiycem gibi geliyor bana...acayip bi açlık var herşeyin tadına bakıyorum 1 ısırık fazla dil ama biriktirince epey fazla oluyor zannımca....yerim ben snein tatlı cadınıı anneciğinidee üzermiş şimdiden babanın üzerine salıyor kız senii:)) yarınnnn arkadaşlarıyla buluşacağı zaman yine seni kullacakalıştırmalara başlamış hehe
ayşem yaaa senin gibi pozitif bir insanaaa hiç böylee olumsuzluklar ykaışmıyorrr yaaa vallaa bişiler yapmak lazım feministliğnii atalım senin
pehhhhh:)) sen birdaha bence kocişinee kızmaa sana yaramıyorrrrrr
hımsss fatmam sen bu ara çok güzel gidiyorsunn daha önce böyle ddeğildin fıstık tebrikeler afiyet olsun içli köfteler kızartma değilse bence gayet hoş
peymacun nedir şeker ilk defa duydum:)
çok çok güzel afiyet olsun
wayyyy anneye bakkk kızzzzzz tebriklerrr anneciğineee
hehe nedne kızdın peki kocaya bebiş emmiyor diyemiDD
ay fatmam panik yapmaaa canım benim ama hemen bir dr agörünn
böbreklerde bir sıkıntı olabilirr gibi(((((( geliyorrrr
kız aslı sdersin sonunda soru sorsaydın müdüre bakalım anlamışş mı anlamamış mı:)))hee hee heeebugün müdür derse geldi dinledi gitti
ayy kızlar bugün evimde temizlk vardı ay mis mis olmuşşş canım evim güzel evim benim
vitrinlerim,dolap içleri,kapılar,halılar,koltuklar,camlarrr silinmiş ütülerrr yapılmışş ay ayyyyy nevresimlerimide değiştirdim temiz temiz ohhhhhhhhh
haydi gelin misafirim olun temiz evde ağırlayim siz hehe
canım yaa o mantıkla olacak bi iş dil boşanma..sonuçta onlara uyup kararından dönersen onlar tekrar memlekete gittiğinde yine yanlız kalıcaksın...canım çok ama çok ii düşünmen gereken bi süreçtesin..yanlız başına ayağa kalkman gerekecek bir .çok noktada..buna hazırlıklı olman lazım..diğer türlü de yanlız başına mücadele etmen gerekecek..çünklü ailen uzakta ve en fazla otobüse atlar 2 gün sonra senin yanına varırlar...yani her durumda yanlızsın..ona göre iice düşünüp hareket etmek belki daha ii..bir de şu yönü var bu kadar olumsuz laflar düündün kouştun eşin hakkında hatta biz de burda olumsuz yorumlar yaptık..böle bi insnaın koynuna tekrar girebilecekmisin hiç birşey olmamış gibi?kusura bakma açık ve net yazdım ama benim bu konudaki fikrim bu...Allah yardımcın olsun....bugün hepsiyle konuştumda fikirleri sürekli değişiyor.. Bi boşan bi boşanma.. Yarın hiç taviz vermicem.. Hakan çok istiyorsa ikna etsin.. Annemler pek istekli değil boşanmam için.. Onlar tam onay vermedikten sonra boşanmam.. Sonuçta onların yanına gidicem nihayetinde..
ayyy süper isimmiş..hayırlısı ile bi an önce kucağına yavrunu almayı nasip etsin ALlahhehe ay ne bilim hep aklımdan tek bir isim geçtii şimdiye kadarELİF AZRA yani bir oğlişim olursa afallar kalırım
DD kiki
hoş benimksi doğmamış çocuğa don bişçmek oldu yaa hehe
ha haa haaa süpersin yaa ekmeksizlikten nöbet geçrimiş bu hatun:)))diyette ilk bi kaç gün ekmeği kestim.. Kız birgün akşam yatarken bi çarpıntı bi kulak çınlamasi.. Dedim ben ölüyom.. Kalktım biraz ekmek yedim yattım.. Inş sabaha sağ salim kalkarım dedim.. Inme iniyordu sandım:) :)
oyy oyy izni de bitermişkızlar ben geldim arkadaşım vardı yeni gitti off bgn işe başladım![]()
canım doğum günün kutlu olsun biz kutlarız bu gününü...ALlah sana huzurlu ve rahat hissedebileceğin bir yol yaratsın şu süreçte....Yarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
ayyyy sinir oldum net gitti gelmek bilmedi
müdür not veriyor ya ondan
banada gönder
bend ehep ev temiz olunca allaha dua ederim misafir gelecekse ev böyleyken gelsin diye
hayırlısı olsun canım
güle güle canım
yok yaf bizi neden araya kattın...eşeğin aklına karpız kabuğu soktun şimcik:))sanaaaaa yarınnnn pastaaa yemek serbestttttttttttttttttt senin şerefine bizde yiyelimmmiiDDDDDD
hee yaa aynı kilo almak istiyenlerin topiği...arada bi göz atın..sinir olmamak elde diil inanın:))he hee heeayy asli kızacak hep yemekten bahsediyoruz dürümler revaniler kurabiyeler sanki kilo almaya çalışıyoruz :) :)
hadi yaa :))yine yaptı yapacağını desene:)))deli etti beni dersi bıraktı sırayı silgi ile silip silgi tozu topladı![]()
ayy yok yaa ben bu hafta veremiycem zannımcam..beyaz ekmek yedim hep....bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)
evet evet yapalım..birazdan dolabın karşısında geçip güzel bi gömlek deniycem olmasına az kalan..ve hep oan göre motive etcem kendimi:))ayy okadarda yazıkkkk bizee yaa şey yapalımm sevdiğimiz çok para verip aldığımız ama içine giremediğimizz bir kıyafeti için baskı yapalım kendimizee içine girmeye çalışalımmama çok geçmiş zaman olmasın şöyle 2-3 kg vermeylee halledebilecğeimiz bişi olsaa
yok ama böreği var onu yaparım cok guzel oluyor.anlaşılmıyo zaten pırasa tadı :)
hahaha yok kız bebek arabasına koyuyor cocugu heheheh:)
ellerine sağlık cnaım...19 aralık msj sayımı
aynalar : işlem tamam
pisiq : işlem tamam
melekayşe :
mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf :işlem tamam
fiyona :işlem tamam
1.73 : işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli
herkese iyi geceler bebkler bu hafta benden böyle olcak yarım yamalak sizlerle fazla ilgilenemiyorum..
öptüm sizi kocaman
![]()
ya kızlarr fatoşdan haber varmı geçmişe bi bakimm deidmm hastaymışş aradım duymadı heralde yada hastane de felansa çokk merak ediyorum haberi olan varsa bana sölesin olurmu kızlar
selam ayşe naber?ben daha iiyim hastaneye gitmedim daha...hem halim yoktu kalkmaya hem de dışarısı çok soğuk ve yağmurluydu...yanlız anladığım bişey var kesinlikle soğuk çok olumsuz etkiliyo...bu sabah daha iim çok şükür...sen ne alemdesin?